Klinik Torres Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Nina Torres er, ud over at være det sødeste og mest ordentlige menneske, en fantastisk behandler. Hun prioriterer tid til sine klienter, og er yderst service orienteret. Man er tryg, føler sig for... Leggi di più

Nina formår virkelig at skabe tillid og tryghed, og man er på ingen måde i tvivl om, at hendes faglighed er i top. Jeg følte mig både set og forstået. Derudover oplevede jeg at blive rådgivet på en sa... Leggi di più

Pga. Vægttab har jeg mistet volumen i mine kinder, både jeg og min hud så konstant træt ud. Gennem en længere periode har jeg haft et ønske om at se friskere ud, men aner ingenting om kosmetiske beh... Leggi di più

Altid en god behandling. Jeg føler mig tryg i Ninas hænder. Hun lytter til mine behov og giver altid professionel rådgivning. Har i dag prøvet kombi laser behandling. Alt fra forkonsultation til selve... Leggi di più

1. Clinica per la cura della pelle
  2. anche in
  3. Centro estetico
  4. Clinica specializzata
  5. Servizio di depilazione
  6. Studio medico

Kosmetisk speciallægeklinik der udfører æstetiske behandlinger. Botox, Fillers, Laser, Ultherapy mm. Strandvejen 153 1. Th. 2900 Hellerup

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tak til Cecilie 😊

Altid en fornøjelse at få en behandling af Cecilie🥰

30 agosto 2023

Kære Janni,
Jeg nyder altid at have dig i stolen. Kærlig hilsen Cecilie

5+ stjerner ⭐️

En fantastisk oplevelse! Hyggeligt, flot og hjemligt sted. personalet er super dygtige og giver sig god tid til den enkelte. En varm anbefaling herfra. Jeg kommer i hvert fald helt sikkert igen 🫶🏻

16 maggio 2023

Kære Silja,
Vi er så glade for at du kommer her. Tak for din anmeldelse :)

Dejligt sted

Rigtig god oplevelse. Er meget tilfreds og kommer igen en anden gang.

30 aprile 2023

Risposta di Klinik Torres

Og vi vil glæde os til at tage imod dig næste gang også. :)
Kærlig hilsen Cecilie

Høj faglighed i behandlingerne og en varm, personlig rådgivning

Jeg kan varmt anbefale Kosmetisk Klinik Nina Torres, som tilbyder en høj faglighed i deres behandlinger, kombineret med en varm og personlig rådgivning.

Nina og Cecilie formår at lytte og forstå mine behov og med deres store faglighed skaber de tryghed og god rådgivning omkring mulige behandlinger.

Hvor er det bare dejligt at komme et sted hvor jeg oplever at der er god tid til mig som kunde og hvor intet spørgsmål er for småt. Tak til jer og for jeres store imødekommenhed.

Mange hilsner
Ida

17 aprile 2023

Kære Ida,
din anbefaling og varme ord betyder utrolig meget for os.
Tak for din tillid.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Er fuldt ud tilfreds og kommer igen.

23 marzo 2023

Kære Helene.
Vi er så glade for at du vil komme tilbage! Tak for din anmeldelse.

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse. Engagerede og dedikerede og dygtige.
Kommer bestemt tilbage.

16 marzo 2023

Kære Cecilie,
Tak for dine søde ord. Jeg glæder mig til at se dig igen.

En fantastisk klinik

En fantastisk klinik . Helt unikke special uddannede sygeplejersker ,der i den grad lytter til dine behov.

14 febbraio 2023

Kære Susanne.
Tusinde tak for dine varme ord. Det er så hyggeligt at have besøg af dig her.
Kærlig hilsen Nina og Cecilie

Fantastiske resultater

Fantastiske resultater. Nina er professionel og vanvittig dygtig

7 febbraio 2023

Kære Sara,
Din anmeldelse betyder så meget for en lille klinik som vores. Tak.
Kærlig hilsen Nina

Altid en god oplevelse af komme hos…

Altid en god oplevelse af komme hos Klinik Nina Torres. Kender Nina fra år tilbage, og hendes kompetencer er fantastiske. Hun har æstetikken med, i hvilken som helst behandling hun udfører.
Varmeste anbefaling herfra.

7 febbraio 2023

Kære Inge,
Rigtig mange tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at få tilbagemeldinger og særligt når de er så varme som din.

Anbefalelsesværdig

Bedste Kosmetiske klinik, intet negativt at sige.

23 gennaio 2023

Kære Birgitte,
Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling.

Super effektiv hårfjerning

Super effektiv hårfjerning. Smukke omgivelser, fantastisk service og høj faglighed. Stor anbefaling herfra!

9 gennaio 2023

Kære Simone,
Tusinde tak for dit besøg og din anmeldelse.
Vi ses snart, kærlig hilsen Cecilie

Kompetent behandling

Jeg har fulgt Nina som patient i en del år efterhånden og det er fordi hun er dygtig. Hun har rettet op på andres arbejde på mig og hun er virkelig god til at lægge filler.
Udover hendes behagelige måde at være på, så er hun bare dygtigere end andre jeg er blevet behandlet hos og hun har et godt øje for hvad der er pænt og naturligt. Det synes jeg også man kan se på hende selv, hun har god æstetik og ser virkelig godt ud! Hvis du ikke kan lide et unaturligt udseende, så lad være med at blive handlet af en der selv ligner de er blevet overbehandlet, siger det bare...
Klinikken er lækker og behagelig og når nogen spørger hvem man skal tage til, så anbefaler jeg altid hende.

19 gennaio 2023

Kære Mina.
Mange tak for dit loyale og trofaste følgeskab, det betyder mere end du aner.
Kærlig hilsen Nina

Kompetent og altid god behandling

Nina kan sit håndværk til fingerspidserne, en dygtig behandler og professionel. Kombineret med en personlig og altid meget serviceminded tilgang, er det for mig, altid en god oplevelse og godt resultat.

4 dicembre 2022

Risposta di Klinik Torres

Kære Malene, tak for sidst og mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi ses,