A pleasant and warm welcome. So far, the most professional massage therapist I have visited for spinal issues. Quickly and effectively identified the cause of the pain and showed which stretching exer... Leggi di più
Wau! Jeg føler mig SÅ afslappet i både kroppen og sindet. Har aldrig gået fra en massage hvor alle spændinger var væk bagefter og jeg føler mig løftet og lettet i sindet. Lilita spotter hvor spændinge... Leggi di più
I've been suffering from severe pain in my back and right hip for the past year, and over the course of 12 months have had extensive treatment from a chiropractor, two physiotherapists, and a rheumato... Leggi di più
- Massaggio-terapista
- Servizio di aromaterapia
- Terapia craniosacrale
- Medico che usa metodi di medicina olistica
- Terapista di linfodrenaggio
- Centro spa
Wellness studio in the heart of Østebro, Copenhagen. KIRLITA Wellness Studio is a premium wellness facility. Our private massage and healing treatment rooms are perfect for a variety of bodywork and relaxation, as well as hot stone and aroma therapy. KIRLITA Wellness Studio opens door to wholeness and health. Our mission is to help you regain ease, energy, and alignment in your life through massage, bodywork, and detoxes. Through natural products and services, we help to remind your body how amazing it was designed to feel. Wellness studio i hjerted af Østebro, København. KIRLITA Wellness Studio er en højt kvalitet wellness-facilitet. Vores private massage- og helbredelse behandling er perfekte til en bred vifte af kropsarbejde og afslapning, såvel som varmestens- og aromaterapi. KIRLITA Wellness Studio åbner døren til helhed og sundhed. Vores mission er at hjælpe dig med at genvinde lethed, energi og tilpasning i dit liv gennem massage, kropsarbejde og detox. Gennem naturlige produkter og tjenester hjælper vi med at minde din krop om, hvor fantastisk den er designet til at føle.
Holsteinsgade 2, 2100, København, Danimarca
- +4552632461
- bdskirlita@gmail.com
- kirlita.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har aldrig i mit liv fået bedre…
Jeg har aldrig i mit liv fået bedre massage - og jeg har prøvet en del!! Lilita er intet mindre end fantastisk - hun er yderst veluddannet som både sygeplejerske og fysioterapeut og har derudover bl.a. sideuddannelse som kranio-sacral terapeut. Ydermere er hun meget, meget god at snakke med. Jeg har haft udtalte myoser i nakke- skulderåg i mere end 20 år, men det her er ren magi - prøv det!!
MVH Charlotte Bülow
Nu har jeg brugt og kendt Kirlita…
Nu har jeg brugt og kendt Kirlita studio par år- Boder ved at bruger massage (den er perfekt lige som jeg kan bruger den) og andre ting hun har der er dejlig at bruger. Hun er profesionel, venlig og god til det hun gøre. Tak for hende.
Jana Winkler
Helhedsorienteret og professionel…
Helhedsorienteret og professionel behandling, der virker. Kan varmt anbefales.
professionel og dygtig
Jeg havde i dag en rigtig god oplevelse med trigger-point-massage. Bestilte tiden pga ischias-smerter, og jeg kan her efterfølgende mærke en markant bedring. Kirlita er dygtig, hun spottede meget hurtigt problemet og gav professionel behandling og vejledning. De bedste anbefalinger herfra.
Top professionel massage til yderst rimelig pris
Hos Kirlita for man altid top professionel massage, den er en god kombination af at der bliver taget fat og også lidt nydelse, Jeg kan specielt anbefale 4 hånds massagen, den er fantastisk og til meget rimelig pris. Der er altid en hyggelig stemning, har kun en sidste kommentar det skal prøves.
Fantastisk yderst professionel service
Fantastisk service af en yderst professionel massør Lilita. Har altid fået den bedste service, samt te og hyggeligt snak. Så hele oplevelsen et til top klass. Stærk anbefales.
Super godt massage!!!