Dygtige, omhyggelige, punktlige, unge stærke folk. Flinke og reagerer straks man henvender sig. Vasker og polerer vinduerne og tørrer rammerne fint af! Flot arbejde ganske enkelt. Vi kan på det var... Leggi di più

5 stjerner fra mig til de dedikerede unge mennesker fra klarrens. Mine vinduer er altid pæne og rene, både indvendig og udvendig. pligtopfyldende hurtige, dygtig, klar og tydelig formidling af pris... Leggi di più

Virkelig god service. Får besked om præcis dato for besøg og mulighed for tilkøb af andre service fx vask af vinduer inde. Søde og rare medarbejder med respekt for privatliv.

Jeg kan varmt anbefale KlarRens vinduespolering. Det er sjældent, man ser så høj standard og god kundeservice samlet ét sted. Klare, rene ruder uden striber eller pletter.

1. Servizio di pulizia finestre

Vi er KlarRens – din professionelle og pålidelige partner til skinnende klare vinduer! 🧽✨ Vi dækker hele fyn! Med mange års erfaring inden for både privat og erhvervslivet tilbyder vi vinduespudsning af høj kvalitet, hvor aftaler og dine behov altid er i fokus. Er du klar til at få dine vinduer til at stråle? Vi er klar til at hjælpe! Kontakt os: 📧 Email: Klarrens2024@gmail.com 📞 Tlf: 44 117 117 De bedste hilsner, Oliver & Elias KlarRens – Dine nye vinduespudser

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,7

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topkarakter herfra!

De unge mennesker var venlige, punktlige og utroligt effektive. De var næppe et kvarter om ydersiden og alligevel kan jeg ikke få indersiden lige så ren på en hel søndag. Og god pris!

30 giugno 2025

Fedt at de overholder de datoer som man…

Fedt at de overholder de datoer som man får fra dem.. vidner om styr på kalender og kunder

27 maggio 2025

Risposta di Klar Rens

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du bemærker vores punktlighed – det er vigtigt for os at respektere vores kunders tid og holde, hvad vi lover. Tak fordi du valgte os!

Hurtige og dygtige

De var hurtige og dygtige, samt rigtig flinke at snakke med. Og kom til den aftale tid.

5 maggio 2025

Risposta di Klar Rens

Tak for din flotte anmeldelse! Vi gør os umage for at være både effektive, grundige og venlige – så det er rigtig dejligt at høre, at det blev lagt mærke til. Vi er glade for, at du er tilfreds

Meget tilfreds

Meget tilfreds, meget venlige unge vinduespudser

30 aprile 2025

Risposta di Klar Rens

Tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget at høre, at du både er tilfreds med arbejdet. Vi sætter stor pris på det og ser frem til næste gang!

Jeg kan varmt anbefale KlarRens…

Klare, rene ruder uden striber eller pletter.

8 maggio 2025

Risposta di Klar Rens

Tusind tak for den varme anbefaling og de pæne ord! Vi går meget op i både kvalitet og kundeservice, så det glæder os virkelig at høre, at det skinner igennem – ligesom ruderne 😉 Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Rene vinduer og god respons over…

Rene vinduer og god respons over vinduer på en udestue der ikke var blevet rene

28 aprile 2025

Risposta di Klar Rens

Tusind tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at vi fik gjort udestuevinduerne helt rene, og at du oplevede god respons fra os. Vi sætter stor pris på din tillid og står klar

Rene og flotte vinduer til en god pris

Kommer som aftalt, og vinduerne er rene og flotte når de går igen. Og så er prisen god. Dem kan vi klart anbefale 👌🏼

24 aprile 2025

Risposta di Klar Rens

Tusind tak for din flotte anbefaling! Det betyder meget for os, at du både er glad for resultatet, prisen og vores punktlighed. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når der skal pudses vinduer 👌🏼

Hurtigt og grundigt arbejde

Hurtigt og grundigt arbejde. Fleksible og hurtige til at svare. Man kan stole på at man får værdi for pengene og at de er konsekvente! Jeg kan klart anbefale Klar Rens.

16 aprile 2025