Kjempetøff.no Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Var innom for å bytte dekk til pungteringsfrie. Fikk beskjed om at dette tolk ca 45 min. Men kjørte derifra etter 15. Gutta på verksted er veldig hyggelige og hjelpsomme. Ikke så gæli på pris heller.... Leggi di più

Dere var rask på tilbakemelding da jeg bestilte produktet. Dessverre ble leveringa til Norge forsinket pga.korona, og dette kunne jo ikke dere styre.Fikk raskt kompensasjon på 1800 kr da dette ble kje... Leggi di più

God service og eventuel problemløsning er ingen selvfølge. Kjempetøff.no viste at de ka administrere og utføre begge faktorer. Jeg er veldig imponert av dette firmaet. Good service and problem-solving... Leggi di più

1. Negozio di elettronica
  2. Fornitore di componenti elettronici
  3. Gommista
  4. Negozio di biciclette
  5. Officina di riparazione scooter
  6. Officina di riparazioni elettriche

Vi har showroom i Tønsberg, og hit kan du komme å prøvekjøre ditt nye kjøretøy. Vi satser primært på høy-kvalitets el-sparkesykler, og er Norsk forhandler av Dualtron merket.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

På det jevne

På det jevne. Ventet noen måneder på EL-sparkesykkelen. Stilte ikke inn sykkelen slik jeg ba om, men fant det ut selv senere i bruksanvisningen. Ellers er jeg veldig godt fornøyd med sykkelen. Drar godt i bakker.

22 novembre 2020

Fikk ikke alle pigger som jeg betalte…

Fikk ikke alle pigger som jeg betalte for, manglet 6 stk. De la også ut hele personnr mitt i adresse vindu. Skylder på meg gjør de også.

Redigert: se hva de skylder på, ikke handle der folkens. De har vært ufine på mail til meg. Deres feil på alt, de er ikke til å stole på. Ba dem også om å aldri ta kontakt med meg igjen. Handle hos andre anbefales.
Mitt personnummer de la i front, var deres samarbeidspartner sin skyld.

22 novembre 2020

Hei Jørgen!

Vi forstår godt at det føles ekkelt når personnummeret ditt står på utsiden av posten din.

Men vi har ikke tilgang på ditt, eller noen andres personnummer, så det er ikke vi som har skrevet personnummeret ditt på pakken.
Nettbutikker har IKKE automatisk tilgang på personopplysninger, annet enn det som er allment tilgjengelig.

I likhet med de fleste nettbutikker har vi et automatisert adresselapp- system for netthandel. Så når du skriver inn (eller nettleseren din autofyller) personnummer inn i adresselinjene, så vil personnummeret ditt vises på adresselappen.

Når det gjelder piggene, så er dette selvsagt svært beklagelig.
Vi har regnet ut antallet på piggene du kjøpte ved å veie dem istedenfor å telle dem.
Vi tar kritikken til følge og har nå kjøpt inn en mer nøyaktig vekt.
Det er beklagelig at du har fått 6 pigger for lite og vi sender deg selvsagt resterende pigg eller refunderer beløpet på de (8 kr) dersom du ønsker det.

Så håper jeg at du kan svare på epostene vi har sendt deg for å rydde opp i dette her?

Mvh
Kjempetøff.no

Kjempetøff har veldig god service og er…

Kjempetøff har veldig god service og er raske med å svare på kundehenvendelser. Hyggelige og behjelpelige folk som jobber der også.De har godt utvalg i elektriske kjøretøy og har eget verksted for reparasjoner og en egen fysisk butikk. Veldig fornøyd med Kjempetøff.no

29 ottobre 2020

Kjøpte en dualtron mini

Kjøpte en dualtron mini. Jeg er super fornøyd med den. Super spark med god kavaleriet. Beste kundeservicen. Svarer fort på Mail å utrolig hjelpsomme. Anbefaler å handle her om du skal ha en el-sparkesykkel👌🏻

13 ottobre 2020

Meget dårlig service

Meget dårlig service. Lang svartid på mail og tlf. Glemmer og bekrefte ordre. Feil dele.. Nei aldri mere handel der...

8 ottobre 2020

Risposta di Kjempetøff.no

Hei. Vi har ingen Trond Hagen verken som kunde eller i våre epostsystemer.
Kanskje du har lagt igjen review på feil firma? ;)

Ring oss gjerne for å oppklare mysteriet :)
TLF:33200822

Mvh
Vekstedsjef Gregersen

Elendig kundeservice

6 ottobre 2020

Risposta di Kjempetøff.no

Hei beklager at du føler det slik.

Vi fikk inn din scooter for og bytte til honeycomb, noe vi senere fant ut at det ikke gikk da vi kom til din sykkel i køen. (Vi har til en vær tid 50-70 sykkler inne til reperasjon)
Vi tok da og ringte deg og informerte om det, og tilbydde deg da at vi kunne bytte til slange som vi har i bestilling og det ville du at vi da skulle gjøre.

Som du også sier i google reveiw så har vi ignorert deg i 3 uker noe som ikke kan stemme da du la inn din bestilling hos oss den 21.10.2020 og vi hentet din sparkesykkel den 23.10.2020, og vi har snakket med deg på telefon opptil flere ganger.

Vår telefon logg vier at vi har snakket med deg:
28 september
29 september
30 september
1 oktober

Og senest i dag så ringer du og sier at du da vil at den skal fikses ett annet sted så vi skulle gjøre den klar for levering igjen.

Så vi beklager igjen at du føler at vi har elendig kundeservice men vi gjør alt vi kan for at kunder skal føle seg hørt, noe vi også har gjort i denne saken her også.

Bra med levering på Sandvika…

Bra med levering på Sandvika Storsenter. Men fikk aldri bekreftelse på mottatt utstyr, og kunne ikke følge status på reparasjonen. Plutselig en sms på at nå var de på vei til å levere utstyret hjemme hos meg (som jo var positivt da jeg trodde jeg måtte hente der jeg leverte). Altialt bra, men for dårlig kommunikasjon med kunden. Og enhjulingen funker igjen😃

5 ottobre 2020