Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Igen en dejlig oxy-behandling hos Klinik Majland. Afslappende og berigende for huden, man føler virkelig at huden bliver boosted. Og Carina er god til at fortælle om produkterne og hvad der er godt fo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min første ansigtsbehandling hos Carina ved Klinik Majland var en skøn oplevelse. Allerede fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med smil og varme, og jeg følte mig straks tryg. Carina er u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rolige, hyggelige omgivelser og en yderst kompetent og behagelig behandler (Carina), der i kombination hurtigt fik kroppen til at slappe helt af. Jeg fik en Japansk Bio Micro Needling behandling, de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Carina fra Klinik Majland det sødeste og mest passionerede menneske. 💜 Hun har virkelig hjertet med i sine behandlinger og gør alt for at sikre, at man som kunde føler sig set, hørt og forkælet 🥰... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica per la cura della pelle
  2. Centro estetico
  3. Centro benessere per trattamenti al viso
  4. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Klinik Majland er en personlig skønhedsklinik i Odense med fokus på ansigtsbehandlinger, naturlig lifting og holistisk hudpleje. Hos mig handler behandlinger ikke kun om hud, men om hele dig. Jeg tror på, at ro, velvære og balance kan ses og mærkes – og at naturlige resultater skabes bedst med nærvær, faglighed og ærlig rådgivning. I klinikken bliver du mødt i rolige omgivelser, hvor der er tid til at lytte til dine ønsker og tilpasse behandlingen til netop din hud. Jeg tilbyder blandt andet signaturbehandlinger, naturlig face lift, japanske hudfornyende behandlinger, teenagebehandlinger samt bryn, vipper og voksbehandlinger. Fælles for alt, jeg laver, er ønsket om at fremhæve din naturlige udstråling på en skånsom og professionel måde. For mig er tryghed og tillid en vigtig del af oplevelsen. Derfor gør jeg mig umage for, at du føler dig godt taget imod fra det øjeblik, du ankommer. Klinikken tilbyder gratis parkering, online booking og en varm, personlig atmosfære, hvor du kan sænke skuldrene og få et pusterum fra hverdagen. Hos Klinik Majland er målet enkelt: at du går herfra med ro i kroppen, glød i huden og en følelse af at være blevet mødt med omsorg.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

4,9

Tutte le recensioni

68 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

En helt utrolig dejlig oplevelse 🌸

En helt utrolig dejlig behandling og man håber bare tiden står stille, når man er hos Carina og får en skøn behandling. Jeg har prøvet forskellige behandlinger og alle er fantastiske.
Carina er utrolig kompetent og jeg føler hun vejleder mig på bedste vis.
Jeg kan kun anbefale Carina og skal jeg forkæles eller finde lidt ekstra ro, så ved jeg, at en behandling hos Carina altid er fantastisk. De varmeste anbefalinger herfra 🌸

9 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din varme anbefaling 🌸 Det gør mig virkelig glad, at du føler ro, forkælelse og god vejledning hos mig. Din tillid og anbefaling betyder meget – det er netop sådan en respons, der gør mit arbejde helt særligt. TAK 🙏🏻
Jeg glæder mig til at se dig igen hos Klinik Majland ✨

Jeg er hyppig gæst hos Klinik Majland

Jeg er hyppig gæst hos Klinik Majland, jeg er fan af Månedens Behandling der er til at betale og derved kan jeg komme oftere og samtidig byder behandlingen på nye oplevelser hver gang♥️

25 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din fine anmeldelse 💫 Det glæder mig, at du nyder Månedens Behandling og får nye oplevelser hver gang. Jeg tilpasser den hver måned efter hudens behov og årstiden, så der altid er lidt variation at se frem til. Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget 🙏🏻
Jeg ser frem til at forkæle dig igen 💆‍♀️✨

Japansk Bio Micro Needle Peeling

Min mor og jeg har valgt Japansk Bio Micro Needle Peeling, som har været en rigtig god oplevelse, hvilket kan tydeligt ses efter behandlingen. Rigtig god information ift. virkning af produkterne der bliver benyttet til huden. Vi har har været rigtig glad for det og kommer helt klart igen.
Tak for en god oplevelse😊

25 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 😀🙏🏻

Hvor er det skønt at høre, at både du og din mor har haft en positiv oplevelse med Japansk Bio Micro Needle Peeling.

