Klinikk For Alle - Lagunen Recensioni 146

TrustScore 5 su 5

4,8

Laguneveien 1, 5239 Rådal, NO

Hyggelig behandler, men hadde satt pris på kjappere henvisning til ultralyd, da 3 ukers behandling av sene som var røket dessverre viste seg å være bortkastet.

1. Chiropratico
  2. Clinica di agopuntura
  3. Medico che pratica medicina alternativa
  4. Fisioterapista
  5. Clinica di fisioterapia

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Laguneveien 1, 5239, Rådal, Norvegia

• 97923000

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Holdt tiden

Holdt tiden, imøtekommende, flink og rolig.

7 maggio 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Dere tok meg på alvor, lyttet og diagnostiserte og gav løsningsforslag

Dere fant ut hvorfor jeg har vondt under føttene, Mortons nevron. Dere har funnet betennelsene jeg har i kneet. Behandlerne tar meg og symptomene mine på alvor og de foreslår løsninger. Kunnskapen kan jeg ta med meg til fastlegen som ikke har tatt symptomene mine på alvor, men mener det er psykisk. Nå tar han meg på alvor etter 7 år med smerter 😩 takket være dere

7 maggio 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Så fint å høre. Vi er glad for å høre at du føler deg ivaretatt:) Tusen takk for hyggelig omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Jeg er svært fornøyd med behandlingen…

Jeg er svært fornøyd med behandlingen og oppfølgingen jeg har fått hos dere. Personalet er profesjonelle, imøtekommende og dyktige, og jeg følte meg godt ivaretatt fra start til slutt. Jeg anbefaler klinikken på det sterkeste til alle!

22 aprile 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt. Takk for hyggelig omtale og for at du tok deg tid. Velkommen tilbake:)

Tydelig og hjelpsomme

Tydelig og hjelpsomme. Dyktig og flinke.

21 marzo 2026

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Tusen takk for tilbakemelding, så fint å høre. Ønsker deg en fortsatt fin dag.

10/10

Utrolig hyggelige og imøtekommende. Veldig flinke på jobben sin

27 gennaio 2026

Veldig dyktige behandlere

Veldig dyktige behandlere! De ser helheten og bruker flere deler av klinikken ved behov. Veldig tillitsvekkende og man føler seg i trygge hender.

22 aprile 2025

So takknemlig

Nå har jeg fått behandling på to ulike steder av samme klinikk, og kan fra hjerte si; at her føler jeg meg alltid velkommen, sett & hørt, og tatt på alvor. De gjør alt for å lokalisere årsaker bak smerte, dempe ubehag & bedre hverdagskvaliteten for den det gjelder. Personlig kunne jeg ikke bedt om bedre behandling/behandler.
Jeg er utrulig takknemlig for alle den hjelpen jeg har fått, og kan varmt anbefale Karen❤️

24 dicembre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Takk for flott tilbakemelding. Godt nyttår :)

Kun positive opplevelser

Meget dyktige ansatte som har svært god balanse på å finne årsak, behandle og veilede. Man føler seg svært godt ivaretatt, og de holder seg oppdatert på nye behandlingsmetoder, forskning m.m. Har brukt KFA Lagunen et par år nå, og det vil være mitt førstevalg i årene som kommer. Anbefales virkelig.

11 dicembre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Takk for flott tilbakemelding. God Jul!

I had a very positive experience at…

I had a very positive experience at Klinikk For Alle in Lagunen. Patrik was welcoming, professional, and took the time to really understand my situation. The treatment was thorough, clearly explained, and I felt a noticeable improvement afterwards. I truly appreciated how knowledgeable and attentive the therapist was.
Highly recommended!

28 novembre 2025

Risposta di Klinikk For Alle - Lagunen

Thanks for the great feedback :)

Dyktig

Dyktig , oppmuntrende , og bevegelighet tilbake

3 dicembre 2025

Veldig fornøyd

Veldig godt skolert, grundig og hyggelig behandler.

15 ottobre 2025

Knalldyktige ansatte…

Først og fremst knalldyktige ansatte som har full kontroll på hvordan å behandle diverse vondter.
Timebestilling, ventetid og kaffi på venterommet trekker også opp. Ett godt sted å ta med onten når den først dukker opp.

13 ottobre 2025

Trygt

Gode, trygge behandlere. Dyktige faglig.

19 settembre 2025