Klinikk For Alle - Røa Recensioni 18

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Griniveien 10, 756 Oslo, NO

Jeg fikk rask hjelp når jeg trengte det. Min kiropraktor har vært lyttende, erfaren, rolig, vennlig og profesjonell. Han lovet meg ingenting, men jeg ble gradvis bedre etter hver behandling. Og han ga... Leggi di più

Du blir møtt med profesjonalitet og personlig engasjement for deg som klient som gjør deg bedre allerede før behandling er startet. Til tross for smertefull behandling så gjør resultatet at det er ver... Leggi di più

Fantastisk flink fysioterapeut Andrea. Fant med en gang ut hva som var årsaken til mine smerter. Synd hun nå ikke jobber her lenger.

Proff behandler med stor lidenskap og interesse for hva han driver med. For meg raskt oppnådd effekt av behandling.

1. Chiropratico
  2. Clinica di agopuntura
  3. Medico che pratica medicina alternativa
  4. Fisioterapista
  5. Clinica di fisioterapia

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Griniveien 10, 756, Oslo, Norvegia

• 97923000

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg fikk rask hjelp når jeg trengte…

Jeg fikk rask hjelp når jeg trengte det. Min kiropraktor har vært lyttende, erfaren, rolig, vennlig og profesjonell. Han lovet meg ingenting, men jeg ble gradvis bedre etter hver behandling. Og han ga meg gode råd

6 giugno 2023

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Trollmannen Knut på Røa

Proff behandler med stor lidenskap og interesse for hva han driver med.
For meg raskt oppnådd effekt av behandling.

7 dicembre 2022

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for flott tilbakemelding, og hyggelig å høre at du er fornøyd med behandlingen du har fått hos oss. Velkommen igjen :)

Look no further!

Du blir møtt med profesjonalitet og personlig engasjement for deg som klient som gjør deg bedre allerede før behandling er startet. Til tross for smertefull behandling så gjør resultatet at det er verdt det.

10 febbraio 2022

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Vi setter pris på å høre om din opplevelse hos oss, velkommen igjen.

Hjalp med problemet og smertene ble…

Hjalp med problemet og smertene ble lindret. Varig effekt av behandlingen.

26 ottobre 2022

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for flott tilbakemelding, og hyggelig å høre at du er fornøyd med behandingen du har fått hos oss. Velkommen igjen :)

Meget godt fornøyd med kiropraktor

Meget godt fornøyd med kiropraktor. Behandler er flink til å lytte, vurdere og se helhet, samt er flink til å komme med forslag til egen trening / øvelser. Behandlinger har hjulpet svært godt.

11 ottobre 2022

Alexander Fredriksen anbefales

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Alexander Fredriksen på Røa👏👏👍 Han har fikset både ryggen og skulderen, og er i tillegg kjempehyggelig og tillitvekkende. Regner han som min faste kiropraktor fremover hvis behovet melder seg igjen😄

22 settembre 2022

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for flott anmeldelse, om det skulle være noe er det bare å ta kontakt! Velkommen igjen, Mvh Klinikk for Alle

Alexander Fredriksen er helt…

Alexander Fredriksen er helt fantastisk, kundeservice også. For alltid time når jeg trenger det!

31 agosto 2022

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for din tilbakemelding! Glad du er fornøyd med din opplevelse hos oss.

Knut kan faget og hjalp meg da skaden…

Knut kan faget og hjalp meg da skaden kom. Anbefales på det sterkeste. Går nå der jevnlig for å ta ting før de skulle sette seg.

8 agosto 2022

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Takk for din tilbakemelding, glad vi kunne hjelpe deg. Velkommen igjen!

De ga helt feil diagnose

De ga helt feil diagnose etter å ha hvert der i flere uker. Fikk dårlig råd og helt feil øvelser for skaden. Måtte søke ny hjelp fra en annen klinikk, og det ble skjedde en drastisk forbedring på kort tid. Hadde sagt, etter mine uker og flere besøk, er ikke det verdt pengene.

14 giugno 2021

Risposta di Klinikk For Alle - Røa

Hei Natalie. Takk for din tilbakemelding.
Så dumt at ikke tilnærming og behandling fungerte. Vi ønsker alltid å hjelpe på best mulig måte. Når det er sagt, er det godt å høre at du har funnet en behandling som fungerer!