Virkelig værdifuld. Har hjulpet mig på et meget svært tidspunkt i livet. Ramte spot on og fik konkrete råd. Tusinde tak!

Kan klart varmt anbefale klarsyn 24 ⭐️🤩 Når livet kan tviste lidt rundt om mig, har jeg erfaret at gå nye perspektiver samt muligheder til at fatte fokus igen. Alt hvad der er blevet sagt har pas... Leggi di più

Har fået meget givende og brugbar hjælp i en meget svær tid, i mit liv igennem flere år. I er Spot On på Clairvoyance, masser af guldkorn, værktøjer, klarhed, healing, kærlighed og lys på min sit... Leggi di più

Skal indrømme at jeg var lidt skeptisk med at prøve klarsyn, men ønskede at give det en chance. Jeg havde håbet på en konsulent som ved telefonsamtalens start ville guide mig, men hun spurgte ind til... Leggi di più

1. Supporto telefonico

- Åbent 24 timer i døgnet
- 7 dage om ugen
- Også lørdag og søndag
- Ingen tidsbestilling nødvendigt

Står du i en personlig krise eller med en faglig udfordring eller bare nysgerrig på hvad der ligger i din fremtid.

Få svar på alt

Parforhold
Kærlighed
Relationer
Job og Økonomi
Business Rådgivning
Eller find ud af dit potentiale.​

Vi tilbyder

TrustScore 4 su 5

Meget taknemmelig

1 novembre 2025

Kære Lea

Af ❤️ tak for din fine anmeldelse og anbefaling.

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet at få en rigtig god hjælp lige da du havde brug for det.

Klarsyn24 kundeservice

Følte mig svigtet – og det blev værre, ikke bedre

Jeg kontaktede Klarsyn24 i en periode, hvor jeg havde det meget dårligt. Jeg var sårbar, håbefuld og desperat efter lindring. Desværre føltes samtalen med den clairvoyante konsulent hverken nærværende eller tydelig – jeg blev afbrudt, talt efter munden, og da jeg sagde, at jeg ikke kunne genkende noget af det, jeg fik at vide, blev det forklaret med, at det var “sider af mig selv, jeg ikke havde set endnu.” Det føltes ikke som indsigt, men som gæt, pakket ind i vendinger, der ikke kunne modsiges.

En anden af deres konsulenter anbefalede mig derefter at prøve en bestemt type behandling hos en bestemt navngivent behandler. Jeg fulgte rådet og brugte omkring 10.000 kroner på det forløb. Det har ikke hjulpet. Tværtimod har jeg i perioder fået det værre, og jeg sidder nu tilbage med både økonomisk og følelsesmæssig udmattelse.

Det gør det kun sværere, når man efterfølgende bliver mødt med et offentligt svar i stil med:

“Vi beklager, at du oplever det sådan – vi har ellers mange tilfredse kunder.”
Den slags formuleringer føles som en pæn måde at sige: “Problemet ligger nok hos dig.”
Det er ikke at tage ansvar. Det er en afvisning forklædt som venlighed.

Jeg skriver ikke dette for at få noget ud af det. Jeg skriver det, fordi jeg ikke længere vil være tavs om, hvordan det her har føltes.
Andre, der rækker ud i sårbarhed og håb, har ret til at vide, hvordan det også kan ende.

29 aprile 2024

Kære Sienna

Dette er nu ca 1 år siden ( i slut april samt start maj 2024 ) du havde 2 samtaler af ca. 40 minutters varighed med 2 af vores konsulenter og som vi skrev til dig sidst her på trustpilot (hvor du beskyldte os for fup) skrev vi til dig at for at kunne hjælpe dig udover den anbefaling du fik om at søge professionel hjælp, også om at kontakte vores kundeservice for bedre at kunne hjælpe dig. Dette har du ikke gjort.

Som vi skrev til dig sidst har Vi rigtig mange tilfredse kunder og det er heldigvis meget sjældent, at vores konsulenter oplever at få en dårlig anmeldelse. Det sker en sjælden gang, at en konsulent ikke formår at stille ind på en kunde og kunden som følge heraf får en dårlig oplevelse.
Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Alle vores konsulenter er dog individuelle og har hver sin stil og spidskompetencer.
Og netop derfor bad Vi dig kontakte kundeservice med det samme.
Dette har du ikke gjort før idag et år efter og beklager meget vi ikke har nået at besvare din mail du har sendt idag, det er grundet påsken. Men du er meget velkommen til at ringe til vores kundeservice efter påsken.

