Kihlgast Træfældning & Træpleje ApS Recensioni 51

TrustScore 5 su 5

4,8

Stor gennemsigtighed omkring opgave løsningen. Virkelige professionelle folk, som ved hvad de har at gøre med. virkelig flot oprydning og hensyntagen til kirkemuren og gravstederne.

Super effektive, ved hvad de laver, kom med forslag til forbedringer i haven, rydder pænt op efter sig, overholder tids- og prisaftaler, gav lige en hånd med ved naboen, alt i alt en rigtig god opleve... Leggi di più

Rigtig nem og præcis kommunikation om pris, tid m.v. På dagen kom de som aftalt, præcist på tiden og var overraskende hurtigt færdige med perfekt og professionelt resultat + Man føler virkelig man s... Leggi di più

Godt beskæringarbejde. Men det gode indtryk trækkes lidt ned af, at deres lift har efterladt hjulspor i haven hvilket Patrick har tilbudt at udbedre, så det håber jeg på bliver godt.

1. Servizio di potatura alberi
  2. Impresa di taglio di legname

Hos Kihlgast TT tilbyder vi alt inden for træfældning, træpleje og beplantning. Med 12 års erfaring er vi også klar til at give et bud på din opgave. Vi opererer på Sjælland og er klar til at give os i kast med dit træ-projekt.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super god oplevelse

Super effektive, ved hvad de laver, kom med forslag til forbedringer i haven, rydder pænt op efter sig, overholder tids- og prisaftaler, gav lige en hånd med ved naboen, alt i alt en rigtig god oplevelse!

1 aprile 2026

Anbefales.

Jeg fik fældet træ, rodfræset og kørt affald væk.
Kom til aftalt tid, arbejdet udført perfekt.
Kan bestemt anbefales.

2 aprile 2026

Fint beskæringsarbejde

Godt beskæringarbejde.

16 novembre 2025

Kihlgast træfældning

Venlig og informativ orientering i telefonen. Efterfølgende ved personlig ontakt på min bopæl. Alle aftaler overholdt og stedet ryddet pænt og ordentlig.
Jeg er yderst tilfreds.

14 novembre 2025