Valutata 1 stelle su 5

Een ster is nog teveel. Had een proefabonnement op de Story besteld voor 3 weken. Na de bevestigingsmail nooit een story ontvangen. Klantenservice van Kiosk.nl gebeld. Na een half uur in de wacht te... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kiosk Brugsen i Tølløse. Jeg købte taletidskort til mit barnebarn som ikke virkede. De 2 Curling teenagere nægtede at hjælpe mig. Heldigvis var der 2 små mørke piger i bageriet som straks slog til o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik kreeg vorige week een aanbieding voor de Volkskrant, ik wilde er even over nadenken en zou deze week teruggebeld worden. Ik vertelde mijn keuze en toen bleek de telefonist bij het bevestigen plotse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er was een pakketje besteld bij Bol.com voor de verjaardag van mijn kleinkind. Na 5 dagen geen pakket toen heeft bol.com contact opgenomen met de leverancier en die heeft gereageerd en meteen een niew... Leggi di più

1,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

hier niets bestellen!

Hier niets bestellen! Op 26 maart een magazine besteld en betaald. Daarna stilte, geen update over verzending etc. Mailen met Kiosk.nl kan niet, bellen ook niet. Nummer op de website is van DPG media en de dame bij de klantenservice geeft aan: "Kiosk.nl is wel van DPG media, maar andere afdeling en dus kan ik u niet helpen. Vult u het contactformulier maar in". Dat heb ik al gedaan, maar daarop wordt niet gereageerd. "Oh, dan moet u maar even afwachten". En als dat niet werkt? "Dan belt u maar even terug". Maar u zegt net dat u mij niet kan helpen. "Dat klopt mevrouw". Wauw. DPG en Kiosk.nl moeten nog heel veel leren als het gaat om user experience.

2 aprile 2025

Proefabonnement AD

Proefabonnement AD, na 4 dagen nog steeds geen papieren krant, alleen digitaal, daar kan ik niks mee als 50 plusser. Telefonische klacht bij AD kom je niet doorheen. De computer verstaat je gewoon niet. Online kun je alleen melden dat je de krant niet hebt gekregen. Kost niks, maar je krijgt ook niks. Onder de streep 12 kranten gekregen van de 24 in het abonnement. En dan durven ze nog te bellen of je verlengen wil...

23 marzo 2025

op 30-1 twee exemplaren van DD besteld

op 30-1 twee exemplaren van DD besteld. Tot nu toe, 7-2, niets ontvangen. Ook geen reactie na mailen. Vandaag, 7-2, gebeld. Bijna 19 minuten!! in de wacht gestaan. Dan krijg je iemand aan de lijn die niet van Kiosk.nl zelf is en deze heeft mij netjes te woord gestaan, daar niet van. Maar wat een slechte communicatie. Ik zou het binnen nu en 3 werkdagen moeten ontvangen. Ik ben benieuwd!

7 febbraio 2025

Beste Yvonne,
Vervelend dat je lang moest wachten, uiteraard is dat niet onze insteek. Hopelijk heb je inmiddels het leukste weekblad ontvangen en kun je genieten van je Donald Ducks.

Valutata 1 stelle su 5

Op 9-1 2025 een losse Donald Duck…

Op 9-1 2025 een losse Donald Duck besteld en je raad het al tot op heden niet geleverd,2x klacht ingevuld via website,geen reactie. Klanten service gebeld en na een kwartier maar opgehangen want het zo spoedig mogelijk geholpen duurde mij te lang. Nu is het de hoofdprijs niet maar als je wat besteld zou ik het ook graag ontvangen en anders een reden waarom niet. Eerste en laatste keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt !

28 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Man möchte früh ein Paket abholen…

Man möchte früh ein Paket abholen aufgrund der angegebenen Öffnungszeiten, aber der Kiosk hat um 11 Uhr noch nicht geöffnet. Sehr unzuverlässig . Man erzählt mir das es nur am Wochenende sei , das man später aufmacht , aber es ist unter der Woche genauso . Man macht den Weg umsonst dorthin wenn man um 8 , 9, oder gar 10 Uhr ein Paket abholen möchte . Sauerei

20 dicembre 2024

2 x chagrijnig personeel

2 x. Deze week: vroeg om mijn meegenomen beker te vullen met koffie, staat ze erbij zo: van wat moet ik hiermee? Probeerde eens een croissant in te drukken dan....

Volgende dag, andere medewerker snauwt me toe dat ik de qr code voor het scan apparaat moet houden. Doe ik toch?! Jammer joh, moet je het scan apparaat toch ff optillen....

Wat een bagger personeel, ga wat anders doen als je wil uitslapen. Dit was bij de grote kiosk op Den Haag HS om 05:25

12 dicembre 2024

Risposta di Kiosk

Beste Stef. Dat is inderdaad vervelend. Alleen mail je nu naar Kiosk.nl wat onderdeel is van DPG Media en niet naar kioskophetstation.nl. Groet

Bagger

Bagger

Na betaling komt er niks uit het apparaat. Om je geld terug te krijgen moet je van alles invullen. Ga het nooit meer gebruiken !

23 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Onbeschoft personeel kassa kiosk… Maastricht station

Onbeschoft personeel kassa kiosk vertoond problemen bij de buren toilet gebruik kaartje gekregen €0,50,- korting
Ik koop koffie aan aangerekend wordt €2,80,- ik zeg ik heb kortingskaartje pech zeg de kleine verkoopster moest ik maar naar Alberthein gaan ik Eg pardon?! Ik zeg rekenend nu €2,50,- met me af anders haal de manager er maar bij brutaal stuk onbenul en door de collega al naast haar kreeg ik de koffie mee bij kiosk Maastricht station wat een Onbeschoft mens bah bah nóóit méér!!

16 novembre 2024

Risposta di Kiosk

Beste heer Spiga. Wat een vervelende ervaring. U mailt nu naar Kiosk.nl wat onderdeel is van DPG Media. Om feedback te geven over bovenstaande kunt u mailen naar kioskophetstation.nl

Valutata 1 stelle su 5

Proefabonnement gaat altijd mis.

Neem je een proefabonnement op de papieren krant, blijk je een digitaal abonnement te hebben. En andersom ook. En er wordt ook standaard 2 x 4,00 afgeschreven in plaats van 1 x. Hele slechte administratie, ook als je belt wordt het niet opgelost.

1 ottobre 2024

Kiosk

Emir kiosk Den er dårlig! Der står den har åben alle dage ( 09:00-18:00) men da vi kommer 14:55 er den lukket

16 settembre 2024

Proefabonnement

Proefabonnement genomen voor mijn vader in verzorgingshuis. Kreeg netjes een mail van de krant. Alleen abonnement startte nooit. Na vier weken nog geen krant gezien. Ook al eens gehad met AD. Krant komt gewoon niet.

1 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

De pop ups van kiosk krijg je niet…

De pop ups van kiosk krijg je niet verwijderd, als je op het kruisje duwt opent deze pop up.

17 agosto 2024

Risposta di Kiosk

Hallo Marcel, dank voor je bericht. Op welke pagina was je waar je de pop up niet kon verwijderen?

Krijg reclame folders via kiosk.nl

Krijg reclame folders via kiosk.nl
Helaas liggen deze zaken niet hier.
Als je naar kiosk.nl belt, sta je in wacht en na 20 min nog geen medewerker.
Heb nu via de mail gedaan, kijken of dat wel aankomt!!
Wil dus geen folders meer ontvangen

24 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Schlecht

Das Personal war leider äußerst unfreundlich und wenig hilfsbereit. Ihre Umgangsweise war nicht nur unprofessionell, sondern auch unangemessen, was den gesamten Aufenthalt sehr unangenehm gemacht hat.

20 maggio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più