Klarsyn24.dk

Jeg har haft flere klarsyn med Annette…

Jeg har haft flere klarsyn med Annette og hold da op . hun komme med oplysninger der er så rigtige.
utroligt hun ved så meget uden af kende mig .
Annette har også givet m8g gode råd og de har virkelig hjulpet mig på vejen frem
Kan klart anbefale hende og det er ikke sidste gang jeg bruger hende

11 dicembre 2024

Kære Charlotte

Af ❤️ tak for din fine tilbagemelding til Annette.

Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Vi er utrolig glade for, at du haft gode oplevelser med Annette, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen Klarsyn24 kundeservice

Kan klart varmt anbefale klarsyn 24 ⭐️🤩

Kan klart varmt anbefale klarsyn 24 ⭐️🤩
Alt hvad der er blevet sagt har passet, jeg er blevet hjulpet og guidet gennen mine udfordringer på den bedste og mest professionelle måde, jeg vil helt klart bruge dem, især Mayse er min favorit 🫶💖

23 ottobre 2024

Kære Junie

❤️ tak for din fine anmeldelse og anbefaling.

Vi er utrolig glade for, at du haft gode oplevelser med Mayse, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Stor anbefaling

Jeg har flere gange talt med Annette og Britlue hos Klarsyn24. De er begge meget skarpe og dygtige clairvoyante, som jeg kun kan anbefale. De formidler desuden begge deres budskaber meget omsorgsfuldt. 🙏❤️

9 ottobre 2024

Kære Dorthe

Af ❤️ tak for din skønne anmeldelse og anbefaling af Annette og Britlue.

Rigtig mange af vores kunder sætter, som dig, pris på at det er muligt at ringe til en af vores Clairvoyante konsulenter 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – også lørdag og søndag.

Tusind Tak for hjælpen 🙏🏽😇❤️❤️❤️

I er Spot On på Clairvoyance, masser af guldkorn, værktøjer, klarhed, healing, kærlighed og lys på min situation. Jeg er blevet klar til at stå selv, og stole på mig selv og min egen intuition, mit hjerte og min sjæls stemme
Jeg vil give alle ansatte på klarsyn24, de allerbedste anbefalinger. I er alle super dygtige, empatiske og kompetente på hver jeres område.
Tusind Tak til alle Jer Engle på klarsyn24.
🙏🏽😇❤️❤️❤️

11 ottobre 2024

Kære Vinasufia

Af ❤️ tak for din fine anmeldelse og anbefaling af vores konsulenter.

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet, at få masser af guldkorn, værktøjer, klarhed, healing, kærlighed og lys på din situation.

Klarsyn24 kundeservice

Klarsyn er et fint koncept.

Jeg synes at klarsyn er et fint koncept. Jeg har brugt det en del gange nu efterhånden. Dog kan det være dyret.

Jeg forstår man kan være skeptisk, på om det overhovedet passer alt hvad man får af vide. Hvilken er fair, men det handler også om at stole på ens egne intuitioner og mærke efter på energien. Og Jeg tror for mange kan det ofte være, man bliver skuffet fordi det ikke lige sker i ens tempo. Dog vil jeg sige der stadigvæk nogle ting jeg kan være i tvivl om det sandt endnu.

Men set bort fra set, så har jeg også fået svar på mange af mine spørgsmåler og tvivl. Hvad der efterfølgende er blevet set ind på, indtil har mange af tinge passet. Jeg går altid glad derfra efter et telefonmøde.

15 settembre 2024

Kære PP

Tak for din anmeldelse 🙏🏻

Vi er oprigtigt glade for at høre, at du altid går glad derfra efter en samtale med vores Clairvoyante konsulenter.

