Jeg har netop taget mit motorcykelkørekort hos Kim Bimmer’s Køreskole, og jeg har været super tilfreds hele vejen igennem! Kim har en rigtig god måde at håndtere undervisningen på – han formår at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har kun været positivt overrasket over Bimmers køreskole, alt lige fra en varm velkomst til en fantastisk slutning fås kun hos Bimmers køreskole! Der hersker ingen tvivl om hvad du skal gøre t... Leggi di più
Kim, du må desværre nøjes med 5 stjerner, da det ikke er muligt at give højere ;-) Kim er en utrolig god kørelærer og vil kun sine elever det bedste, hvilket gør samarbejdet med ham rigtig godt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Callesensgade 17, 1, 6200, Aabenraa
- kim@bimmer.dk
- kimbimmer.dk
MC-Kort hos Kim ⭐⭐⭐⭐⭐
Kim har en rigtig god måde at håndtere undervisningen på – han formår at gøre det både sjovt, trygt og lærerigt på samme tid. Man føler sig hele tiden godt klædt på, og han underviser på en måde, hvor man ikke “taber” noget undervejs, men får styr på det hele trin for trin.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kim – topklasse fra start til slut!
Generhverv af kørekort.
Generhverv af kørekort.
Super oplevelse at komme til Kim Bimmer, han ved hvad der skal til, også for en på over 60 år, han siger tingene som de er og er meget målrettet, han er meget professionel, han ved hvad han har med at gøre. Skolevognen er en Porsche, der tænkte jeg er det nu smart, når man skal køre i en bil man ikke kender at det så er en Porsche.
Jeg har kørt i rigtig mange biler gennem tiden, denne er nok den mest let kørte bil jeg har kørt, det er dog lidt farligt, det er let at ønske sig sådan en bag efter.
Jeg har lige taget mc kørekort hos kim…
Jeg har lige taget mc kørekort hos kim bimmer. Må sige han er en fantastisk kørelærer som forstår at forklare ting på en måde så man forstår det og husker det . Stort tak for hjælpen mvh Michael
En meget tilfreds nybilist!
Mit barnebarn har taget kørekort ved Kim Rasmussen. Hun valgte Kim for hans mange års erfaring, og så er det også lidt fedt at komme til køreprøve i en Porsche - ikke mindst, når prisen for kørekortet er den samme som ved de andre kørelærere i byen. Vi kan varmt anbefale Kim Bimmers Køreskole!!
Bedste valg af kørelærer
Kim er hyggelig og en god køre lære👌
Havde problemer med at få min lægeerklæring godkendt men det hjalp Kim med + han gav mig gratis ekstra teori så jeg ku blive helt klar til teori prøven🙌
En skam der en der har lagt en falsk anmeldse fordi Kim er sku god til hans arbejde💪🏻
Kim tog mine ting og slo mig
Kim tog mine ting og slo mig. gi mig mine forældre tilbage ;(((
Fantastisk kørelærer
Jeg har lige modtaget mit kørekort efter en lang tid ved Kim bimmer. Jeg har ikke mødt en bedre kørelærer end ham. Han kan virke streng eller hård men i sidste ende er han en meget flink mand som kun vil det bedste for at din oplevelse med at tage kørekort bliver så god som overhovedet muligt. Den måde han snakker om tingene og går igennem alle fejl man laver er fantastisk. Han siger tingene lige ud som de er og giver den læring man har brug for så man måske næste gang klare det lidt bedre. Kunne ikke være mere tilfreds med mit valg af kørelærer. Tusind tak Kim for nogle fantastiske og som du selv sagde spændende timer. Vi ses nok snart igen til mc😊🚘
Dygtig og kompetent kørelære...
Min datter Emma Sofia, havde været uheldig med valg af køreskole/kørelære i København, der var flere grundliggende elementer hun ikke havde fået trænet i København til trods for de mange timer hun ellers havde haft, hvilket resultere i at hun ikke bestod sin køreprøve den 12. oktober 2016.
Nu så det sort ud, teoriprøven ville udløbe 31. oktober og med næsten 6 ugers ventetid til ny køreprøve i København, måtte vi tænke nye veje og i den forbindelse kom vi i kontakt med Kim Bimmer som fik arrangeret ny køreprøve i Aabenraa den 28.oktober 2016 (I Aabenraa politikreds er der ca. en uges ventetid på køreprøver)
Min datter mødtes med Kim den 26.10 og havde de næste par dage 5-6 lektioner med en helt fantastisk kørelære, som virkelig forstod at bygge selvtillid ind i min datter, med velovervejet blik for situationen kunne Kim Bimmer formå hvad ingen andre i København havde kunne gøre!
Fredag den 28. oktober bestod hun sin køreprøve - så stor tak til Kim for den måde du er på, det kunne et par køreskoler i KBH nok tage ved lære af!
