Klinikk For Alle - Lillehammer Recensioni 93

TrustScore 5 su 5

4,9

Storgata 86, 2615 Lillehammer, Innlandet, NO

Jeg vil gjerne fremheve den eksepsjonelle kompetansen og vennligheten til personalet her. Med deres omfattende kunnskap og ferdigheter, har de vært uvurderlige når det gjelder å lindre ryggsmerter og... Leggi di più

Henriette er oppmerksom, utrolig dyktig og behandler hele mennesket - ikke bare den konkrete skaden. Hun oppleves som meget profesjonell, tillitsvekkende og flink i jobben sin. Anbefales på det sterke... Leggi di più

Jeg vil gjerne gi en stor takk til Klinikk for Alle på Lillehammer, og spesielt kiropraktor Aleksander Hesbø. Fra start til slutt var opplevelsen utmerket. Aleksander tok seg virkelig god tid til å... Leggi di più

Den mest kompetente behandleren jeg har hatt. Meget god kunnskap, topp dialog og svært effektiv! I tillegg har de ansatte utfyllende kompetanse og bistår under veis. Jeg fikk både fysisk behandling, m... Leggi di più

1. Chiropratico
  2. Clinica di agopuntura
  3. Medico che pratica medicina alternativa
  4. Fisioterapista
  5. Clinica di fisioterapia

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Storgata 86, 2615, Lillehammer, Innlandet, Norvegia

• 97923000

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Risposta di Klinikk For Alle - Lillehammer

Så fint å høre at du har hatt en godt inntrykk. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Dyktig fysioterapeut.

Dyktig, hyggelig og imøtekommende fysioterapeut, som endret øvelser etter min erfaring med egentreningen.

8 aprile 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Lillehammer

Takk for fin tilbakemelding. Så godt å høre at du føler deg ivaretatt. Ønsker deg en fin dag videre:)

Muskelterapeut Henriette

Henriette er oppmerksom, utrolig dyktig og behandler hele mennesket - ikke bare den konkrete skaden. Hun oppleves som meget profesjonell, tillitsvekkende og flink i jobben sin. Anbefales på det sterkeste!

8 aprile 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Lillehammer

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt hos Henriette. Tusen takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag videre:)

God behandling og hyggelig prat

Veldig hyggelig kiropraktor som gir god hjelp og forklarer godt. I tillegg til god behandling så kunne man prate om løst og fast, hvilket jeg setter pris på:-)

2 gennaio 2026

Great clinic

Great clinic. I was able to get a last minute appointment with Rune and he was amazing! Looking forward to coming back again

4 dicembre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Lillehammer

Thanks for the great feedback. Happy new year :)

God hjelp

Fikk god hjelp med tips og øvelser på mine plager med artrose i hoft.

21 agosto 2025

Ble godt mottatt

Ble godt mottatt, fikk raskt henvisning videre, og senere behandling har vært upåklagelig

15 agosto 2025

Profesjonell og flink!

Veldig flink kiropraktor, Aleksander. Masse gode tips og råd. Profesjonell. Kan gi riktig hjelp.

3 luglio 2025

Krystallsyke

Jeg fikk time på dagen, og veldig god hjelp av en meget flink og behagelig behandler.
Oppfølgingstime etter noen dager, med god informasjon om egenøvelser.

17 luglio 2025

Meget fornøyd.

Svært dyktig, imøtekommende personell. Rask og effektiv behandling, kort ventetid, og god oppfølging. Vil absolutt anbefale behandling hos kiropraktor Aleksander Hesbø på KFA!

12 giugno 2025

Bra klinikk

God kartlegging av skade, fint opplegg på klinikk + treningsprogram.

27 maggio 2025

Mitt første besøk her

Kiropraktoren min var steng for påsken å googlet derfor etter andre i nærheten , da dukket disse opp. Jeg leste knapt om dem før jeg tittet på ledige timer da jeg var desperat pga smerter. Det var ledig samme dag å nølte derfor ikke.
Jeg leste på nettsiden etter bookingen, å reagerte først på ganske stive priser , men var igjen desperat på å få minsket smertete.
Jeg ble møtt av en hyggelig mann som lyttet til hvilke plager jeg hadde , hvor dem satt og hva min faste kiropraktor pleide å gjøre. Etter ca 5-6 min satte vi i gang. Jeg ble positivt overrasket da han sa han ville løsne litt spenninger med triggerpungt trykk først da jeg bare forventet den typiske " knekkingen" . Før han så fortsatte som en vanlig kiropraktortime . Alt i alt kjempe fornøyd fra start til slutt. Å selv prisen var verdt det selv om den var/er litt høy.

30 aprile 2025