Klinik Frydendal Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Professionel og effektiv behandling. Jeg fik udført fedtfrysning på maven og efter kun en måned blev min mavedelle halveret. Jeg har booket endnu en behandling, så forhåbentlig får jeg vaskebræt ti... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Klinik Frydendal. Jeg var inde at få en fedtfrysning. Jeg er 26 år, 162 og vejer 50kg, men har uønsket fedt på maven som de fleste kvinder, det ville... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter 5 ugers smerter i skulder+arm og div lægebesøg,volteren,piller osv. kom jeg i kyndig behandling hos Klinik Frydendal. Fortalte kort om mit problem og Per vidste med det samme hvad der skulle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

varm anbefaling meget kompetent ærlig holder hvad han lover ,dejlig tryg modtagelse i hyggelige omgivelser Per har en kæmpe viden han gerne deler ud af jeg fik et rigtig godt resultat ,er mege... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro estetico
  2. Clinica per la cura della pelle

Scritti dall'azienda

Professionel skønhedsklinik med udvalg af behandlinger til flere formål. Vi går højt op i kunders udtalelser. tilfredshed og resultater.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk behandling hos Per

Fantastisk behandling hos Per - hver eneste gang.

Det handler først og fremmest om tryghed, tillid og ærlighed - og det får jeg hos Per. Jeg stoler 100% på ham og det er så tydeligt, at han er ærekær omkring hans arbejde og de bedst mulige resultater er vigtige for ham.

Kan jeg se forskel? Svaret er et klart JA. Jeg har fået EMbrace body sculpting behandlinger hos Per - baller og mave. Det er først og fremmest tydeligt når jeg træner, at jeg nu har meget mere styrke i kroppen end før og visuelt kan jeg jeg afsløre at jeg har fået sixpack. Det er SÅ vildt💪

Tak Per - ikke bare for resultaterne, men for at være den du er🙏

26 febbraio 2023

Kære Tina
Tusinde tak for din fine anmeldelse og dine stjerner.
Det glæder mig, at du har fået fantastiske behandlinger, hver eneste gang. Jeg er enig med dig i, at det først og fremmest handler om tryghed, tillid og ærlighed. Så det glæder mig, at du får det her. Jeg er glad for, at du stoler 100% på mig, og du syntes, at det er så tydeligt at mærke, at jeg er ærekær omkring mit arbejde og at de bedst mulige resultater er vigtige for mig. Jeg er glad for, at dit svar er et klart JA, omkring, at du kan se forskel. EMbrace Body Sculpting er en hel fantastisk behandling, for både baller og mave, men også for arme og lår. Dejligt, at du så tydelig kan mærke din styrke i kroppen og fantastisk at kunne afsløre din sixpack. Det er jo det, der har været dit ønske. Dejligt, at der har været SÅ vildt, og selv tak - og i lige måde.

Jeg kan kun anbefale Klink Frydendal

Jeg kan kun anbefale Klink Frydendal. Jeg har så længe jeg kan huske, været ked af mit mavefedt og har ikke været i stand til at slippe af med det, uanset hvad jeg har gjort.
Efter bare en behandling hos Per, kunne jeg se en kæmpe forskel og nu har jeg fået en behandling til og forandringen fortsætter lige så stille og jeg er SÅ glad for det.

I klinikken kan man også modtage kranio sakral behandling af Ghita og det er utrolig dejligt og jeg har ikke haft refluks problemer siden.

Jeg giver klinik Frydendal mine varmeste behandlinger.

1 febbraio 2023

Kære Anna
Tusinde tak for dine stjerner og din fine anmeldelse.
Jeg er meget glad for, at jeg har kunne afhjælpe dig med dit problem med dit mavefedt, som du har været så ked af. Det glæder mig, at du allerede nu kan se en kæmpe forskel, og at det lige så stille fortsætter. Dejligt, at du er SÅ glad for det hele.
Endnu en gang tak for de varmeste anbefalinger.

Stor, stor anbefaling.

Jeg har kun gode oplevelser med behandlinger hos Per, der er et meget pålideligt og vidende menneske.
Det skaber en stor tryghed, når man ankommer hos hans fine klinik. Han udkonkurrerer med andre ord alle andre på markedet. Både ift. viden, service og pris.
Stor anbefaling.

13 febbraio 2023

Hej Jonas
Tusinde tak for din fine anmeldelse og dine stjerner.
Det glæder mig, at du kun har gode oplevelser og du syntes jeg er meget pålidelig og et vidende menneske. Jeg er glad for, at du har stor tryghed når du kommer på min fine klinik. Tak for din store anbefaling, hvor du syntes at jeg udkonkurrerer de andre på markedet, både med viden, service og mine gode priser.