Det er vigtigt at huske på, at svarene som vores Clairvoyante konsulenter formidler til dig er potentialer, som kan give dig et andet perspektiv til at løse din udfordring. Det er nemt at stirre sig blind på problemet, og ofte kan det være svært at se skoven for bare træer, når du leder efter en løsning. Dine åndelige guider vejleder dig i at komme nemmest udenom de sten, der er på din vej.

Generelle stikord

Generelle stikord
Nede på jorden og god forbindelse til den anden side, behagelig, spot on, inspirerende, tankevækkende, brugbare råd, opløftende og rar at tale med.. Tak ❤️

23 settembre 2024

Kære Dida

❤️ tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du har fået den guidance du havde brug for, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Klarsyn24 kundeservice

En super fin og praktisk service der…

En super fin og praktisk service der bare altid er klar og set-uppet fungerer upåklageligt.

20 luglio 2024

Kære Loa

Af ❤️ tak for din skønne anmeldelse 🙏🏻

Klarsyn24 kundeservice

Ting som blev sagt passede ikke med…

Ville give 0 stjerner hvis det var muligt på grund af intet har passet.
Ting som blev sagt passede ikke med virkeligheden. Clairvoyancerrne mindede om gætværk, deres egen tolkning og holdning og en negligering af min egen dømmekraft.
Hmm klarsyn … og som sagt slet ikke identisk med virkeligheden
Ingen af forudsigelserne (sagt af klienter fra klarsyn 24/7 om 2022/2023/2024) er sket.
Konsulenter sagde jeg bare skulle vente så ville de forudsagte ting ske.
Det skete aldrig men satte mig i en venteposition hvor jeg blev over rummelig for udholde ventetiden.
En kronisk vente tilstand blev oppeholdt og en afhængighed af clairvoyance fordi skønt jeg i (især 2023 og 2024) sagde det modstrid min egen intuition gentog klarsyn jeg ikke mærkede rigtigt.
Alt i alt har Ingen af konsulenter ramt plet en eneste gang, kun i gengivelse at det jeg selv havde fortalt. Og det er vist ikke klarsyn.
Meget ærgerligt når sårbare kunder kontakter og spild af penge.
Øv med øv på👎

Jeg blev efterfølgende kontaktet af Izabella fra kundeservice som tilbød gratis opklarende samtaler med de 3 konsulenter som i 2022, 2023 og 2024 har forudsagt ting som er fup og svindel. Og en vekslen mellem snakken mig efter munden eller jeg selv mærkede helt forkert.

Jeg er nu så bekræftet i rene gætterier som INGEN hold har i virkeligheden.🤥

Jeg kan ikke anbefale nogen at ringe til dem. 🤥

Den top professionelle Izabella argumenterede med jeg jo bare kunnet have ladet være med benytte Klarsyn og fralagde ethvert ansvar. 😣

20 agosto 2024

Kære Gitte

Allerførst skal vi beklage, at du igennem 3 år har oplevet, at det, de clairvoyante konsulenter har givet dig af råd, vejledning og forudsigelser (du kalder det fup og svindel i din trustpilot), ikke har virket hen over de mange år, du nævner i din trustpilot.

Når det er sagt, så kan vi heller ikke genkende det billede, du tegner på trustpilot. De clairvoyante konsulenter har på bedst vis anvendt deres intuition til at kigge på de temaer, du har ønsket, og har givet dig vejledning og muligheder, som du kunne anvende. Det er ikke de clairvoyante konsulenters oplevelse, at du har udtrykt utilfredshed med vejledningen hen over de 3 år og ej heller de handlemuligheder, som du har anvendt – og de kan derfor ikke genkende det billede, du tegner på trustpilot.

Vi er kede af, at du har følt dig forpligtet til at blive ved med at ringe til de clairvoyante konsulenter, for ingen af konsulenterne har på noget tidspunkt bedt dig ringe igen for at høre nyt. Vi kunne i stedet have ønsket, at du havde taget direkte fat i os i kundeservice tidligere, så der ikke skulle gå 3 år, før du udtrykker din utilfredshed.
Mvh. Kundeservice
Klarsyn24.dk

Empatisk og dygtig

23 agosto 2024

Kære Camille

❤️ tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har oplevet vores konsulent som empatisk og dygtig.

Kæmpe anbefaling!

