Jeg er idag blevet steriliseret hos Poul Elding. Jeg er blevet fortalt dette skulle være en frygtelig oplevelse. Dette er måske også for nogle mennesker, men min oplevelse af dette er tværtimod en... Leggi di più

Venlig og kompetent behandling ved koloskopi på Kirurgisk klinik, Risskov, v. Poul Erling. Fik hurtig tid. Afslappet atmosfære og god information. Kunne godt have ønsket mig, at der var et omklædnings... Leggi di più

Min bedste anbefaling efter Læge Poul Edling har overtaget klinikken. Yderst kompetent læge og personale.. Hele teamet før under og efter mine operationer mm. Alle venlige og imødekommende og... Leggi di più

1. Chirurgo gastrointestinale
  2. Medico
  3. Chirurgo

Kirurgisk Klinik Aarhus er en privat speciallægepraksis med overenskomst med den offentlige sygesikring. Alle danske praktiserende læger kan derfor henvise patienter til vederlagsfri undersøgelse og behandling på Kirurgisk Klinik Aarhus.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Dejlig smertefri koloskopioplevelse

Fantastisk dejlig oplevelse at blive behandlet af Poul Edling og team. Jeg havde frygtet koloskopiundersøgelsen længe, da jeg havde prøvet det før, men blev helt rolig allerede i telefonen.På dagen kom Poul Edling ud og hilste i venteværelset og alt med indlæggelse af venflon til sedering af Carina, undersøgelsen, som var fuldstændig smertefri og siden Poul Edlings venlige forklaring gjorde, at jeg var lykkelig i flere dage efter. Tusinde tak !

3 dicembre 2025

Kære Lene

Mange tak for den fine anmeldelse, det glæder os hver gang vi formår at gøre en ubehagelig undersøgelse til en okay oplevelse.

Mvh

Meget professionel behandling af Poul

Meget professionel behandling af Poul, Anne og klinikkens øvrige personale. Man føler sig tryg og godt vejledt. Smertefri behandling. Tak for en hurtig tid, som gjorde en verden til forskel for mig. Det er behandling og undersøgelse når det er allerbedst.

21 agosto 2025

Gastroskopi i sedering

Gastroskopi i sedering.
Tak til Poul, Carina og resten af det fantastiske team på kirurgisk klinik i Risskov. Jeg missede navnet på den fantastiske sygeplejerske som gav mig sedering. 🙃

Jeg mødte op til undersøgelsen med stor frygt og de værste bekymringer i baghovedet – men allerede fra første øjeblik blev jeg mødt af et yderst kompetent og hjertevarmt team, som formåede at omdanne en utryg situation til en oplevelse præget af ro, omsorg og endda en følelse af hygge.

Hele forløbet bar præg af professionalisme i topklasse kombineret med en nærværende og menneskelig tilgang, der gjorde en verden til forskel. Sederingen virkede helt perfekt, og jeg gik derfra med en enorm lettelse, svar på mine spørgsmål, og en tydelig plan for det videre forløb.

Jeg er dybt taknemmelig for den tryghed og respekt, jeg blev mødt med, og sender mine varmeste anbefalinger. Jeg ville til enhver tid vælge denne klinik igen 🙂

20 agosto 2025

Kære Simone

Tusind tak for at du tog dig tid til at beskrive din oplevelse. Vi gør os ret umage og det betyder meget for os når vores patienter lægger mærke til det🙂

Du er selvfølgelig velkommen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.

Omskæring

Super god oplevelse samtidig vild oplevelse at ligge vågen og blive skåret i

Men klart et sted jeg kan anbefale super sødt personale og en kirurg man kan tage gas på

Hurtig og kompetent undersøgelse og hurtig tid indgrebet gik os hurtigt

Så tænker bare det blir 5/5 herfra

18 giugno 2025

Masser af frygt inden “gastroskopi i…

Masser af frygt inden “gastroskopi i rus” undersøgelsen. Det blev dog manet til jorden og måtte revurderer min opfattelse.
Et behageligt og varmt sted - og den mest imødekommende læge og personale. Blev guidet hele vejen igennem, og følte mig tryg hele vejen igennem- mærkede overhovedet intet til undersøgelsen - De varmeste anbefalinger herfra.

28 maggio 2025

1000 tak Carina og Poul

1000 tak Carina og Poul. Troede ikke det ville være en sand fornøjelse at blive opereret. Jeg kommer gerne igen hvis det bliver aktuelt, jeg oplevede at I er meget dygtige og afslappede. Mvh. Morten

4 febbraio 2025

Havde den bedste oplevelse både ved…

Havde den bedste oplevelse både ved modtagelsen af personalet og ved selve undersøgelsen. Virkelig kompetente fagfolk som både er gode til at berolige og som lytter til det man har på hjertet. Jeg følte mig tryg og blev taget alvorligt og følte en stor tillid til kirurgen poul. Kan kun på mit varmeste anbefale denne klinik, / Lisa

13 gennaio 2025

For mig var det en stor ting

For mig var det en stor ting. For dem en lille normal marisk.
Jeg har fået en kikkertundersøgelse og fjernet en marisk. Alt personalet er virkelig venlige og udviser stor forståelse, selvom det for dem ikke er noget at tale om.
Jeg kom selv med en joke, og det var de med på. Så der blev grinet en del.
Jeg følte mig helt tryg og i kompetente hænder.
Jeg håber jeg ikke får brug for det her igen, men hvis jeg gør, bliver det her.
Tusind tak for at gøre en pain-in-the-ass til en oplevelse jeg kan grine af.