Jeg kan KUN anbefale klinik Frydendal

Jeg kan KUN anbefale klinik Frydendal.
Jeg har fået 5-6 EMbrace body sculpting behandlinger hos Per, pga. delte mavemuskler efter graviditet & en fejlbehandling et andet sted.. Ud over at mine mavemuskler har samlet sig, har jeg også fået en langt fladere mave😍

Per er super professionel og man føler sig i helt trygge hænder! Man kan tydeligt fornemme, at han er en der har 110% styr på hvad han laver og går ikke på kompromis med sine kunders sikkerhed.

Kæmpe anbefaling herfra!

- Helene

26 gennaio 2023

Kære Helene
Tusinde tak for dine mange stjerner og din fine anbefaling.
EMbrace Body Sculpting er simpelthen en fantastisk behandling for delte mavemuskler, og jeg er meget glad for at kunne rette op på din fejlbehandling fra en anden klinik. Det er desværre ikke første gang, jeg har fået klienter, der er kommet fra andre klinikker.
Det glæder mig, at du syntes, at jeg er professionel og at du føler dig i trygge hænder. Det glæder mig også, at du kan fornemme, at jeg har 110 % styr på hvad jeg laver, og ja, jeg går ikke på kompromis på mine kunders sikkerhed. Jeg siger hellere nej en gang for meget, end en gang for lidt.
Endnu engang tak for den kæmpe anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Først og fremmest er han jo den…

Først og fremmest er han jo den skønneste og sjoveste mand-han har fået mig til at grine meget, gennem mine behandlinger 🙏🏻
Ud over det-så er han ærlig, lyttende når man har spørgsmål, og tegner og fortæller, så man ved hvad det hele går ud på.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling her fra ❤️

17 luglio 2022

Kære Nathalie
Tusinde tak for din anbefaling og dine stjerner.
Først og fremmest, så tak fordi du syntes, at jeg er den skønneste og sjoveste mand. Og vi har haft det sjovt, og grinet sammen, gennem dine behandlinger. Og dernæst, tak fordi du syntes at ærlig, og lyttende. Det er vigtigt for mig, at mine kunder ved, hvad de går ind til, og de forstår, hvad det hele går ud på.
Jo, mere man selv forstår, jo mere, får man ud af behandlingerne.
Tusinde tak for dine varmeste anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende service og yderst kompetent behandler

Varmeste anbefalinger herfra :)
Per er yderst professionel og har en solid erfaring. Han giver en god vejledning og hjælper en videre med ens udfordringer.

Kan varmt anbefales ;)

1 dicembre 2022

Kære Sobia
Tusinde tak for din varme anbefaling og dine stjerner.
Glæder mig over dine varmeste anbefalinger, og at du syntes, at jeg er professionel, giver god vejledning, og at jeg har hjulpet dig med nogle udfordringer.
Jeg har været med i mange år, så jeg har solid erfaring, men derfor glæder det mig altid, når jeg får at vide, at klinikken har en fremragende service og at jeg er en yderst kompetent behandler.

Super proffesionel

Super proffesionel. Jeg kan kun anbefale klinikken. Der er styr på tingene.Det er ikke sidste gang jeg kommer der.Stort 10 tal herfra.

4 novembre 2022

Kære Frank
Tusinde tak for det store 10 tal, de fine anmeldelse og dine stjerner.
Jeg er rigtig glad for, at du syntes jeg er super professionel og at der er styr på tingene. Det er det, jeg prøver på, at min klinik skal udstråle. Jeg vil glæde mig til næste gang du kommer.

Valutata 5 stelle su 5

Har været igennem et forløb på 6…

Har været igennem et forløb på 6 behandlinger og har nået et top resultat med EMbrace body Sculpting

2 novembre 2022

Kære Kristina
Tak for dine stjerner og din anmeldelse.
Det glæder mig rigtig meget, at du har fået et top resultat med din EMbrace Body Sculpting behandlingsforløb. Du kan glæde dig over resultatet, og de sidegevinster, denne behandling giver.
Per Frydendal