Det er en virksom og målrettet behandling, som arbejder i dybden med hudens struktur og hudfornyelse – og jeg er glad for, at I tydeligt kunne se resultatet allerede efter første gang 🌿

Jeg prioriterer altid at give grundig information om produkternes virkning, så det glæder mig, at I følte jer trygge og godt informeret.

Tak for besøget til jer begge 😍 Jeg glæder mig allerede til at byde jer velkommen igen og til at skabe endnu flere synlige forbedringer sammen ✨
Kærlig hilsen Carina – Klinik Majland

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk oplevelse på klinikken❤️

En fantastisk oplevelse på klinikken❤️. Man bliver mødt med et varmt kram og et smil, der straks får én til at føle sig velkommen. Atmosfæren er fyldt med positiv energi, og personalet udstråler professionalisme og omsorg. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, der har brug for at slippe for hverdagens stress og finde ro i sindet. En sand gave til sjælen❤️.

23 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for dine smukke ord og varme anbefaling ❤️

Det glæder mig dybt, at du har haft en fantastisk oplevelse hos mig – og at atmosfæren, nærværet og energien har gjort indtryk på dig.

Jeg gør meget ud af at skabe et trygt og roligt rum, hvor man kan slippe hverdagens stress og mærke sig selv igen. Der er masser af muligheder for at sammensætte forskellige ydelser, så hver behandling bliver helt personlig og tilpasset dine behov. Tak fordi du deler din oplevelse – din besked var en gave at læse 💫

Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen i klinikken – med åbne arme og et smil 😊

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale Klinik Majland i…

Jeg kan varmt anbefale Klinik Majland i Odense.

Carina Majland leverer altid en fantastisk behandling, der både er afslappende og behagelig. Jeg tog imod månedens behandlingstilbud, og det var en virkelig behagelig, afslappende og opfriskende oplevelse. Behandlingen kunne virkelig mærkes efterfølgende, og jeg følte mig oprigtig veltilpas. Jeg har efterfølgende modtaget forskellige luksus behandlinger hos Carina foruden voks af ben samt farve af bryn/vipper. Uanset hvilken behandling man får, så er det med udgangspunkt i mig som kunde og mit velvære der er i fokus. Ligeledes kan jeg godt lide, at man kan sammensætte sin behandling efter hvilket behov jeg har.

Jeg har ikke tidligere haft så meget ro i min krop og sind, som efter min første behandling hos Klinik Majland. Det var en fantastisk oplevelse og Carina er simpelthen så sød og dygtig.

Jeg besøgte forleden igen Carina i hendes hyggelige klinik i Odense. Jeg fik den skønne signatur behandling. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut, og nød til fulde den skønne skønne behandling.

Carina skaber med sit nærvær en hjertelig atmosfære. Behandlingerne er virkelig en nydelse, og udover synlige resultater, har den en healende effekt. Fantastisk for både krop og sjæl.

Virkelig dejlig oplevelse. Udover en varm velkomst, var der sørget for rolig stemning, lækre drikkevarer, lune håndklæder og ikke mindst gode parkeringsforhold.

Tak fra en glad kunde!

//Susan

16 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💫 Det betyder utrolig meget for mig, at du føler dig så godt tilpas hos mig – både i kroppen og i sindet.
Jeg gør mig umage for at skabe rolige, nærværende rammer, og det glæder mig dybt at høre, at du mærker effekten helt ind i sjælen.
Månedens Behandling bliver løbende tilpasset efter hudens og årstidens behov, så der er altid noget nyt og opfriskende at glæde sig til. Jeg tilbyder også masser af muligheder for at sammensætte forskellige ydelser, så hver behandling bliver personligt tilpasset ønsker og behov.

