- Arredatore d'interni
- Negozio di forniture per il bagno
- Negozio di letti
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di materassi
Informazioni su Kingofcotton
Informazioni fornite da varie fonti esterne
King of Cotton was founded in 1994 with a view to supply the UK's finest hotels with high quality linens at wholesale prices.
Over the years we have been asked by guests staying at these top hotels to sell our products directly to them which led us to creating this website in December 2003.
Since then there has been no looking back, the website is used by many hoteliers and private customers alike and loved for its unbeatable wholesale prices and superior Hotel Quality products.
We pride ourselves in having the highest industry standards certificate ISO 9001 for our continuous efforts to improve on Customer Services and Company Efficiency.
If you would like to view or purchase our products in person, we have retail outlets in:
King of Cotton Banstead Shop 48 High Street, Banstead, Surrey, SM7 2LX. Tel: 020 8394 1112 Shop Open Monday to Saturday, 10am to 5pm.
King of Cotton Richmond Shop 377 Upper Richmond Road West, East Sheen, SW14 7NX. Tel: 020 8588 9696 Shop Open Monday to Saturday, 10am to 5pm.
King of Cotton Byfleet Outlet (Head Office & Distribution Centre), Unit 1, Canada Road, Byfleet, Surrey, KT14 7JX. Tel: 020 8332 7999 Shop open to the public Monday to Saturday 10am till 5pm (Head Office & Distribution Centre open Monday to Friday 9: 30am till 5pm).
Solitamente risponde entro 1 settimana
Accappatoio e asciugamani di grande…
Accappatoio e asciugamani di grande qualità! Arrivati puntualissimi. Grazie
Mi sono trovata bene come al solito
Mi sono trovata bene come al solito. L'unico problema è che non scrivono il paese in cui deve arrivare il pacco, ma solo il cap quindi il trasportatore ha avuto problemi con la consegna e sono andata a ritirarlo di persona.
I prodotti sono davvero buoni quindi sono contenta dei miei acquisti
Rapporto prezzo/qualità eccellente. Consigliato.
OTTIMO IL SERVIZIO
COMPRATO SPUGNE E TELI SO DISFATTA STO CONSIGLIANDO I VOSTRI PRODOTTI A PENA POSSIBILE FARO UN ALTRO ORDINE GRAZIE