L'azienda ha risposto
Ik heb het product nu een paar weken in huis en ben tevreden! Ik geef 4 sterren, omdat de informatie over de verzending erg vaag was en ik mij 3 dagen afvroeg wanneer ik het zou ontvangen. Ik woon in... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nadat ik mijn eigen smoothie wilde maken mijn mixer kwam ik er helaas achter dat de mijne niet sterk genoeg was. Omdat ik al een ijsblokjesmachine van KB had ben ik bij hun gaan kijken of zij ook... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij KitchenBrothers vind je alles om jouw kookervaring te verrijken — binnen én buiten. Met onze producten wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Van vlijmscherpe messensets en krachtige slowjuicers tot veelzijdige keukenmachines, de populaire airfryers en een complete lijn barbecues voor het échte buitenkoken.
KitchenBrothers maakt hoogwaardige keukenapparatuur toegankelijk voor iedereen, met een breed assortiment aan waterkokers, broodroosters, koffiezetapparaten, blenders en meer. Onze producten combineren duurzame materialen zoals roestvrij staal — vaak PFAS- en BPA-vrij — met slimme veiligheidsfuncties, een strak en modern design, en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet je van professionele keukenresultaten, zonder dat het je een fortuin kost.
KitchenBrothers is onderdeel van LifeGoods Group, een Europees merkenhuis met meer dan 1.500 producten. Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor — met snelle levering, betrokken klantenservice en producten waar je jaren plezier van hebt. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Welkom bij de KitchenBrothers familie. Samen maken we van elke maaltijd iets bijzonders.
Scritti dall'azienda
Snel in huis, gratis vanaf €25
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Ik ben super tevreden vreden van het product, is zeer snel geleverd en ben super content. Ik

Risposta di KitchenBrothers
Van bestellen tot en met het in gebruik nemen. Alles ging heel goed, liep op rolletjes, en super snel. Deze Kitchenbrothers blender, 2.000 Watt, doet het supergoed!! Ben er héél erg blij mee!! TOP product!

Risposta di KitchenBrothers
Goede prijs-kwaliteit en een hele snelle levering. Top!

Risposta di KitchenBrothers
Eigenlijk zou ik 5 sterren geven. Maar het apparaat maakt in vergelijking met mijn eerdere Philips soepmaker best veel herrie als het pureert (ik schrik me elke keer de t****g), maar wat ik echt een afkeurpunt is het aanhoudende gepiep als het programma klaar is en wat pas stopt als je op stop drukt of de stekker eruit haalt. Ook de piepjes tussendoor zijn VRE-SE-LIJK irritant te meer omdat ik niet begrijp waarom het nodig is om te piepen als er wordt opgewarmd, wordt gepureerd, wordt gemixt etc etc....Mij advies is:haal die tussendoor piepjes eruit, en laat het apparaat 3x of zo piepen als het programma klaar is of als er storing is.

Risposta di KitchenBrothers
Snel verzonden, netjes verpakt en super oventje voor dit geld. Blij mee!

Risposta di KitchenBrothers
1 pits inductiekookplaat besteld. Geweldig mooie plaat voor zeer zacht prijsje! Werkt fantastisch, eenvoudig te bedienen ziet er mooi strak uit. Was zeer goed verpakt en na bestelling volgende dag in huis. Erg mooi product voor weinig geld, dikke vette aanrader! Las in revieuws dat hij nogal wat lawaai maakt, wat reuze meevalt. Je hoort hem natuurlijk wel, omdat hij niet ingebouwd is, logisch toch.

Risposta di KitchenBrothers
Een toppie kookplaat bedank voor jullie snelle hulp en ja alle 4 de pitten doen het ik raad deze kookplaat zeker aan tis betaalbaar en ziet er heel mooi uit en word snel warm en makkelijk te bedienen

Risposta di KitchenBrothers
Het is een geweldig apparaat. We hebben 'm mee op vakantie.
Dan is het super chill dat je echt van alles kunt bereiden. Een simpel pizzaatje voor de lunch. Maar je kunt ook bij de slager een heel mooi stuk vlees kopen. Je kunt alles bereiden. Omdat het oppervlak relatief groot is, kan je ook kleine gerechtjes maken met groente, aardappelschijfjes en een stukje vlees of vis.
Zelfs een pannetje erop om een ei te bakken ging prima. Topding!

Geen goede ervaring.
Koelkast gekocht voor mijn moeder bijna 80 jaar, de meneer die m kwam leveren heeft m uitgepakt en alles meegenomen.....hij is veel te klein voor haar, dus helemaal in paniek dat ze niet meer kan retouneren.
Telefonisch niet te bereiken.
Eerste en laatste keer dat wehier iets weer bestellen!

Risposta di KitchenBrothers
De bartenderset heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Snel geleverd.

Risposta di KitchenBrothers
Beste Keuken Broers, Vooropgesteld dat ik vooral slechte ervaringen heb met 'On Line' winkelen en ook een kritische consument ben zal ik mij beperken tot de echte 'pijnpunten'. Te beginnen met uw pakketbezorger DHL. Tot drie keer toe heb ik voor niets zitten wachten op hun aangekondigde tijdsstip van aflevering. Dan over het product, een broodrooster met tosti klemmen. Keurig verpakt, dus dat geeft hoop. Het apparaat ziet er goed uit, maar de bedieningsorganen zijn van blik en de tosti klemmen zijn te krap bemeten voor een echte Italiaanse tosti. Kortom; alles weer keurig ingepakt en retour afzender.
Dit was voor mij dan ook echt de laatste keer dat ik gebruik maak van het 'Gedoe' op Internet. Leve de fysieke winkel met aandacht voor de klant, tekst en uitleg, demonstratie ter plaatse, inpakken wegwezen en zelfs soms een koekje voor de hond!
Beste groet, Lex Pieffers