Klinik Torres Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Nina Torres er, ud over at være det sødeste og mest ordentlige menneske, en fantastisk behandler. Hun prioriterer tid til sine klienter, og er yderst service orienteret. Man er tryg, føler sig for... Leggi di più

Pga. Vægttab har jeg mistet volumen i mine kinder, både jeg og min hud så konstant træt ud. Gennem en længere periode har jeg haft et ønske om at se friskere ud, men aner ingenting om kosmetiske beh... Leggi di più

1. Clinica per la cura della pelle
  2. Centro estetico
  3. Clinica specializzata
  4. Servizio di depilazione
  5. Studio medico

Kosmetisk speciallægeklinik der udfører æstetiske behandlinger. Botox, Fillers, Laser, Ultherapy mm. Strandvejen 153 1. Th. 2900 Hellerup

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid en god modtagelse og behandling!

Altid en god modtagelse og behandling. Nina er dygtig og omhyggelig.

26 febbraio 2025

Risposta di Klinik Torres

Kære Barbara. Det glæder os at læse, og vi ser frem til at tage i mod dig igen. Hilsen Madeleine, klinik Torres.

Jeg har været ude og fået lavet…

Jeg har været ude og fået lavet behandling af Nina, og det er nok det bedste sted jeg har været. Kæmpe anbefaling herfra.

27 febbraio 2025

Risposta di Klinik Torres

Tusind tak Denise, for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Madeleine, klinik Torres.

Super professionelt arbejde

Super professionelt arbejde, spørger ind til de mindste detaljer, for at opnå det bedste og mest favorable resultat, som både kunden får mest ud af, og som klinikken kan være stolte over.

24 gennaio 2025

Risposta di Klinik Torres

Kære Michael, tusind tak for din tilbagemelding.
Det er af stor vigtighed for os, at vores kunder har præcis den oplevelse du beskriver, hvor både resultatet og vejen der til, bliver overvejet grundigt. Madeleine, klinik Torres.

Nina formår virkelig at skabe tillid og…

Nina formår virkelig at skabe tillid og tryghed, og man er på ingen måde i tvivl om, at hendes faglighed er i top. Jeg følte mig både set og forstået. Derudover oplevede jeg at blive rådgivet på en saglig, kompetent og holistisk måde. Resultatet af min behandling overgik al forventning, og jeg gik derfra lykkelig over at opnå det som jeg havde håbet på og ønskede. Jeg kan på det varmeste anbefale Nina og hendes klinik.

29 gennaio 2025

Risposta di Klinik Torres

Kære Sarah. At du har taget dig tid til at skrive så uddybende og fint om din oplevelse hos Klinik Torres, betyder meget for os. Tak! vi glæder os til at tage i mod dig igen. Mange hilsner og rigtig god weekend, Madeleine Klinik Torres.

God oplevelse

Kompetent og grundig i sin vejledning. Man kan være helt tryg i Ninas kyndige hænder.

10 dicembre 2024

Risposta di Klinik Torres

Kære Pernille. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Mange hilsner, Madeleine Klinik Torres.

Super behandling!

Nina er en fantastisk behandler. Empatisk og opmærksom på dine ønsker og behov. Stor anbefaling herfra!

16 dicembre 2024

Risposta di Klinik Torres

Kære Kira. Det glæder os at du har været tilfreds med dit besøg hos os. Vi håber at vi får fornøjelsen af dig en anden gang. Glædelig jul, Madeleine, Klinik Torres.

Meget professionelt sted og realistisk…

Meget professionelt sted og realistisk vurdering af hvad der virker og ikke virker.

29 novembre 2024

Risposta di Klinik Torres

Kære Nezha. Tak for at fremhæve en af vores mange fokusområder, nemlig også at være realistisk i vores bedømmelse af behandlinger og deres virkning. Rigtigt god aften, Madeleine Klinik Torres

Genius RF Laser

Der altid god og hyggelig stemning hos Nina. Det er en fornøjelse at komme der selv om laseren (Genius)gør en smule ondt🥴☺️

10 ottobre 2024

Risposta di Klinik Torres

Tak Henrik, for din ærlige tilbagemelding. Det er rigtig at nogle behandlinger mærkes mere end andre :) Vi glæder os til at se dig igen. Madeleine, klinik Torres.

Kan varmt anbefales

Altid en god behandling. Jeg føler mig tryg i Ninas hænder. Hun lytter til mine behov og giver altid professionel rådgivning. Har i dag prøvet kombi laser behandling. Alt fra forkonsultation til selve behandling blev forklaret og var lige som beskrevet. Kan varmt anbefale Klinik Torres.

26 settembre 2024

Risposta di Klinik Torres

Kære Tania. Bland mange ting, bestræber vi os på, at der er en rød tråd mellem konsultation og behandling. Det glæder os, at det også er hvad du oplever. Tak Madeleine, klinik Torres.

Jeg føler mig i enormt gode hænder

Jeg føler mig i enormt gode hænder, når jeg er ude hos Nina. Der er en dejlig atmosfære og alt er så professionelt. Jeg har opnået så smukke resultater.

19 agosto 2024

Risposta di Klinik Torres

Kære Stine. Du og alle vore andre søde kunder er med til at bridrage til vores behagelige atmosfærer, tak. Madeleine, klinik Torres.

Jeg har haft den mest positive…

Jeg har haft den mest positive oplevelse på Klinik Torres. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig utrolig velkommen og godt tilpas. Klinikken er smukt indrettet med en atmosfære, der emmer af ro og professionalisme. Personalet er ekstremt imødekommende, og de gør alt for at sikre, at man føler sig tryg og afslappet gennem hele behandlingen.

Det, der virkelig adskiller Klinik Torres fra andre skønhedsklinikker, er deres kunstneriske tilgang til behandlingerne. Man kan tydeligt mærke, at behandlerne ikke blot er eksperter inden for deres fag, men også passionerede kunstnere, der ser hver behandling som et unikt stykke arbejde. Deres øje for detaljer og dedikation til perfektion er helt enestående.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale Klinik Torres nok. Hvis du søger en skønhedsklinik, hvor du kan føle dig tryg, samtidig med at du bliver behandlet med den største kunstneriske sans og ekspertise, er dette stedet for dig.

29 agosto 2024

Risposta di Klinik Torres

Kære Lars. Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det er vel nok dejligt at læse, at du oplever vores klinik og behandlingerne, som en helhed, udføre af passioneret personale. Tak, Madeleine klinik Torres