Effektiv behandling

Jeg er ked af, at der kun kan gives 5 stjerner, jeg mener helt klart, at Per fortjener dobbelt så mange stjerner.
Jeg er i gang med et forløb, startede med en gang fedtfrysning, derefter er jeg startet på Embrace Body Sculpting. Per er så kompetent, og faglig meget dygtig. Per øser ud af sine erfaringer, giver mange gode råd til hvordan man opnår de bedste resultater af forløbet. Per er meget tillidsfuld, han er virkelig god til at informere om forløbet, og hvad der skal ske, det gør at man føler en tryghed, og ikke bliver unødig forskrækket. Per virker meget reel og ærlig når han udtaler sig om det opnået resultat af behandlingen, hvilket gør at jeg føler det er det helt rigtige sted at blive behandlet, og ikke en klinik der “bare” skal tjene penge. Jeg anbefaler på det varmeste klinik Frydendal, hvilket jeg allerede har gjort til min omgangskreds ;-)

3 ottobre 2022

Hej Helle
Selvom du gerne ville give mig dobbelt så mange stjerner, så er jeg så glad for dem du har givet mig. Jeg er rigtig glad for at det forløb du er i gang med Helle, og jeg ved, at du vil blive rigtig glad både for din fedtfrysning efterfulgt at din Embrace Body Sculpting behandling.
Jeg elsker at øse ud af mine erfaringer og mine gode råd, så mine klienter kan opnå de bedste resultater af deres forløb hos mig. Det glæder mig, at du syntes, at jeg er kompetent, faglig dygtig og tillidsfuld. At informere om forløbet og hvad der skal ske, er vigtigt for mig, da det er meget vigtigt med tillid. Det glæder mig, at du syntes at det er den helt rigtige sted at blive behandlet, og ja, jeg har sendt klienter hjem, som jeg ikke syntes, jeg kunne stå inde for deres behandling.
Tusinde tak for dine varme anbefalinger, både hos din omgangskreds og her på Trustpilot.

Super behandling

Jeg kom til klinik Frydendal med flere problematikker i ankler og ryg. Jeg har fået super behandling over flere gange og er anbefalet at gå videre til sålspecialist og ortopæd for afklaring af grundlæggende problematikker i ankler.

26 settembre 2022

Kære Hansen
Tusinde tak for din anmeldelse og dine stjerner.
Jeg er rigtig glad for, at kunne hjælpe dig med dine problematikker i ankel og ryg. Det glæder mig, at du syntes, du har fået super behandling over de gange du har været her. Det er vigtigt for mig, at jeg ved hvor jeg kan sende mine klienter hen med de forskellige udfordringer de nu har, og jeg har heldigvis en masse gode kontakter til de forskellige problematikker.

Valutata 1 stelle su 5

Det er jo nemt at få 5 stjerner og gode…

Det er jo nemt at få 5 stjerner og gode anmeldelser når man tilbyder kunderne gratis behandlinger for at skrive en anmeldelse på trustpilot .

15 settembre 2022

Hej Tina
Hvad kunderne skriver på Trustpilot, har jeg ingen indflydelse på. Men, jeg spørger alle mine kunder om at skrive en anmeldelser på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Klinik Frydendal er en klinik med ærlige og hurtige resultater! Mine veninder og jeg er ellevilde med Pers resultater!

Klinik Frydendal er en klinik hvor man ser resultater - HURTIGT!
Jeg er selv indehaver af en større klinik, og har de sidste to år kun fået foretaget behandlinger hos Per, da resultaterne har været over forventning altid!
Hos Per bliver man mødt med professionalisme, ærlighed og en misundelsesværdig stor viden indenfor tekniske, ingen tvivl om at han kun behandler med det bedste på markedet. Det kan også ses på resultaterne!
Servicen er i top og det gør at jeg altid ser frem til min næste tid.

Selv med målrettet træning og kost har jeg aldrig været helt tilfreds, men med Pers vejledning og behandlinger er jeg hurtigt blevet tonet med tydeligere mavemuskler og balder samt fedtfrosset mine genstridige fedtdepoter væk. Med ganske få behandlinger har jeg lige sparet mig for uendelige mange timer i træningscenteret!
Et lille tip - spørg ham indtil hudpleje, han formår at få min hud til at virke så sund og glødende i længere perioder med hans tekniske ansigtsbehandlinger.

Pers klinik er for dig som ønsker gennemsigtighed og ærlige behandlinger som ikke skal koste det hvide ud af øjnene - Fantastisk!

