Super fina byxor som har en jätte fin passform och mycket skönt material. Skulle verkligen rekommendera kostymbyxorna. Dom kommer väldigt mycket till användning. Super bra köp👍👍Det var en jätte snab... Leggi di più
Produkten/Varan som jag köpte var efterlängtad. Den har ej funnits tidigare och nu fanns den och på rea dessutom. Har köpt kläder hos Kids Brand Store i många år till mina barn. Det är lätt att hitta... Leggi di più
Fina kläder som motsvarar förväntningarna, jag har beställt från Kids brand store flera gånger. Jag har vid något tillfälle gjort retur pga fel storlek eller passform, det gick smidigt att returnera.... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Kids Brand Store är Nordens största webbutik med försäljning av mode för ungdomar. Vårt sortiment kommer från världsledande varumärken och är under ständig utveckling för att alltid vara relevant, unikt och exklusivt. Sedan starten år 2011 har vårt mål varit att hela tiden bli bättre på det vi gör, alltid vara nyfikna och att ha en kundsupport i världsklass. Idag är vi marknadsledande inom vår nisch och vår resa fortsätter för att du som kund ska få en inspirerande och smidig upplevelse, varje gång du handlar hos oss. Kids Brand Store – Original Teen Fashion
Örjansgränd 31, 721 32, Västerås, Svezia
- kidsbrandstore.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
De returnerer ikke dine penge!
De svarer ikke på mails eller i chatten. Man kan ikke få kontakt med dem. De reklamerer med x antal dages returret, men man får ikke sine penge tilbage.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle her!
Det er under alt kritik!
Jag köpte produkter från er som jag är…
Jag köpte produkter från er som jag är mycket nöjda med de
Bra leveranstid
Bra leveranstid, bara en dag! Super nöjd med kundservice 👌
Bra information på hemsidan om…
Bra information på hemsidan om produkterna och snabb leverans.
Snygg skjorta, bra kvalitet och perfekt passform. Köpte denna som present och mottagaren blev mycket nöjd.
Fruktansvärd service
Fruktansvärd service, enda paret byxor som passade anlände trasiga. Mailat om detta flera gånger utan respons. Bekostade sömmerska själv. Övrigt skickades tillbaka, tog evigheter att få pengar åter. Rekommenderar ej!

Risposta di Kids Brand Store
Good Quality, quick service!
Snabb leverans, bra kommunikation med företaget. Dock lite höga priser.
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Perfekt
Snabb och smidig leverans
Kundservicen tar inte sitt ansvar, skyller ifrån sig och hänvisar till tredje part.
Jag handlade ett par jeans och strumpor till sonen och delbetalade med sonens presentkort. Jag valde att betala resten via klarna. Jeansen var tyvärr alldeles för stora så jag returnerade jeansen. När jag sedan skulle betala allt via klarna fick jag inte ihop vad de ansåg att jag skulle betala.
Kids Brand Store hade väldiga svårigheter att reda ut detta och hänvisade mig flera gånger till Klarna och hävdade bestämt att detta låg utanför deras kontroll.
Efter kontakt med Klarna kunde jag slutligen hitta ett digitalt presentkort som var utställt från Kids Brand store i min skräppost. Att inte Kids Brand store kunde ta ansvar och själva hjälp mig lokalisera och hitta felet är oerhört svagt. Skärpning och ta ert ansvar!!!

Risposta di Kids Brand Store
Kläderna som jag köper är till mina…
Kläderna som jag köper är till mina barnbarn. Ibland kan det dröja flera månader innan jag träffar dem. Därför är det lite svårt att ge ett omdöme. Men naturligtvis tycker jag att allt hittills ser väldigt bra ut och har bra kvalitet.