Tak for du deler din oplevelse – dine ord og glæde går lige i hjertet ❤️

Jeg glæder mig til at tage imod dig snart igen ✨

Anbefales

Carina er helt fantastisk til at fornemme hvad ens krop har brug for. For mig er det månedlige besøg blevet essentielt og giver mig ro, afspænding og velvære.

19 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de rørende ord 😍
Jeg er dybt taknemmelig over, at mine behandlinger er blevet en vigtig og nærende pause i dit liv. Jeg elsker at gøre en forskel, der kan ses og mærkes 💖 Tak for at dele din oplevelse 🙏🏻

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at besøge Klinik…

Altid en fornøjelse at besøge Klinik Majland, personlig skønhedspleje og forkælelse af bedste skuffe. Her er ro og luksus, der er til at betale.

18 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for den flotte anmeldelse 💫
Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever Klinik Majland som et sted med ro, luksus og personlig skønhedspleje – præcis den atmosfære jeg ønsker at skabe.
Tak fordi du deler din oplevelse 😀 På gensyn til mere forkælelse snart igen 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Carina har skabt en fantastisk oase

Carina har skabt en fantastisk oase, hvor der er kræset om alle detaljer. Du føler dig virkelig forkælet og godt tilpas fra start til slut 🌸

18 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din fine anmeldelse 😍
Det glæder mig dybt, at du har mærket den stemning og omsorg jeg forsøger at skabe i i hver eneste behandling fra start til slut. Hos Klinik Majland er det min ambition at alle sanser bliver forkælet, og at du føler dig tryg, afslappet og mødt med nærvær fra det øjeblik du træder ind. Din tilbagemelding betyder mere end du aner – TAK for at dele din oplevelse ✨

Valutata 5 stelle su 5

Carinas behandlinger sender én i himlen…

Carinas behandlinger sender én i himlen 😍
Blide hænder der masserer ansigt, nakke og hals og hurtigt mærker, hvis du har spændinger.
Det er så skønt og i dag faldt jeg næsten i søvn, og glemte i hvertfald tid og sted ♥️

17 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💖 Det betyder utrolig meget at høre, at du føler dig så afslappet og godt tilpas under mine behandlinger. At kunne skabe et rum hvor tid og sted forsvinder, og hvor kroppen virkelig får lov at slappe af, er præcis det jeg stræber efter i hver eneste behandling. Tak for at dele din oplevelse 🙏🏻

Perfekt oplevelse bør prøves

Perfekt oplevelse bør prøves. Carina er meget engageret og rigtig faglig dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Majland.

16 luglio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anbefaling 🌸 Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. TAK for besøget og tak for at dele din oplevelse 🙏🏻

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En fuldstændig fantastisk oplevelse i Klinik Majland 🥰

Carina er uden tvivl en af de dygtigste behandler, jeg har mødt! Hun har en helt særlig evne til at få én til at føle sig tryg og fuldstændig afslappet fra det øjeblik, man træder ind 🤗☺️
Hendes hænder arbejder med en ro og præcision, der nærmest sender én i en meditativ tilstand – og hele behandlingen føles som ren velvære for både krop og sind 💆‍♀️🙏

Min hud strålede bagefter, men det gjorde jeg faktisk også indvendigt. Det var ikke bare en ansigtsbehandling – det var en pause fra hverdagen, hvor der blev taget hånd om både hud og velbefindende 🤗🙏

Carina ser præcis, hvad din hud har brug for, og hendes nærvær og faglige dygtighed gør hele forskellen. Jeg gik derfra med glød, ro og følelsen af ægte selvforkælelse.
Jeg fik også farvet mine øjenvipper og bryn 🤩🤌

Carina som er indehaver af Klinik Majland får mine allervarmeste anbefalinger. Jeg glæder mig allerede til næste gang 🤩🤗🥰

25 giugno 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse 🥰🙏🏻
Det betyder virkelig meget for mig at høre, hvordan du har oplevet både behandlingen og stemningen i klinikken. Jeg gør mig umage for at skabe et trygt og afslappende rum, hvor man kan give slip og bare være og mærke ægte selvforkælelse - det glæder mig dybt at høre, at du har mærket netop dét 💆‍♀️✨
Jeg glæder mig allerede til vi ses igen 🤗

Super god behandling

Super god behandling. Vil klart anbefale det til andre og selv komme igen.

