Birgitte er bare hamrende dygtig og dejlig til både være lyttende på emnet samt byde ind med hendes faglighed på en måde, der er virkelig rar at være hos. Flotte resultater, hver gang.
Min varmeste anbefaling til Birgitte som altid er klar med god og vigtig vejledning i forhold til hvilken behandling der er bedst. En virkelig god oplevelse, hvis man ønsker et naturligt og yngre udse... Leggi di più
Jeg fik anbefalet Birgitte af en god ven! Birgitte har længst erfaring i branchen, Birgitte er bedst på det hun laver. Hun er ærlig, hun laver ikke ting der ikke bliver pent kun fordi kunder siger... Leggi di più
Naturligt udseende uden rynker - intet problem for Birgitte. Hun formår virkelig at lytte til en og kommer gerne med anbefalinger. Jeg har besøgt klinikken de sidste par år og vil klart fortsætte. Si... Leggi di più
Hos kosmetisk klinik tilbyder jeg velkendte kosmetiske behandlinger med det sikreste, bedste og nyeste udstyr på markedet. Jeg arbejder med Botox og Filler behandlinger . Min vision er ikke at få dig til at se yngre ud – snarere skal du se ud på lige netop den måde, du føler dig indvendig. Mit mål er naturlig / frisk udseende. Jeg forhandler ZO skin Health. Hos kosmetisk klinik er konsultationer altid gratis.
Lindevangsvej 16, 8240, Risskov, Danimarca
- 42 44 34 14
- ba@kkba.dk
- kkba.dk
Lækre behandlinger og produkter
Lækre behandlinger og produkter, effektivt men i den høje prisklasse.

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Professionel og flotte resultater.
Jeg er kommet hos Kosmetisk klinik v/ Birgitte i flere år nu og hun skal have min varmeste anbefaling.
Birgitte er meget professionel og yder den bedste service, samt de flotteste resultater.

Professionalisme og trygge omgivelser
Birgitte er uden sammenligning den bedste og mest profesionelle behandler jeg har gået hos. Hun formår at forstå hendes kunder, så man får det præcise ønskede resultat. Birgitte er utrolig behagelig, og man føler sig rigtig tryg i hendes smukke omgivelser ud til vandet i Risskov. Kan varmt anbefale Kosmetisk Klinik til alle som ønsker, at få fremhævet de smukkeste sider af sig selv.

Meget tilfreds kunde.
Er rigtig glad for at komme hos Birgitte,venlig og dygtig betjening.Virkelig flotte resultater efter botox og fillers,samt gode produkter af cremer.

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg bestille zo produkter fra…
Jeg bestilte zo produkter fra klinikken. Servicen var super god og fik produkterne lige til døren grundet disse corona tider. Kan klart anbefale at købe produkterne gennem klinikken her.

Altid professionel behandling

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg er kommet hos Birgitte i mange år
Jeg er kommet hos Birgitte i mange år, har kendt hende i årende før hun startede op som selvstændig og er "flyttet med" - hvilket jo taler for sig selv!
Birgitte er meget faglig dygtig og professionel, ved hvad der skal til og man går aldrig forgæves efter et god råd. Samtidig er det et rart sted at komme, pænt og lækkert samt man bliver altid mødt med et smil og stor imødekommenhed.
Jeg vil til enhver tid anbefale Birgitte til andre.

Rigtig god oplevelse👍

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Meget god og professionel rådgivning
Meget god og professionel rådgivning, håndtering og resultat. Kan varmt anbefales.

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering - hver gang.

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Kvalitet og faglighed i højsæde!
Hos Birgitte får man behandling, rådgivning, faglighed og kvalitet i top klasse! Derudover er Birgitte et varmt og rart menneske, som virkelig kræser om sine klienter. Ville til hver en tid anbefale hende.

Super sød og dygtig
Super sød og dygtig. Er altid tilfreds med behandlingerne
Jeg er kommet ved Birgitte i flere år…
Jeg er kommet ved Birgitte i flere år nu og har lige været der igen.
Jeg personligt er tryg ved at komme hos Birgitte og jeg er altid super glad for resultatet. Hun tager sig tid til en, lytter til hvad jeg ønsker resultatet bliver, kommer med sin professionelle mening, Hun er top professionel, hun er fuldt udannet, men bliver ved at tage kurser så hun kan de sidste nye ting. blid som et lam (det gør faktisk ikke ondt, at blive stukket i)
Så dejlig et menneske, som kan sit kram

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Helt klart det bedste sted i Århus
Helt klart det bedste sted i Århus. Kan varmt anbefale Birgitte, hun er super sød og man føler sig bare tryg i hendes hænder.

Kan varmt anbefales!
Birgitte kan varmt anbefales. Hun er yderst kompetent - og altid klar med gode råd!

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg er kommet hos Birgitte i 3 år nu og…
Jeg er kommet hos Birgitte i 3 år nu og jeg har hver gang været super tilfreds. Jeg elsker at Birgitte efterkommer ens ønsker samtidig med at hun går ind for at holde en køn og naturlig stil.
Jeg har fået lavet læber af 4 omgange, fillers i randerne under øjenene, botox mellem brynene samt kæbelinje og fylde i hagen. Det har gjort at jeg aldrig har været mere tilfreds med mit udseende. Hver en behandling har holdt længere end forventet. 5 stjerner herfra.

Risposta di Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg er den smukkeste udgave af mig selv.
Proff behandling. Birgitte ved hvad hun har med at gøre..

Fantastisk.
Super dygtig og meget kompetent. Man føler sig fuldstændig tryg i hendes hænder.

Altid super god behandling
Altid super god behandling, service ♥️