Tyvärr är 1 stjärna de lägsta man kan sätta.... Besällde gardin, sängkläder och en hoddie o två t-shirts. Fick hem gardin, sängkläder, en sweatshirt och en t-shirt.. Har skickat mail till alla... Leggi di più

Bestilte diverse ting til min søns fødselsdag, og fik bestilt lige i sidste øjeblik. Kjof kundeservice var utrolig flinke og skyndte sig at afsende en halv time efter ordren var bestilt, og det var... Leggi di più

Altid god service og vejledning. De har et super udvalg, og er altid søde og imødekommende. Jeg har kun oplevet hurtig levering og stor fleksibilitet når jeg har handlet hos dem, uanset om det er... Leggi di più

1. Negozio di accessori per camion
  2. Fornitore di ricambi per camion

Styling til vejens tunge køretøjer

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,8

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg bestilte nogle vare den 2.7.2022,

Jeg bestilte nogle vare den 2.7.2022,
Jeg har endnu Ikke fået min ordre, vedkommende svare heller ikke på beskeder hverken telefon, sms eller Messenger. Jeg har idag igen forsøgt at kontakte dem, første gang tager han telefonen, men lægger derefter på, så prøver jeg igen, hvor jeg så får en besked med ( Hej!
Tak for din besked. Vi er væk og kan ikke svare lige nu. Vi svarer så hurtigt vi kan på din besked. 🙂
Vi har åbent alle ugens dage, så indenfor 24t timer har du modtaget et svar fra os .
Men bare rolig - du hører helt sikkert allerede før. 😉
Rigtig god aften!!
DBH
KJoF )

Men det kan jeg jo ikke rigtig bruge til så meget.. jeg skal egentlig bare ha den order anulleret 😡

Jeg vil ihvertfald ikke anbefale nogle til at handle der.

31 luglio 2022

Jeg bestilte nogle vare den 4.7.2022,

Jeg bestilte nogle vare den 4.7.2022,
Jeg har endnu Ikke fået nogle respons på min order, vedkommende svare heller ikke på beskeder hverken telefon, sms eller Messenger. Jeg har idag igen forsøgt at kontakte dem, første gang tager han telefonen, men lægger derefter på, så prøver jeg igen, hvor jeg så får en besked med ( Hej!
Men bare rolig - du hører helt sikkert allerede før. 😉
Rigtig god aften!!
DBH
KJoF )

Jeg vil ihvertfald ikke anbefale nogle til at handle der.

28 luglio 2022

Defekt vare, ingen respons fra sælger.

Handlede før jul hos KJOF, efter en måned var der noget der gik i stykker. Jeg skriver en mail, efter ca tre uger har jeg intet hørt. Skriver på deres FB side to gange, stadig ingen svar. Useriøst firma, handler ikke hos dem igen!

22 marzo 2022

Dårlig kundeservice

Har stadig ikke modtaget min vare som jeg har bestil d. 2/12.2021. Har kontaktet ejeren men han fralægger sig alt ansvar og vil ikke refundere mine penge. Derudover er han nu ikke til at komme i kontakt med..
mangler stadig mine penge/vare.

11 gennaio 2022
Logo di Kjof

Risposta di Kjof

Hej Nanna Louise Andersen
Først vil jeg gerne sige tak for at du har lavet en anmeldelse på Trustpilot af os.
Det er desværre en meget uheldig anmeldelse, og jeg har haft brug for at undersøge tingene til bunds. Det er også derfor at jeg først besvare din anmeldelse nu hvilket jeg håber er acceptabelt.
Det er korrekt at du har handlet hos os d. 2/12/2021 og vi afsender varen til den nærboks som du gerne vil have pakken udleveret i.
Du vælger nærboksen Tyreengen i Korsør.
Vi kan se du afhenter pakken d. 15/2/2021 kl. 13.59.
For at pakken kan udleveres har du modtaget pinkoder til at åbne boksen. Postnord bekræfter efter de har kontrolleret deres overvågning at pakken er blevet hentet.
Derved har postnord også fortalt dig, at de desværre ikke kan give dig erstatning for pakken, da den er udleveret.

Havde vi lavet en pakkefejl, ville jeg rigtig gerne sende dig de varer som mangler. Men her er tale om hele forsendelsen hvilket vi stadig undre os over.

Det er også korrekt at vi har været i telefonisk kontakt omkring denne sag. Jeg kan desværre ikke dække en pakke som er udleveret hvilket jeg havde håbet du forstod.
Havde dette været sket i en pakkeshop, så havde jeg sendt en ny pakke afsted til dig, da medarbejderen i en pakkeshop kunne ved en fejl have udleveret den til en forkert person. Men det er desværre heller ikke tilfældet her.
Jeg vælger og udlevere dit pakkenummer offentligt, da vi på ingen måder mener dette er fair overfor os.
Der er ingen personfølsomme oplysninger inkluderet.
00357128520095159983

Vi er desværre meget kede af denne episode og syntes din anmeldelse er meget unfair når pakken er udleveret.

Super fedt sted

Det er det fedeste og bedste sted og handle altid super service og altid frisk på en snak os. Vil altid bruge KJOF og kan kun varmt anbefale stedet og handle.
God weekend.

7 gennaio 2022