13 giugno 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine søde ord! 🙏🏻 Det glæder mig virkelig, at du har haft en god oplevelse – jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en super oplevelse og jeg…

Tak for en super oplevelse og jeg glæder mig til vi ses igen inden så længe.

3 giugno 2025

Risposta di Klinik Majland

Tak for din fine tilbagemelding Det glæder mig virkelig, at du havde en god oplevelse, Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen snart. Venlig hilsen Carina – Klinik Majland

Valutata 5 stelle su 5

Forkælelse fra man træder ind

Forkælelse fra man træder ind. Utrolig rolig og afslappet atmosfære. Professionel og yderst behagelig behandling. TAK, jeg kommer igen.

27 maggio 2025

Risposta di Klinik Majland

Mange tak for besøget og den fine anmeldelse. Din positive feedback betyder meget. På gensyn 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Sikke en fantastisk oplevelse igår med…

Sikke en fantastisk oplevelse igår med A.L.T behandling, jeg glæder mig allerede til næste behandling, tusind tak, Karina

23 maggio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for besøget og tak for at dele din oplevelse. Det glæder mig at du har haft en fantastisk oplevelse. Det betyder meget, og er præcis sådan jeg bestræber det skal opleves. På glædeligt gensyn snart igen. Venlig hilsen Carina - Klinik Majland

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, elsker at komme til behandlinger ved Carina. Dejlig stille og rolig atmosfære, hvor man går derfra helt afslappet .

5 aprile 2025

Risposta di Klinik Majland

Mange tak for besøget og den fine anmeldelse. Det er netop sådan en oplevelse, jeg ønsker at skabe, så din feedback betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Oplevelse af høj kvalitet til en god pris

Allerede ved ankomsten ved man, at det her bliver en god oplevelse. Det er også nemt at komme til, og der er gratis parkering.
Behandlingerne er grundige, og jeg er ikke i tvivl om, at Carina vil mig det bedste og kommer med mange gode råd til velvære.
Hun er nærværende og gør sig umage.

18 maggio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut. Jeg sætter stor pris på din tillid og er glad for, at du føler dig godt taget hånd om. Det betyder meget for mig at kunne skabe et trygt og behageligt rum, hvor du får den bedst mulige behandling. Tak for dine varme ord!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er stor fan

16 maggio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din varme anbefaling! Det betyder meget for mig, og jeg sætter stor pris på din støtte. På gensyn!

Valutata 5 stelle su 5

Ro, velvære og fantastisk behandler

Efter endnu en månedens ansigtsbehandling gik jeg igen fra Klinik Majland fyldt med velvære og ro i hele kroppen - trods det, at jeg “kun” havde fået en ansigtsbehandling. Klinikken og Carina emmer af ro, hygge og velvære. Der tales kun det, der er nødvendigt. Stille musik får én til at slappe af - og Carina er bare super god til behandlingerne - kan helt klart anbefales:)

14 maggio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder mig meget at høre, at du oplever Klinik Majland som et sted med ro, velvære og afslapning. Det er præcis den oplevelse jeg ønsker at give videre.✨🤍

Jeg sætter stor pris på din anbefaling og på, at du deler din oplevelse af behandlingerne 🥰🙏🏻

Carina er meget professionelt

Carina er meget professionelt, utrolig sød og hun gør oplevelsen helt speciel og meget behageligt.

1 maggio 2025

Risposta di Klinik Majland

Tusind tak for din flotte anmeldelse.🌸
Det glæder mig, at du nyder behandlingerne, og at det har været en både særlig og behagelig oplevelse for dig 🤍 Kurser og uddannelse prioriteres højt, så du som kunde altid kan forvente en professionel behandling, med dig i fokus. På snarlig gensyn og endnu engang TAK!
Med Venlig hilsen Carina – Klinik Majland

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più