Kids Brand Store Recensioni

22.828
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Super fina byxor som har en jätte fin passform och mycket skönt material. Skulle verkligen rekommendera kostymbyxorna. Dom kommer väldigt mycket till användning. Super bra köp👍👍Det var en jätte snab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Produkten/Varan som jag köpte var efterlängtad. Den har ej funnits tidigare och nu fanns den och på rea dessutom. Har köpt kläder hos Kids Brand Store i många år till mina barn. Det är lätt att hitta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fina kläder som motsvarar förväntningarna, jag har beställt från Kids brand store flera gånger. Jag har vid något tillfälle gjort retur pga fel storlek eller passform, det gick smidigt att returnera.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kläderna som jag köper är till mina barnbarn. Ibland kan det dröja flera månader innan jag träffar dem. Därför är det lite svårt att ge ett omdöme. Men naturligtvis tycker jag att allt hittills ser vä... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per bambini

Scritti dall'azienda

Kids Brand Store är Nordens största webbutik med försäljning av mode för ungdomar. Vårt sortiment kommer från världsledande varumärken och är under ständig utveckling för att alltid vara relevant, unikt och exklusivt. Sedan starten år 2011 har vårt mål varit att hela tiden bli bättre på det vi gör, alltid vara nyfikna och att ha en kundsupport i världsklass. Idag är vi marknadsledande inom vår nisch och vår resa fortsätter för att du som kund ska få en inspirerande och smidig upplevelse, varje gång du handlar hos oss. Kids Brand Store – Original Teen Fashion

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

23K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

(22.828)

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

De returnerer ikke dine penge!

De svarer ikke på mails eller i chatten. Man kan ikke få kontakt med dem. De reklamerer med x antal dages returret, men man får ikke sine penge tilbage.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle her!
Det er under alt kritik!

9 settembre 2025
Non scritta su invito

Fruktansvärd service

Fruktansvärd service, enda paret byxor som passade anlände trasiga. Mailat om detta flera gånger utan respons. Bekostade sömmerska själv. Övrigt skickades tillbaka, tog evigheter att få pengar åter. Rekommenderar ej!

14 febbraio 2025
Logo di Kids Brand Store

Risposta di Kids Brand Store

Hej Anna Teresia och tack för att du delar din upplevelse med oss

Så ledsen att höra detta! Det verkar dock ha blivit något missförstånd här. Vi kan inte hitta något mail/ärende kopplat till varken din mailadress eller ditt ordernummer.

Din retur hanterades åtta dagar efter att du lämnade in returen i Instaboxen. Snabbare än så är det svårt att få till när paketet ska skickas åter till vårt lager och efter det hanteras returen manuellt på vår lager av vår kollegor. Vi hoppas på din förståelse för det.

Kontakta gärna vår kundservice via länken nedan så ska vi svara på frågor och funderingar.

Vänliga hälsningar Kids Brand Store

Valutata 1 stelle su 5

Kundservicen tar inte sitt ansvar, skyller ifrån sig och hänvisar till tredje part.

Jag handlade ett par jeans och strumpor till sonen och delbetalade med sonens presentkort. Jag valde att betala resten via klarna. Jeansen var tyvärr alldeles för stora så jag returnerade jeansen. När jag sedan skulle betala allt via klarna fick jag inte ihop vad de ansåg att jag skulle betala.

Kids Brand Store hade väldiga svårigheter att reda ut detta och hänvisade mig flera gånger till Klarna och hävdade bestämt att detta låg utanför deras kontroll.

Efter kontakt med Klarna kunde jag slutligen hitta ett digitalt presentkort som var utställt från Kids Brand store i min skräppost. Att inte Kids Brand store kunde ta ansvar och själva hjälp mig lokalisera och hitta felet är oerhört svagt. Skärpning och ta ert ansvar!!!

4 marzo 2025
Non scritta su invito
Logo di Kids Brand Store

Risposta di Kids Brand Store

Hej Fredrik och tack för att du delar din upplevelse med oss
Ledsen att du upplever detta. När jag läser igenom mailtråden som vi har med dig så ser jag att vi har meddelat dig om att en del av beloppet har återbetalats till ett presentkort som vi har mailat till dig. Om du kikar i tråden så kan du se att i det andra mailet från oss så förklarar vi detta i både text och bild.
Ledsen att mailet med presentkortet hamnat i skräpkorgen men det är dessvärre utan för vår kontroll.
Vi upplever inte att det blivit något fel vid hanteringen av din retur, betalar man med presentkort så är det också så man får returen/beloppet justerad. Vi anser också att svaret vi gett dig i mailet innehåller den information som du eftersöker. Väldigt ledsamt att vi inte förstått varandra och att det blivit ett sådant missförstånd denna gång.
Vänligen Kids Brand Store

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più