kinglaminaat.nl Recensioni 18

3 stelle
2 stelle
1 stella

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf! Voor een hele schappelijke prijs een prachtig laminaat gekocht bij filiaal Zoetermeer. Heel fijn geholpen daar. Konden 2 dagen eerder dan gepland komen leggen, super! En 83m2 zo snel en professioneel gelegd, ik ben zo tevreden!! Ook vrienden vroegen na het zien bij welk bedrijf ik dat had laten doen. Ik raad jullie 100% aan iedereen aan. Perfecte afhandeling van alles. Kiezen, leggen, telefonisch contact(bellen direct terug) en de vloer. Lijkt overdreven deze review maar door de vloer werd mn nieuwe huis direct mijn huis. Groetjes vd mevrouw met de lila trui.

9 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Ze leggen het super snel maar de…

Ze leggen het super snel maar de materiaal die ze gebruiken voor de ondervloer is echt super slecht en dun hierdoor gaat het laminaat kraken. Super jammer want het is super duur ze gaan hier ook niks aan doen want ze zeggen dan dat het aan je basis vloer ligt terwijl als je goede ondervloer hebt voel je ook minder de ongelijkheid ik de vloer.

Ik heb het in oktober laten zetten dus is wel een waardige revieuw. Helaas kan ik er nu niks meer mee maar in het vervolg zou ik adviseren om zelf ondervloer te kiezen bijv die folie

21 ottobre 2025

Wij zijn heel tevreden

In de winkel in Uden goed geholpen en verschillende stalen een paar dagen mee naar huis mogen nemen. Er is heel veel keus. Het leggen ging heel goed, alles super netjes afgewerkt en achter gelaten.

26 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Vloer snel en vakkundig gelegd

Laminaat snel en vakkundig gelegd door Karam en Ferrat. Ook vloerplinten netjes af gewerkt door hun. Zeker een aanrader. Wel minpuntje dat je bij hun aankomst al het gehele bedrag van de vloer dient te betalen zonder dat er 1 plank is gelegd.

20 novembre 2025

Kinglaminaat.nl delivered excellent…

Kinglaminaat.nl delivered excellent work. The flooring was installed clean, fast, and with precision. Karam and Ferhat were the standout part of the experience. They worked professionally, explained each step, and made sure everything was finished perfectly. Strong recommendation for anyone looking for reliable flooring installation.

5 dicembre 2025

Blije klant!

Wat een fijn bedrijf. Watervast laminaat besteld. Werd volgens afspraak geleverd en direct gelegd. Montageploeg werkt netjes en snel. Ik heb in de woonkamer en de keuken laten leggen en ik moet zeggen, het ligt er supernetjes in. Mooi afgewerkt met plakplintjes en waar mogelijk hoge plinten. Alle overgebleven restantjes worden keurig bij elkaar geveegd en opgeruimd. Kortom, ik ben erg tevreden.

13 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloos bedrijf is dit

De vloer was slecht gelegd we hadden ongeveer overal schade aan muren, deuren we moest best veel na betalen dus wij gingen rekenen kwamen we 400 euro te kort aan materiaal. 2 maanden aan de praat gehouden met we bellen je terug we zijn er mee bezig..... na 2 maanden kregen we 50 euro teug en kwamen ze langs om het "te fixen" er is niks veranderd de zelfde problemen zitten er nogsteeds. Het lag allemaal aan onze vloer en niet aan hun. Echt een ballen bedrijf met waardeloze service.

15 settembre 2025

Top bedrijf!!!!!!

Top bedrijf!!!!!!
Van begin tot eind super service.
Goed en professioneel in de winkel Zoetermeer geholpen.
Vloer top gelegd ik raad ieder king laminaat aan!!

16 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ellende , oplichters!

Letterlijk alles van begin tot eind ging fout! Echt een verschrikkelijk bedrijf. Ik heb een vermogen betaald om nieuw vloer te leggen door heel mijn huis. Mijn huis is 120m2 Van boven tot onder inclusief trappen. Voordat ze je geld hebben beloven ze je top service en van alles en nog wat. Zodra ze je geld binnen hebben begint alle ellende! Roepen dat ik geen afwerking heb besteld terwijl ik op de bon heb staan van wel. Vervolgens van mij eisen om het te bewijzen terwijl ze een kopie hebben van exact dezelfde factuur en bon. Niet voldoende materiaal mee genomen bij het leggen vam de vloer en niet afgewerkt. Vervolgens van mij eisen om nog eens 40 euro te betalen voor meer materiaal!! Helemaal gek deze bedrijf en zo kan ik boekdelen schrijven over de ELLENDE wat deze bedrijf ons heeft opgeleverd HET WAS EEN HELLLL! Uiteindelijk heeft het een maand geduurd voordat alles zogenaamd klaar was. Plinten liggen OVERAL los! Nogmaals ik heb een vermogen moeten betalen voor de slechtste service en bedrijf OOIT! KING LAMINAAT ZOETERMEER NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEE IN ZEE GAAN. GROOTSTE OPLICHTERS OOIT!

15 agosto 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più