22 settembre 2022

Kære du
Tusinde tak for dine stjerner og din fine anmeldelse. Det varmer.
Det glæder mig, at du hurtigt har set resultater. Og jeg er glad for at du kun har benyttet mig til dine behandlinger, og at resultaterne altid har være over forventning. Jeg er utrolig glad for at du syntes at du bliver mødt med professionalisme og med ærlighed. Jeg har været med i mange år, så jeg har selvfølgelig erfaring og ved hvad der er det bedste på markedet. Dejligt at resultaterne taler for sig selv, at du syntes servicen er i top og at du altid ser frem til næste tid.
Som jeg sagde til dig, er det vigtigt at vedlige de behandlinger du får her, for ellers er det jo ”Use it or lose it”. Så, når du så selv målretter din træning og din kost, vil dit resultat med dit tonede krop og tydeligere mavemuskler forblive lige som du ønskede. Det samme gælder for dine fedtdepoter.
Det glæder mig, at du ikke skulle have så mange behandlinger og at det har sparet dig for mange uendelige timer i træningscentret. Jeg er rigtig glad, for at din hud forbliver sund og glødende i længere perioder og at du syntes at mine behandlinger ikke koster det hvide ud af øjnene.

Valutata 5 stelle su 5

Hvis jeg skulle 3 ord på mine..

Hvis jeg skulle 3 ord på mine behandlinger hos Per, så er det Professionel - Tryghed - Resultater.
Jeg har fået foretaget 2 behandlinger med fedtfrysning på elskovshåndtagene.
Inden / under behandlingerne får man god snak med Per om hvad der skal ske og hvad man kan gøre efter for optimere processen. Jeg har fået gode råd til hvad jeg gøre for at tabe mig - syntes de her 2 gange har været noget af det bedste jeg gjort for mig selv - har aldrig været så motiveret før.
Efter behandlingen i dag - har vi aftalt jeg fortsætter på den gode sti jeg er nu og kommer tilbage om 2 måneder, så huden har haft tid til at trække sig lidt sammen (han kunne også bare have sagt at jeg skulle fryses igen - men var ærlig)
Jeg kan ikke andet end rose Per og hans klinik.

13 settembre 2022

Kære Anja
Først vil jeg lige beklage den lange svartid, det er jeg meget ked af.
Dernæst vil jeg sige tusinde tak for din fine anmeldelse og dine stjerner.
3 ord der betyder meget for mig, og som er lige så vigtig for mig, som for mine klienter.
De næste 3 ord, der også er vigtige er – Inden, under og efter. Jeg kan give gode råd til alle 3 områder, men det er lige så vigtigt at klienterne hører efter mine gode råd, til at tabe sig og vedligeholde de gode resultater. Det glæder mig at du er motiveret, og at du fortsætter den gode sti. Glæder mig til at se dig igen, og nej, selvfølgelig vil jeg ikke bare fryse dig igen. Det er vigtigt at klienterne har tillid til mig, og jeg er rigtig glad for din ros både til mig og min klinik.

Fedtfrysning hos Per Frydendal, en gave til dig selv

Jeg har været kunde hos Per Frydendal i et stykke tid, og må sige at jeg er imponeret.
Resultatet er yderst tilfredsstillende, og Per er super skarp til at informere om behandlingen, samt at motiverer en, så der hele tiden er fremskridt.
Det er virkelig en gave til mig selv, og noget jeg skulle have gjort for lang tid siden.

12 settembre 2022

Hej Mads Peter
Tusinde tak for dine stjerner og din fine anmeldelse.
Det glæder mig, at du er imponeret og at du har fået et yderst tilfredsstillende resultat.
Dejligt at der hele tiden sker fremskridt, og selv om jeg er super skarp til at informere og motivere, så er det op til dig at føre det hele ud i livet. Dejligt at du bruger tid på sig selv og har givet dig selv en gave. Men det er aldrig for sent med at komme i gang med det man gerne vel.

Imødekommende, ærlig og realistisk

Jeg har været hos Per i klinik Frydendal nogle gange og fået fedfrysnig og EMbrace Body Sculpting, med fantastisk resultat.
 Per fik mig til, at føle mig tryg og hørt, han er kompetent og gør sig umage, er imødekommende, ærlig og realistisk. Jeg føler mig overbevist om at have modtaget den behandling, som passede lige præcist til mig og min krop.

PS: pas på “EMbrace Body Sculpting” kan godt blive vanedannende 🥰

17 agosto 2022

Hej Søren
Tak for dine stjerner og din fine anmeldelse.
Det glæder mig, at du har fået fantastiske resultater både med fedtfrysning og med EMbrace Body Sculpting. Jeg er glad for, at du følte dig tryg og at du syntes at jeg var kompetent og gjorde mig umage. Det er det, jeg bestræber mig på. Det samme gælder om at være imødekommende, ærlig og realistisk. Dejligt at du er overbevist om, at den behandling du har fået, passer lige præcis til dig og din krop.
Og ja, det er næsten vanedannende med EMbrace Body Sculpting, og det virker helt fantastisk.

