jeg har haft en virkelig god oplevelse med KLEIN VVS i forbindelse med renovering af mit badeværelse. Martin er utrolig dygtig til at forklare, hvad der skal laves, og hvorfor, hvilket giver... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Martin og hans svend hjalp med en midlertidig løsning til vand og varme ifm. vores igangværende kælderrenovering. De leverede en god, pragmatisk løsning, som vil fungere fint, indtil de skal hjælpe me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos KLEIN VVS er vores mål at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Vi er dedikerede til at skabe en positiv oplevelse og opfylde dine behov på en pålidelig og professionel måde. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er kernen i vores virksomhed. Vores mission er at levere førsteklasses VVS-tjenester og skabe langvarige kundeforhold. Vi stræber efter at være en pålidelig og respekteret VVS-virksomhed, der er kendt for vores kompetence, pålidelighed og forpligtelse til kundetilfredshed. Vi sætter pris på din feedback og ønsker at høre, hvordan din oplevelse med KLEIN VVS har været. Del din mening og anmeldelse på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service og opfylde dine forventninger endnu bedre. Vi værdsætter din ærlige feedback og bruger den til at styrke vores virksomhedsprofil og servicekvalitet.
Informazioni di contatto
Sabroesvej 2, 8600, Silkeborg, Danimarca
- +45 70 55 55 44
- info@kleinvvs.dk
- kleinvvs.dk
Le persone hanno visualizzato anche
jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Martin er utrolig dygtig til at forklare, hvad der skal laves, og hvorfor, hvilket giver en stor tryghed.
Man føler sig godt informeret og i gode hænder.
Derudover er han nem at få fat i, holder sine aftaler, og både han og hans kollegaer er altid søde, imødekommende og rare at tale med.
Det er tydeligt, at der er styr på tingene.
Alt i alt en meget professionel og behagelig oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale KLEIN VVS.
KLEIN vvs har upåklageligt ændret…
KLEIN vvs har upåklageligt ændret varme, vand og ventilation i vores nye lejlighed og været meget fleksibel i samarbejdet med de øvrige håndværkere. Jeg har brugt og bruger også KLEIN VVS i mit firma PROCES-DATA i mange år.
Ole Cramer Nielsen
Hurtig ekspedition og tilfredsstillende…
Hurtig ekspedition og tilfredsstillende arbejde.
Får løst opgaven
Nem og få fat på , og pålidelig. God til og få løst opgaven hurtigst mulig.
Fantastisk service
Fantastisk service både før, under og efter besøget. Kan kun anbefale Klein Vvs.
Firmaet overholdte aftaler
Firmaet overholdte aftaler, kom til tiden.
Det bestilte blev monteret, som aftalt. Efterfulgt af instruks i korrekt anvendelse.
…kvalitetsarbejde
Vi har nu brugt Klein vvs til flere opgaver, med fuld tilfredshed. Overholder aftaler, leverer kvalitetsarbejde, god kommunikation og oprydning efter endt arbejde. Behagelige mennesker at have i huset
God, professionel og venlig service, kom til tiden, fiksede vores problem. Bare en go oplevelse 💪
Utrolig serviceminded og hurtig…
Utrolig serviceminded og hurtig ekspedition
Super service selv på en søndag
Flot arbejde og højlig betjening
Flot arbejde og højlig betjening. De har holdt deres aftale både i pris og også tidsmæssigt. Vil klart anbefale dem.
Midt i juleferien stod mit brusearmatur…
Midt i juleferien stod mit brusearmatur af. Ikke mere varmt bad her. Ringede så d. 29/12 til Klein vvs og klagede min nød. 24 timer senere ku jeg så gå glad i bad. Det er sgu service på højt plan og til en flot pris.🙏👍
Endnu en meget god oplevelse med Klein VVS
Vi stod i dag 23. december uden varme og varmt vand. Ringede fra morgenstunden og de forstod, at opgaven var en haster, så den blev prioriteret samme dag. Jens fra Klein VVS var en behagelig mand at have på besøg og havde ekspertisen i orden. Han fejlsøgte og servicerede varmeanlægget og alt fungerede, da han tog herfra. Kæmpe redning her i juledagene.
Havde udfordringer med mit…
Havde udfordringer med mit gulvvarmesystem. Ringede til Martin som som i dialogen bad mig tage et par billeder således montøren var godt forberedt.
Allerede dagen efter - og på under en time have montøren Jørn fikset problemet.
Klasse dialog og hurtig service - klar anbefaling!
Professionel udskiftning af elektrisk…
Professionel udskiftning af elektrisk varmvands beholder
Tak for godt og hurtigt arbejde
Tak for godt og hurtigt arbejde. Venlig og serviceminded medarbejder.
Har opdateret varmt vand i en gammel…
Har opdateret varmt vand i en gammel ejendom, så det varme vand kommer hurtigere + gulvvarme i renoveret badeværelse.
Der kom lige nogle uventede opgaver undervejs, men de er efterfølgende blevet hurtigt lavet.

Meget rare og imødekommende
Meget rare og imødekommende! Overholdt alle aftaler! Og har lavet et godt stykke arbejde! Skønt med en “ordentlig og dygtig håndværker”

Risposta di KLEIN VVS
Dejlig enkelt og veludført arbejde til…
Dejlig enkelt og veludført arbejde til aftalt pris.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.