Top service
Netjes werk geleverd, professioneel en hardwerkend!
⭐ Wat maakt Kilim Vloeren uniek? Bij Kilim Vloeren combineren we vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke service om elke klant een zorgeloze vloerervaring te bieden. Wij geloven dat een mooie vloer begint bij aandacht — aandacht voor materiaal, voor het proces én voor de klant. Waarom klanten voor ons kiezen: ✔️ Eerlijk en duidelijk advies Geen verrassingen achteraf. We denken met je mee, vertellen precies wat er nodig is en geven duidelijke prijzen, altijd exclusief btw en overzichtelijk opgesteld. ✔️ Vakmanschap van hoog niveau Of het nu gaat om PVC, tapijt, marmoleum of egaliseren: wij leveren afwerking waar we volledig achter staan. Netjes, precies en volgens afspraak. ✔️ Snelle en transparante communicatie Je krijgt altijd snel antwoord, duidelijke uitleg en betrouwbare afspraken. Van offerte tot oplevering houden we je continu op de hoogte. ✔️ Flexibiliteit en maatwerk Elke woning en elke klant is anders. Daarom werken wij niet met standaardoplossingen, maar met maatwerk dat aansluit bij jouw situatie — ook bij bewoonde woningen, strakke deadlines of speciale projecten. ✔️ Afspraak is afspraak We staan bekend om onze punctualiteit, nette werkhouding en het zorgvuldig achterlaten van elke ruimte. ✔️ Breed assortiment & showroomervaring Met een uitgebreid aanbod aan PVC, tapijt, vinyl en marmoleum helpen we klanten om precies de juiste vloer te kiezen — inclusief deskundige uitleg in onze winkel.
Hoofdweg411, 1056 CT, Amsterdam, Paesi Bassi
Netjes werk geleverd, professioneel en hardwerkend!
Sinds kort zijn wij de trotse eigenaren van een nieuwbouwappartement en daar hoort natuurlijk een perfect gelegde vloer bij. In de groepsapp van ons appartementencomplex hoorden we veel verhalen over hoge kosten en verplichte, dure ondervloeren, waardoor we eerlijk gezegd wat huiverig waren.
Na een bezoek aan Kilimvloeren was dat gevoel meteen weg. We werden vriendelijk ontvangen en professioneel geadviseerd. Er werd echt met ons meegedacht over de beste oplossing, zowel qua kwaliteit als prijs. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op plak-PVC en het resultaat mag er zijn.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen Kilimvloeren absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap, eerlijk advies en een mooie vloer
We hebben de vloeren van onze nieuwe woning door KilimVloeren laten doen en we zijn ontzettend tevreden! Duidelijke communicatie vanaf het begin, denken met je mee in de opties/ wensen én het eindresultaat mag er wezen, professioneel en netjes! 😍
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.