Gør det!

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Du skal ikke overveje det, men blot gøre det. Du er i de bedste hænder!

5 agosto 2022

Kære Signe
Tusinde tak for din anbefaling og dine stjerner.
Dejligt at høre, at det er det bedste du har gjort for dig selv længe. Det glæder mig, at du syntes, at du er i de bedste hænder.

Kæmpe anbefaling

Kan kun anbefale Kinik Frydendal og især Pers behagelige og kyndige vejledning.
Med Pers kompetence bliver du guidet til den rigtige løsning for dig og resultatet er fantastisk. Samtidig er han ærlig og lover ikke mere end han kan opfylde. Det giver en stor tryghed og dermed et klart valg af ham og klinikken ved senere/andre behandlinger.

4 agosto 2022

Kære Heidi
Tusinde tak for din anbefaling og dine stjerner.
Jeg er rigtig glad for, at du syntes, at jeg er behagelig og at jeg giver kyndig vejledning.
Min kompetence er kommet af alle de behandlinger, jeg har lavet gennem mange år, så derfor har jeg opnået erfaring, så jeg kan guide og komme med de rigtige løsninger. Det er vigtigt for mig, at mine klienter kan stole på mig, og vide at jeg er ærlig, så jeg ikke lover dem mere end jeg kan holde.
Dejligt at du føler dig tryg ved at være på klinikken og du er altid velkommen her, til senere og evt. andre behandlinger.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu fået 2x fedtfrysning på…

Jeg har nu fået 2x fedtfrysning på inderlårene og 1x fedtfrysning på håndtagene og jeg er simpelthen så glad for det. Har længe gået og været ked af især mine lår og hofter og fik anbefalet fedtfrysning fra noget familie.
Det gode ved fedtfrysning er, at det ikke kun er det område du får det på, hvor fedtet mindskes, men jeg kan se det på hele min krop. Jeg er blevet mindre og har det for første gang i lang tid godt med min krop og kan tydelig se forskel i spejlet.

Klinik Frydendal får helt klart min anbefaling👌🏻

2 agosto 2022

Kære Michelle
Tusinde tak for din fine anmeldelse og dine stjerner.
Det glæder mig at, du er glad for dine fedtfrysninger, og det er altid dejligt med anbefalinger fra nogle man kender, især familie.
Du har ret i, at den måde jeg fedtfryser på, også mindsker fedtet andre steder, og det kan ses på hele kroppen.
Det glæder mig også, at du for første gang i lang tid har det godt med din krop og at du kan se og mærke forskellen.
Tusinde tak for din anbefaling.
Hilsen Per.

Professionelt arbejde

Jeg har været klient i klinik Frydendal nogle gange, og er flere gange vendt tilbage pga. de gode resultater og Pers engagement.
Der er ingen tvivl om, at Per er kompetent, og gør sig umage for at imødekomme den enkelte klients behov og skræddersyr den behandling, som han mener passer til én. Samtidig rådgiver han ærligt og realistisk, så man føler sig tryg ved at komme der. De bedste anbefalinger herfra.

18 luglio 2022

Kære Lisbeth
Tusinde tak for din fine anmeldelse og dine stjerner.
Det glæder mig, at du er vendt tilbage grundet mit engagement og dine gode resultater. Det glæder mig også, at du syntes, at jeg er kompetent og gør mig umage for at imødese mine klienters behov og skræddersyr behandlingen så det passer til deres ønsker.
Jeg er rigtig glad for, at du føler dig tryg og at jeg er ærlig og realistisk.
Det du beskriver her, er sådan som jeg gerne vil have at mine klienter opfatter mig og min klinik.
Tusinde tak for dine bedste anbefalinger.
Med ønsket om en god sommer
Per Frydendal

Valutata 5 stelle su 5

Har for 4 uger siden fået foretaget en…

Har for 4 uger siden fået foretaget en fedtfrysning og kan klart se et resultat, så er meget godt tilfreds. Hyggelig klinik og rigtig god behandling.

11 luglio 2022

Kære Christina
Tusinde tak for dine fine anmeldelse og dine stjerner.
Det glæder mig, at du klart kan se resultater og at du er meget godt tilfreds med det.
Dejligt ,at du syntes at min klinik er hyggelig og at du har fået en rigtig god behandling.
Rigtig god sommer og til lykke med dit fine resultat.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più