Kikkert Shoppen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Pakken var røget retur, fordi dens ankomst ikke var blevet annonceret af GLS. Det blev hurtigt fikset med et enkelt telefonopkald og en genfremsendelse. Virkelig god service.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service. Fik en rigtig god rådgivning, hvor der blev lagt vægt på mit behov og ikke den dyreste kikkert. Meget seriøst. Tak til Jonas, som virker utrolig kompetent. Kan kun give den varmest... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen var vel beskrevet på hjemmesiden, og lever helt op til mine forventninger. Da betalingen på hjemmesiden gik i udu, ringede jeg til butikken for hjælp. Jeg fandt dog selv ud af "fejlen" og lagde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di binocoli

Scritti dall'azienda

Hos Kikkert Shoppen har vi over 30 års erfaring med kikkerter og tilbehør. Vi er en dansk online virksomhed med stort udvalg af kikkerter, optik og tilbehør. Ønsker du rådgivning til køb af din kikkert, er vi ikke længere væk end en mail eller et telefonopkald. Kikkert Shoppen har showroom i Ringsted, hvor du kan få rådgivning og prøve din nye kikkert inden du køber. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kikkert Shoppen.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

102 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

God købsoplevelse og brugervenlig hjemmeside

Hos Kikkert-Shoppen købte jeg en håndkikkert til at kikke på havens fugle. På deres hjemmeside var der god vejledning til, hvilken model og optik, man skulle vælge, og gode forklaringer på, hvad de forskellige fagtermer betød. Desuden gode priser og hurtig levering. Med kikkerten kom en god guide til, hvordan jeg skulle indstille min nye kikkert inden brug. Meget tilfreds med købsoplevelsen.

1 agosto 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mette – det betyder virkelig meget 🙏

Det glæder mig især at høre, at vejledningen på hjemmesiden gjorde det lettere at finde den rigtige kikkert og få styr på de forskellige fagtermer. Det kan være lidt af en jungle, når man køber kikkert første gang, så jeg gør meget ud af at gøre valget så enkelt og overskueligt som muligt.

Dejligt også at høre, at guiden til indstilling af kikkerten var en hjælp. Jeg håber, du får rigtig mange hyggelige timer og gode oplevelser med havens fugle 😊

God og hurtig levering

Tusind tak for de 5 stjerner, Asger – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du oplevede en god og hurtig levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering af fin vare

Hurtig levering af fin vare, der lever op til forventningerne 😊

6 agosto 2026

Tusind tak for de 5 stjerner, Lena – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at varen lever op til dine forventninger, og at den kom hurtigt frem. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

God pris

God pris. Produkterne kom hurtigt. Købte solformørkelsesbriller, har ikke prøvet dem endnu.

1 agosto 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Helene – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du var tilfreds med både prisen og den hurtige levering. Jeg håber, solformørkelsesbrillerne gav dig en rigtig god oplevelse. 🌞🌘

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig, effektiv og professionel håndtering

Tusind tak for din anmeldelse, Claus – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du oplevede håndteringen som både hurtig, effektiv og professionel. Det er lige præcis den oplevelse, jeg gerne vil give.

Du er altid meget velkommen igen 😊

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille. Jeg købte solformørkelses briller og de kom lynhurtigt.

31 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Gitte – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at solformørkelsesbrillerne kom lynhurtigt frem. Jeg håber, solformørkelsesbrillerne gav dig en rigtig god oplevelse. 🌞🌘

Valutata 4 stelle su 5

Fungerede helt som forventet

Fungerede helt som forventet. Hvilket vil sige godt.

9 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jørn – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at det hele fungerede præcis som forventet – og heldigvis på den gode måde 😊

godt sted at handle

det rigtige produkt, god pris og hurtig levering. Giver min anbefaling, at det er et godt sted at handle

31 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Tue – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du fik det rigtige produkt til en god pris, og at leveringen gik hurtigt. Og ikke mindst tak for din anbefaling – det betyder meget for os, at du har lyst til at anbefale Kikkert Shoppen til andre 😊

Valutata 4 stelle su 5

Hurtigt og nemt

Tusind tak for din anmeldelse, Per – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og nemt. Sådan skal det helst være 😊

Valutata 5 stelle su 5

Fine priser, nemt at handle og hurtig forsendelse.

3 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Louise – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du oplevede gode priser, en nem købsproces og hurtig levering. Det er lige præcis sådan, jeg gerne vil have, det skal være at handle hos os 😊

God hjemmeside

God hjemmeside

Tusind tak for din anmeldelse, Anne – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du synes godt om hjemmesiden. Jeg gør mig umage for, at den skal være nem og overskuelig at finde rundt på 😊

Nemt og uden problemer

Nemt og uden problemer

24 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anders – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at det hele var nemt og forløb uden problemer. Sådan skal det helst være 😊

Ingen problemer

Hjemmeside var let at finde rundt på og varen blev sendt hurtigt.

20 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Lis – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig at høre, at du oplevede webshoppen som nem at finde rundt på, og at din vare blev sendt hurtigt. Dejligt at høre, at alt forløb uden problemer. 😊

Solformørkelse

Meget hurtig forsendelse i god emballage. Alt i orden. Handler gerne her igen.

29 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Karin – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig at høre, at solformørkelsesbrillerne kom hurtigt frem, var godt pakket ind, og at alt levede op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os, og jeg håber, du får en fantastisk oplevelse med solformørkelsen. 😊 Du er altid meget velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Super pris og super service.

Super pris og super service.

30 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Maya – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig at høre, at du oplevede både gode priser og super service. Det er lige præcis den oplevelse, jeg gerne vil give. 😊

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering

21 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jess – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig og præcis levering. Det er lige præcis den oplevelse, jeg gerne vil give. 😊

Super hurtig service

Super hurtig service, en rigtig god kikkert til prisen og lige til mit behov.

22 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Torben – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede hurtig service, og at kikkerten passer godt til både dit behov og dit budget. Det er netop det, jeg gerne vil hjælpe med – at finde den rigtige kikkert til den enkelte. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og varen var 100% som…

Hurtig levering og varen var 100% som forventet

23 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Rikke – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig at høre, at du oplevede hurtig levering, og at varen levede 100 % op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, jeg gerne vil give. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering.
Herudover nogle personlige mails som opfølgning.
Man fornemmer, at der er hjerteblod i dette.

24 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper – det betyder virkelig meget for mig 🙏

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du oplevede både gode priser, hurtig levering og de personlige opfølgende mails som en positiv del af købsoplevelsen. Jeg gør mig umage for, at kontakten ikke stopper, når ordren er sendt, men at kunderne også føler sig godt hjulpet bagefter.

Og dine ord om, at man kan mærke, der er hjerteblod i det, rammer virkelig noget. Det er præcis sådan, jeg håber, Kikkert Shoppen bliver oplevet – så tusind tak for det. 😊

God og hurtig service

Bestilling og levering i top

25 luglio 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Camilla – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig at høre, at både bestilling og levering levede op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, jeg gerne vil give. 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più