Valutata 5 stelle su 5

Wat zonde dat er zoveel negatieve ervaringen zijn bij Klinkq. Wij hebben een paar jaar geleden drie deuren laten plaatsten en allemaal zeer tevreden. Het lijkt erop dat het bedrijf failliet is gegaan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Patricia zou je deze review weg willen halen? Dit zijn oplichters dus je spoort nu aan en haalt het cijfer omhoog. Mensen zijn veel geld kwijt door diegene die dit overgenomen hebben. Dank je wel.

Valutata 1 stelle su 5

Trap er niet in! Ik heb bij KlinkQ BV twee deuren besteld. Meneer Rivz, is thuis geweest alles besproken, daarna betaald voor de deuren kon restant niet bij levering betalen. Moest dus vooraf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met onze keuze voor KlinQ. Veel contact gehad met Jesse over wat voor deur het moest worden, kijken ook goed naar de woon- en gezinssituatie waardoor je geen miskoop doet ;-). Chique uitstra... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di porte

Scritti dall'azienda

Geef jouw huis een stoere en industriële look met KlinkQ!

2,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super mooie deur geplaatst

Super mooie deur geplaatst. Oude deur verwijderd en nieuwe deur passend gemaakt. Kundig werk verricht. Snelle levertijd en goede communicatie. Wij zijn heel tevreden over Klinkq!!

27 marzo 2024

Prachtige stalen deur

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken en communicatie! Isha en Angelo hebben heel goed meegedacht en geadviseerd waardoor er nu een prachtige stalen deur in onze woning staat! Wij zijn super blij en tevreden, zeer zeker een aanrader!

14 novembre 2023

Perfect

Perfect. They did exactly what they promised for exactly the price they said. Quick and professional service.

16 ottobre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Afwerking slecht

Afwerking waardeloos!

14 settembre 2023
Logo di Klinkq

Risposta di Klinkq

Beste Nezaket, wat ontzettend vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent. Op de foto's die de monteur ons heeft gestuurd van de oplevering zag alles er netjes uit, maar kennelijk hebben we iets gemist. Verder heb je ons ook onderstaande tekst per mail gestuurd waaruit wij de conclusie hebben getrokken dat je blij bent met de oplevering. Ik had liever gehad dat je de factuur niet had betaald totdat je 100% tevreden bent, want wij zijn pas blij als de klant blij is. Er kan altijd iets mis gaan natuurlijk, maar dan moeten we het wel weten. Zou je alsnog wat foto's kunnen WhatsAppen van wat er mis is, dan komen we gewoon terug om het op te lossen.

"Beste,
Allereerst bedankt voor de goede mooie
montage van de deur.
Graag wil ik de restante bedrag betalen maar
weet niet waar ik het naar toe moet storten. Zou
mij een betaalverzoek willen opsturen en de
originele factuur? Dan maak ik het vandaag nog
in orde
Alvast bedankt!
Mvg Yilmaz"

Ik begon met 2 prachtige stalen deuren

Ik begon met 2 prachtige stalen deuren, maar al snel wilde ik er een 3e bij. De toiletdeur is onwijs mooi geworden. En de twee stalen deuren in de woonkamer zijn een echte eyecatcher. Heerlijk hoeveel meer licht er nu in huis is. Super fijn contact gehad met Isha en de monteurs hebben goed werk geleverd. Ook waren de monteurs erg leuk met mijn zoontje en werd ik op de hoogte gehouden als het weer rustig was in huis. Bij de toiletdeur zaten wat uitdagingen en 1 van de stalen deuren zit in een bocht. Met alles werd meegedacht om het zo netjes mogelijk te maken. KlinkQ levert echt service op maat. Ik kan iedereen dit aanraden!! Ik weet ook niet of dit mijn laatste stalen deuren van KlinkQ zijn. Er kunnen er zomaar toch nog meer komen :)

26 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Super service en mooie deur.

Goede ervaring met dit bedrijf. Dachten met ons mee in volgorde van installatie in combinatie met onze nieuwe vloer. Twee keer langskomen was dus geen probleem. Eerste keer voor verwijderen van de oude deur en maken van de sparing. Daarna een week later, toen onze vloer erin lag, werd de deur afgehangen door Angelo. Topgozer, vriendelijk en service gericht!

27 giugno 2023

Excellent

Hallo! Wij zijn zeer tevreden met de service van gisteren. Wij hebben een stalendeur geplaatst. De monteurs waren zeer professioneel en hebben zelfs mee geholpen met het behangen van de muren om de afwerking zo strak mogelijk te krijgen. Daar zijn wij erg blij om. Dank daarvoor.

14 giugno 2023

Stalen deur

Super blij met onze mooie stalen deur.
Medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee.
Top service!

26 maggio 2023

Top service

Top service. Vanaf het begin goed geadviseerd. Afspraken worden nagekomen. Echt een prachtige deur. Zocht een partij die alles voor me regelt: van het inmeten tot het plaatsen. Blij dat ik KlinkQ gevonden hebt.

18 maggio 2023

Top!

Wij zijn enorm tevreden met 2 prachtige deuren! Wij hebben gekozen voor een schuifdeur en een normale deur. Je voelt gelijk dat de deuren van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn erg klantvriendelijk te woord gestaan. Montage is professioneel en kundig uitgevoerd. Een dikke aanrader dus!

22 marzo 2023

Bij twijfel, doen!

Al enige tijd op zoek naar een fijne partij voor een stalen deur en uitgekomen bij Klinkq. We zijn erg enthousiast! Er is persoonlijk contact en van A tot Z wordt er zorgvuldig gehandeld en met fantastisch eindresultaat. Heel blij met de snelle plaatsing van onze deur. Kortom, aanrader!

25 gennaio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più