Jeg har brugt klarsyn24.dk flere gange, og konceptet fungerer sindssygt godt, og er super nemt at bruge. Nogle af clairvoyanterne har været bedre til at opfange, hvad jeg har haft brug for at høre, end andre. Men ikke desto mindre kan jeg virkelig anbefale dem, især hvis du virkelig har brug for akut guidance.

29 luglio 2023

Kære Sara

Af ❤️ tak for din fine anmeldelse og anbefaling.

Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Vi er derfor rigtig glade for, at du nu har fået den guidance du havde brug for, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Professionel clairvoyance

Klarsyn har hjulpet mig mange gange med at genfinde roen i mig selv og jeg oplever clairvoyante som er virkelig dygtige og tuner ind på præcis de problematikker jeg står i. De kan se og guide i forhold til hvilken vej der er god for netop mig at gå og kan mærke og referere til områder de intet kan vide om på forhånd og som rammer plet inde i mig.

11 marzo 2024

Kære Ria

Af ❤️ tak for din fine anmeldelse og tilbagemelding.

Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Vi er utrolig glade for, at du har fået ro og afklaring, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Klarsyn24 kundeservice

Smart med hurtig adgang når man har…

Smart med hurtig adgang når man har brug for den.

20 agosto 2023

Kære Loa

Af ❤️ tak for din anmeldelse.

Klarsyn24 kundeservice

Jeg fik svar på alle spørgsmålene og…

Jeg fik svar på alle spørgsmålene og lidt til. Jeg vil gerne bruge dem igen. topkarakter herfra.

6 settembre 2023

Kære Niels

Af ❤️ tak for din fine anmeldelse og topkarakter.

Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Vi er rigtig glade for, at du fik svar på alle dine spørgsmål. Vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Klarsyn24 kundeservice

Hun kunne ikke fornemme noget

Jeg vil gerne i kontakt med min afdøde kæreste. Hun kunne ikke fornemme noget, men da jeg så begyndte at fortælle lidt, så var det som om, at hun bare fandt på noget.
Jeg var skuffet og efter nogen minutter sagde jeg farvel.
For synes ikke oplevelsen var den som jeg ønsket.
Herefter blev jeg slettet, så jeg ikke kunne komme ind.
Jeg har ikke modtaget en mail.
Hvordan kan men tillade sig, at tage penge fra folk, som virkelig søger kontakt med ens kærer. Så er det som om de bare finder på noget, for at få så mange minutter ud af det.

10 settembre 2023

Kære Lotte

Du er ikke blevet slettet men din konto er desværre lukket da vi ikke kunne hæve betaling efter endt samtale. Vi har gentagne gange skrevet til dig om dette på din mail.

Vi er i kundeservice altid klar til at hjælpe og skulle du føle, at den valgte konsulent ikke er en match for dig, så har du altid mulighed for at afslutte samtalen inden for de første 90 sekunder og opkaldet er gratis.

Skulle du efter en session med en af vores konsulenter ikke være tilfreds med oplevelsen, så anbefaler vi, at du straks kontakter Kundeservice for at få en afklaring.

Klarsyn24 kundeservice

Får lige det jeg har brug for her og nu…

Får lige det jeg har brug for her og nu ☀️☀️

28 settembre 2023

Kære kunde

Af ❤️ tak for din fine anmeldelse.

Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Vi er rigtig glade for, at du fik lige det du havde brug for, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Klarsyn24 kundeservice

❤ god service af hjetet tak

❤ af hjertet tak for jer

23 ottobre 2023

Kære Else

Tak for din fine anmeldelse ❤️

Hos Klarsyn24 ønsker vi altid, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores Clairvoyante konsulenter. Vi er rigtig glade for, at din oplevelse var god, og vi vil se frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

God samtale

Det er en almen samtale, hvor du blive set og mødt.
Det har ikke særlig meget med clairvoyance og det spirituelle at gøre!
Klarsyn 24 bruger deres egne overbevisninger og erfaringer i livet under samtalen!

24 ottobre 2023

Kære Charlotte

Vi er glade for, at du føler, at du havde en god samtale hvor du blev set og mødt.

Hver konsulent har en profilside hvor man kan læse nærmere omkring konsulenten og blive klogere på dennes kompetencer og stil.