Klinikk For Alle - Tiller Recensioni 79

TrustScore 5 su 5

4,8

Ivar Lykkes veg 3, 7075 Tiller, NO

Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk hos Ida Kristine. Løsnet mye av smertene jeg hadde i nakke og rygg og fikk gode råd til hva jeg kunne gjøre selv for å bedre situasjonen. Har vært til stor hjelp og... Leggi di più

Emanuell er veldig flink i jobben sin. Flink til å spørre spørsmål og faktisk lytte på hva jeg har å si☺️ veldig fornøyd med jobben han gjør😁 ellers er også betalings ordningen grei og enkel. Bare sy... Leggi di più

Jeg har vært på tre konsultasjoner og er svært fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Jeg opplever alltid at jeg er godt ivaretatt, de fremstår som svært dyktige og profesjonelle, og samarbeider tverr... Leggi di più

Fikk time raskt. Startet med grundig gjennomgang av utfordringer og startet behandling med en gang. Endelig en fysio som utfører "hands on" behandling og ikke bare henviser til egentrening.

1. Chiropratico
  2. Clinica di agopuntura
  3. Medico che pratica medicina alternativa
  4. Fisioterapista
  5. Clinica di fisioterapia

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Ivar Lykkes veg 3, 7075, Tiller, Norvegia

• 97923000

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Hyggelig behandler

Hyggelig behandler. Kort ventetid på time.

14 maggio 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Rask

Rask, flink

31 marzo 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Så bra. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag.

Glen Angelsen

Flink og inssiktsfull kiriopraktor, Glen Angelsen👍

27 marzo 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt hos Glen. Takk for tilbakemelding og riktig god påske.

Veldig fornøyd med kiropraktor Camilla

Veldig fornøyd med kiropraktor Camilla. Hun er faglig dyktig og veldig imøtekommende. 10/10 fra meg.

12 febbraio 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Takk for fin omtale og for at du tok deg tid. Så godt å høre at du føler deg ivaretatt hos Camilla:)

Flink behandler

Flink behandler, føler en blir tatt vare på.

6 gennaio 2026

Enkel timebestilling

Enkel timebestilling, kort ventetid.
Hyggelig behandler, med god beskrivelse av fremdriften.
Ingen unødvendig mersalg behandlinger.

13 novembre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Takk for flott tilbakemelding. God Jul!

Flink og hyggelig behandler

Flink og hyggelig behandler. Opplevde bedring etter 3-4 behandlinger.
Behandlingen starter til riktig tid- fint med en behandler som overholder tidpunkter!
Det som trekker ned er prisen.

3 dicembre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Takk for flott tilbakemelding. God Jul!

veldig bra

veldig flink ansatt som fikset problemet med ryggen.

1 dicembre 2025

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

her får du valuta for pengene

her får du valuta for pengene.
utrolig flinke behandlere, finner smerten og utbedrer med en gang. mye bedre enn fysio og kiropraktor.

19 novembre 2025

Helpful with my back

Helpful with my back, knowledgeable and friendly practitioners. I do wish this clinic had an activator gun, but outside of that I have no complaints.

23 ottobre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Thanks for the great feedback :)

God oppfølging

God oppfølging
Flinke fysioterapeuter

2 ottobre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Tusen takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag videre! :)

Emmanuel er utrolig dyktig og jobber…

Emmanuel er utrolig dyktig og jobber systematisk og godt med behandling. Han er vennlig og forklarer alt han gjør og er veldig flink på å trygge meg som kunde.

27 agosto 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Tiller

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og 5 stjerner! Vi setter så stor pris på det :) Ønsker deg en fin dag videre!