8 gennaio 2025

Stor ros til Kirurgisk Klinik Aarhus

Jeg fik d. 19.06.2024 foretaget en gastroskopi hos Kirurgisk Klinik Aarhus. Jeg var godt gammeldags nervøs, da det jo ikke er hver dag man får en kikkert ned gennem spiserør, mavesæk og tolvfingertarm. Jeg følte en enorm empati og sympati fra personalet og lægen, Poul Edling, som tog sig god tid til at forklare mig om proceduren, og betrygge mig i hele processen. Derudover var det tydeligt, at der herskede enorme faglige kompetencer fra både Poul Edling, og de tilstedeværende sygeplejersker. Jeg havde tid og mulighed for at stille spørgsmål inden og efter undersøgelse, hvilket var super rart. Generelt en rigtig god oplevelse. Mange tak til Kirurgisk Klinik Aarhus.

19 giugno 2024

Kære Anders

Vi sætter rigtig stor pris på roserne, det betyder meget for os at du endte med at have en positiv oplevelse.

Tak for at du tog dig tid til at fortælle om det!

Kirurgisk Klinik Aarhus

Hele vejen igennem en positiv oplevelse

Hele vejen igennem en positiv oplevelse. Alle de ansatte jeg havde kontakt med gør et fremragende stykke arbejde. Man føler sig velinformeret og tryg igennem hele processen. Lige fra telefonsamtalen til modtagelsen på klinikken til selve undersøgelsen. Høj faglighed og empati hele vejen igennem.
Tak for det!

9 aprile 2024

Kære Mie

Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde klinikken på Trustpilot. Det betyder meget for os at du gad dele din oplevelse!

Ha' en god søndag, alt det bedste fremover.

Behagelig atmosfære

Behagelig atmosfære, virker meget professionel

19 dicembre 2023

Kære Søren

Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde Kirurgisk Klinik Aarhus. Vi prøver ihærdigt på at give alle vores patienter en god oplevelse, det er dejligt når det lykkes!

Håber du er kommet godt ind i det nye år.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Kirurgisk Klinik Aarhus

Jeg kan varmt anbefale at bruge Kirurgisk Klinik Aarhus.
Virkelig lige fra den venlige modtagelse, den gode information forinden undersøgelsen, den smertefri koloskopi og information om resultatet.
Mange hilsener til Poul Edling og hans søde personale fra Lis Thomsen

14 dicembre 2023

Kære Lis

Tusind tak for den fine anmeldelse, det gør os meget glade når vi får positiv feedback!

Kirurgisk Klinik Aarhus

Empatien er I højsædet hos Kirurgisk…

Empatien er I højsædet hos Kirurgisk Klinik Aarhus. Under undersøgelsen bliver man konstant informeret om, hvad der sker, og hvad man kan forvente; En kikkertundersøgelse i endetarmen: Nu vil det føles som om du skal på toilet, men det skal du ikke, det er instrumentet der presser eller: Nu vil du mærke at presset aftager, eller: Nu kommer der nogle sjove lyde, tag dig ikke af det o.s.v. alt sammen er gennemtænkt og beroligende og tager udgangspunkt i dig og undersøgelsen ... Desuden har klinikkens ejer Speciallæge Poul Edling, den gode menneskelige egenskab, at han ikke taler ned til sine kunder; hvor mange læger kan egentlig sige sig fri for det. Har du brug for en speciallæge der udfører de specialer man udfører hos Kirurgisk Klinik i Aarhus, håber jeg blot at du havner hos Poul Edling og hans stab. De er glimrende…

11 ottobre 2023

Kære Carsten

Mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at du havde en god oplevelse og vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at give os feedback.

God weekend.

Poul Edling, speciallæge
Kirurgisk Klinik Aarhus

Tak for et fint resultat og en behagelig atmosfære

Jeg oplevede et meget fint forløb i forbindelse med fjernelse af en stor dybtliggende aterom på ryggen. Både kirurgen (Poul Edling) og sygeplejersken var under hele forløbet meget professionelle, dygtige og behagelige. Her et par uger efter, at jeg har fået fjernet trådene, vil jeg gerne sige tak for et fint resultat samt den behagelige atmosfære jeg oplevede i forbindelse med mine besøg på klinikken.

4 settembre 2023

Super søde og professionelt team af…

Super søde og professionelt team af læge og sygeplejersker. Jeg fik en gastroskopi som jeg var nervøs for at få foretaget. Det var helt uden grund - jeg mærkede intet til undersøgelsen. Super behandling. Tak for den gode oplevelse:-)

24 gennaio 2023

Jeg har i dag været igennem min første…

Jeg har i dag været igennem min første operation, jeg var lidt nervøs i starten men sygeplejerske og læge var simpelthen så flinke og virkelig i imødekomme så operationen gik godt og tankerne endte et andet sted end på operationen kan klart anbefale dem 🙂

10 gennaio 2023

Hej Daniel.

Mange tak for den fine anmeldelse, det glæder os at du havde den god oplevelse!

Håber du bliver tilfreds med resultatet.

Fremragende

Mageløst.
Kan på det allervarmeste anbefale dette sted.

6 luglio 2022

Risposta di Kirurgisk Klinik Aarhus

Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde klinikken. Vi sætter stor pris på din Feedback!

God sommer!

Poul Edling, speciallæge