Ik wil mijn producten retourneren maar het retourbeleid is gruwelijk: steeds krijg ik andere voorstellen en percentage van mijn aankoopbedrag deze moet ik bij Klaramody besteden!! ik wil van deze ko... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
La combinaison que j’ai prise est super facile à porter, rien de compliqué avec. J’aime le fait qu’elle ne fasse pas trop d’efforts tout en restant élégante. Je l’ai portée toute une journée sans ress... Leggi di più
Bardzo podoba mi się ten kardigan, jest stylowy i wygodny w noszeniu. Materiał jest miękki i przyjemny w dotyku. Był nieco większy niż się spodziewałam, ale nadal dobrze leży. Ogólnie dobre wrażenie.
Strona www jest przejrzysta, polityka zwrotów jest opisana klarownie. Popracowałabym nad tabelą rozmiarów strojów kąpielowych, ponieważ jest nierealistyczna, trudno dobrać odpowiedni rozmiar.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Zakupiona spódnica ma piękny
Zakupiona spódnica ma piękny, luźny krój. Jest wygodna i wygląda bardzo stylowo. Materiał jest wysokiej jakości. Już zebrałam na jej temat komplementy.
Kupiony przeze mnie trencz wygląda…
Kupiony przeze mnie trencz wygląda bardzo elegancko i ponadczasowo. Od razu odświeży każdą stylizację. Jakość i wykończenie są imponujące. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Kurtka ma ładny krój i leży całkiem…
Kurtka ma ładny krój i leży całkiem dobrze. Jakość jest przyzwoita, ale nie rewelacyjna. Wysyłka była w porządku. Jest w porządku, ale bez rewelacji.
Uważajcie na ten sklep
Uważajcie na ten sklep. To oszustwo. Firma niby z Holandii, a jak chcesz zwrócić towar to najpierw robią problemy, a później dają ci adres do zwrotu do Chin. Nie wiem czy wiecie ale paczka do Chin kosztuje prawie 300zł.
Firma porażka bez możliwości zwrotu
Firma porażka. Chińskie ciuchy, które da się zwrócić tylko do Chin płacąc kupę kasy za przesyłkę i z brakiem pewności czy dotrze i że się otrzyma ten zwrot.
This summer dress turned out way…
This summer dress turned out way prettier than i thought. The cut is super flattering and i feel confident every time i wear it, even just casually. It pairs easily with different shoes which i love. Price felt reasonable for what you get. Def happy with it.
Zamówiłam top i stał się jednym z moich…
Zamówiłam top i stał się jednym z moich ulubionych. Łatwo się go stylizuje i jest przyjemny dla skóry. Fason jest prosty, ale bardzo szykowny. Dostawa była szybka i bezproblemowa.
great quality product and everything…
great quality product and everything was delivered right on time!
Ik heb er ook een vestje bij gekocht en…
Ik heb er ook een vestje bij gekocht en dat is precies wat ik nodig had. Zacht, licht en makkelijk om elke dag te dragen. Het voelt niet flodderig aan, zoals sommige andere vesten die ik heb gepast.
Kupiłam sukienkę midi i leży po prostu…
Kupiłam sukienkę midi i leży po prostu rewelacyjnie. Pięknie modeluje sylwetkę, a przy tym jest niezwykle wygodna.
Got this cardigan and its been my go to…
Got this cardigan and its been my go to lately. Super comfy but still looks put together. Material doesnt feel cheap at all which was my main concern.
Kupiłam kombinezon
Kupiłam kombinezon; i wow, leży tak, jakby był szyty na miarę. Ma prosty fason, ale wygląda naprawdę elegancko i świetnie sprawdza się zarówno do pracy, jak i na wyjścia.
I love how pretty I look in the…
I love how pretty I look in the cardigan i got. Absolutely love it.
Deze zomerjurk is eerlijk gezegd echt…
Deze zomerjurk is eerlijk gezegd echt een geweldige keuze. Het ontwerp voelt moeiteloos aan, maar ziet er toch stijlvol uit. Ik heb hem zowel casual als wat netter gedragen, en hij werkt in beide gevallen perfect.
Ce pantalon me va parfaitement et reste
Ce pantalon me va parfaitement et reste confortable tout au long de la journée. Honnêtement, je ne m'attendais pas à ce qu'il rende aussi bien. La qualité est solide et justifie largement le prix que j'ai payé. L'expédition s'est bien passée ; il y a eu un léger retard, mais rien de grave.
I ordered a midi dress recently and…
I ordered a midi dress recently and honestly didnt expect it to fit this well. It hugs nicely without feeling tight and i could wear it all day without adjusting it once.
Byłam zaskoczona tym
Byłam zaskoczona tym, jak dobrze leżą spodnie. Są zarówno atrakcyjne, jak i wygodne, co nie jest łatwe do znalezienia. Jakość jest doskonała w tej cenie. Wysyłka przebiegła sprawnie i szybko.
J'ai commandé une combinaison et je…
J'ai commandé une combinaison et je suis vraiment ravie du résultat. Elle me va très bien et ne me serre absolument pas. Le tissu semble respirant, ce qui est très important pour moi. La livraison s'est déroulée sans encombre et l'emballage était soigné.
Te spodnie bardzo mnie zaskoczyły
Te spodnie bardzo mnie zaskoczyły. Wyglądają świetnie, a do tego są naprawdę wygodne; co, szczerze mówiąc, zdarza się rzadko. Jakość wydaje się doskonała jak na tę cenę, a szwy są starannie wykonane.
Jestem naprawdę zadowolony z…
Jestem naprawdę zadowolony z zakupionych jeansów. Idealnie leżą i są bardzo wygodne przez cały dzień. Materiał jest wytrzymały i dobrze wykonany. Świetny stosunek jakości do ceny.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.