Den beste velkomsten du kan få. Alt fra første telefonsamtale til den siste behandlingen var bare helt topp. Resepsjonisten er jo definitivt et av de hyggeligste menneskene jeg har møtt, og kiroprak... Leggi di più
Typisk mann i 40 åra, som aldri har besøkt kiropraktor og i grunnen aldri hatt troa på at det hjelper. Vel nå spente kona meg ut av senga, da ryggen vart ødelagt etter snømåking og ellers ryggplager.... Leggi di più
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Vangsgata 25, 5700, Voss, Vestland, Norvegia
Fikk god hjelp av Kolbjørn Sæten på Voss. Opplevde raskt god effekt og bedring!👍

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Her blir ein møtt med eit hei, eit smil og fornavnet sitt. Ein føle seg sett og velkommen, behandlarane e alle so dyktige, engasjerte og profesjonelle i jobben dei gjer, da samme e dei to herlige damene i resepsjonen! So takknemlig for å kunne ringe inn og be om time på dagen om noko skjer, eg har gått der sidan 2011 og har til dags dato aldri fått "Nei me kan ikkje hjelpa deg" som svar, dei har alltid ei god løysing og ein solid vilje til å hjelpe!

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Veldig hyggelig plass og komme inn døra til og hyggelige folk 😊

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Skulder og arm er vorte mykje betre. Klarar både å barbera meg og kjemma håret utan smerte. Vel fornøygd. God påske

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Nydelig opplevelse. Alt fra du går inn til du går ut. Herligste resepsjonisten, som alltid gir en varm velkomst. Vert til Kolbjørn sæten med vår lille for låsninger etter fødsel. Han er ekstremt dyktig, og prater rolig til hun igjennom hele behandlingen. Gir en enorm ro i rommet. Mini har fått det så mye bedre etter et par behandlinger

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Flinke og hyggelige folk. Blir gått motteken og fagkunnskapen til Kolbjørn er enorm!
Ein meget dyktig kar!

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Fekk grundig og god helhetlig behandling. Blir tatt på alvor og får gode råd og god hjelp!

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Etter flere månader med svimmelhet var det fysioterapeuten som fant ut av det.

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
De er alltid blide og imøtekommende, og selvsagt behandlingen, har hatt mang ein god knekk der!

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Hyggelige alle som jobber der. Kort ventetid når dj trenger hjelp

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Vart teken så godt i mot. Fekk håp om at dei kunne hjelpa meg. Eg vart hjelpen og er umåteleg takknemmeleg.

Risposta di Klinikk For Alle - Voss
Tar godt i mot en. Gode til og formidle og lytte. Og flinke i sitt fag.