Når man er syg kan et slagsmål med forsikringsselskaber være fuldstændigt uoverkommeligt. Jeg har ikke fortrudt et øjeblik at jeg valgte at få KLA Personskade til at varetage min sag. Jeg har følt mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har ifb. med en sygdomsperiode brugt KLA personskade, og kan klart anbefale dem. De har rådgivet og vejledt igennem nogle af de elementer af min sag jeg havde svært ved, og samtidig været realistiske... Leggi di più
Til KLA Når ens verden pludselig forandres arbejdsmæssigt og det man er allermest glad for ikke længere er muligt og fremtiden ser yderst vanskelig ud, så vil jeg opfodre jer, som læser det... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg giver min bedste anbefaling til KLA. Desværre vurderede de, at det ville blive for vanskeligt at vinde min sag, grundet manglende oplysninger i min journal. Men de har brugt meget tid på at rekv... Leggi di più
Få specialiseret advokatrådgivning om personskade og erstatning. Vi giver dig en gratis vurdering af din erstatningssag på baggrund af vores mange års erfaring med erstatning efter arbejdsskade, patientskade, piskesmæld og trafikulykke mv.
Esbjerg Brygge 28, 6700, Esbjerg, Danimarca
Kan kun varmt anbefale KLA personskade for da det så allermørkest ud for mig da jeg fik en arbejdsskade ja så var det dem som hjalp mig . De har en utrolig stor professionel tilgang til en sag, som De vil gøre 100% alt for at løse .Super service hele vejen igennem forløbet .
Hej
Hvis du har været ude for en ulykke i udlandet, så skal du ikke bruge KLA de føre dig bag lyset, da de slet ikke kan føre en sag i udlandet, men de kan da sagtens tage sagen for at senderen regning på 12500,- for så at oplyse at de desværre ikke kan føre en sag i udlandet, så pas på.
100 Stjerner til KLA Personskade.
Jeg har haft Advokat Rikke Omme fra KLA Personskade til at hjælpe mig, efter jeg kom ud for en arbejdsulykke, beder og sødere Advokat findes bare ikke.
Efter jeg fik KLA Personskade til at hjælpe mig, er alt kørt lige efter bogen, der har været styr på det hele, men det bedste af det hele er, man skal ikke
bekymre sig om noget og det giver ro i maven til hele familien.
KLA Personskade lever i den grad op til deres slogan.
Det koster ikke noget at spørge KLA Personskade, men det kan være dyrt at lave være.
Man kan desvære kun give 5 stjerner her inde, men KLA Personskade skulle have haft 100 stjerner.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.