Vi kan KUN anbefale Kim Bimmer fra Aabenraa - han er dygtig og meget kompetent.
Super kørelærer
Kim er rigtig dygtig, tålmodig og venlig. Han har styr på hvad han laver og kan helt klart anbefales.
Klart den mest fleksible og tålmodige kørelærer
Kim Bimmer var for mig klart den bedste kørelærer i Aabenraa. Han er fleksibel og utrolig tålmodig. Derudover er der også altid plads til smil og godt humør. Han forbereder sine elever utrolig godt til både teoriprøve og køreprøve, hvilket resulterer i, at man består begge dele første gang.
Jeg vil helt klart anbefale Bimmer til nye elever! :)
Kim Bimmer kan klart anbefales
Det har været en ren fornøjelse at tage kørekort hos Bimmer.
Altid i godt humør, tålmodig og meget fleksibel. Hver eneste time med Bimmer har været hyggelig, altid med lidt humor indblandet. Men vigtigst af alt, er han super god til at lære fra sig og man føler sig godt tilpas i hans selvskab!
Kim Bimmer var for mig uden tvivl det helt rigtige valg, og jeg kan varmt anbefale alle til at tage kørekort hos ham!
Hurtigt og nemt, kørekortet i hus på første forsøg!
Det er altid hyggeligt at køre med Bimmer, der er meget at snakke om og man lærer at køre bil imens!
WIN WIN, bedste køreskole i hele Aabenraa og omegn!
Hurtigt, nemt og billigt koerekort. :-)
Bimmer er en super koerelaerer.
Bimmer er ligesom en selv indstillet på at man får kortet saa hurtigt som muligt, dog er han betænktsom og sender dig ikke til proeve uden han synes du er klar til det.
Du skal ikke være nervoes for Bimmer, han er en super rar man med god humør. Du får nogle spændende køreture med ham.
Bimmer er super fleksibel i forhold til skole og fritidsjob.
Tag dit koerekort hos Kim Bimmer, det kan bestemt anbefales!
First Time Lucky
Drømmer man om at bestå første gang i samarbejde med en fleksibel og underholdende kørelærer, så kan Kim Bimmer ikke andet end anbefales. Vælger du at tage kørekortet ved ham, er det et valg du ikke vil fortryde.
Fantastisk kørelærer!
Sjove køretimer, fleksibel lærer, samt fantastisk rådgivning; alt var perfekt :-)
Fuldt ud tilfreds og mere til!
Jeg er lige blevet færdig med at tage kørekort ved Kim "bimmer", og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Han er ikke kun en god kørelærer, han er også utrolig fleksibel når det kommer til at planlægge dine køretimer. Også kan man altid spørge ham til råds!
En kørelærer som ven
Kim Bimmer som kørelærer?
- At have Kim som kørelærer er ikke, som man tror, et normalt elev/kørelærer forhold. "Til venstre for enden af vejen her". "Vi skal til højre oppe i lyskrydset". At have Kim som kørelærer er at have 3 måneders sjov, med en vis seriøsitet. Gennem dine kørelektioner er der ikke pinlig tavhsed på noget tidspunkt, og Kim har også et øre til dig, hvis du har et problem. Det rent "arbejdsmæssige" forhold udvikler sig hurtigt til et venskab, hvor man hygger sig, når man er sammen så meget, som man nu engang er igennem de næsten 3 måneder. Du bliver en fantastisk billist!
Vælg Kim Bimmer, du vil ikke fortryde det! :)
Kim Bimmer, et valg du ikke vil fortryde.
Jeg kan klart anbefale Kim Bimmer, hvis du derude står og skal til at tage kørekort. Han er en rigtig dygtig kørerlærer, der får en til at føle sig tilpas, og derudover er han ret fleksibel, og gør alt for at man ikke går glip af timerne i skolen. Jeg kan i hvert fald sige, at jeg overhovedet ikke fortryder mit valg. :-)
Kim Bimmer som kørelære
Kim Bimmer er en meget dygtig kørelære som formår at lære eleverne at køre rigtig godt. Timerne med Kim er hyggelige og underholdene. Så hvis du står og skal vælge en kørelære, hvor du vil være sikker på at lære at køre ordenligt og fornuftigt, så vælg Kim Bimmer. Det vil du aldrig fortryde ;-)
Intet dårligt at sige!
Bimmer er en meget dygtig kørelærer, ingen tvivl om det. Når man er ude at køre med ham mærker man næsten ikke at man rent faktisk lærer noget, da han sidder og snakker og joker med en, så det føles ikke som en køre "skole", blot at man er ude at køre med en der tilfældigvis også skal lære dig at køre bil :-) Jeg fortryder i hvert fald ikke at jeg valgte ham som min kørelærer.
Kan kun anbefale Bimmer til at alle der skal til at tage kørekort, det er ikke en beslutning i vil fortryde ;-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.