Kids Brand Store Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Fine og bra klær, pakkene kommer raske og i fin behold. Det var en gang jeg bestilte en bukse som ikke passet, men de glemte å inkludere retur lappen i pakken.

Kjapp levering, gode produkter. Det som trekker ned er at det ofte er svært utplukket i størrelser og at derfor reklame og faktum sjelden stemmer. Mitt barn hadde sett på Kidsbrand sin side og lagt ti... Leggi di più

A bit difficult to select matching colour outfits for the Juicy Couture range when everything is tagged as either “Rosa” or “Lilla”. Juicy Couture has some more nuanced colour variation names such as... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per bambini

Kids Brand Store er Nordens største nettbutikk med moteklær til ungdommer. Sortimentet vårt kommer fra verdensledende merkevarer, og utvikler seg kontinuerlig for å alltid være aktuelt, unikt og eksklusivt. Siden starten av 2011 har målet vårt vært å kontinuerlig bli bedre på det vi gjør, alltid være nysgjerrig, og å ha den beste kundeservicen. I dag er vi ledende innen vår nisje, og reisen vår fortsetter slik at du som kunde får en inspirerende og god opplevelse - hver gang du handler hos oss. Kids Brand Store – Original Teen Fashion

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dårlig at man ikke tar vekk varer man…

Dårlig at man ikke tar vekk varer man ikke lenger har tilgjengelig fra sidene sine. Kommer masse reklame for varer man ikke har.

2 febbraio 2025
Logo di Kids Brand Store

Risposta di Kids Brand Store

Hej Morten och tack för din feedback
Detta låter märkligt men vi kikar på det och tar feedbacken vidare till berörda kollegor.
Vänligen Kids Brand Store

Kids Brand Store - Beste stedet og handle - meget god service👍

Det er enkelt å bestille hos dere, og det går veldig ordentlig for seg, også når det gjelder retur av varer👍 Dere selger kvalitetsvarer, og ungdom i 13-16 år har kjempe god nytte av dere. De faller litt utenom i størrelse i andre butikker. Hos dere finner de det de trenger, og det er veldig bra👍 Positivt at dere selger populære merkevarer, som ungdommer liker👍

12 febbraio 2025

Trygt, best pris og følger trendene

De har alltid de varene og merkene som er i vinden og vi leter etter, og samtidig er det alltid gode priser. Her kan vi være trygg på at produktene er ekte og riktige, har best pris, og det er trygt og raskt og handle fra.

29 gennaio 2025

Klærne var supre

Klærne var supre, men fikk bare velge «helt hjem»som levering. Den tjenesten har ikke vi og måtte dermed kjøre 4 mil for å få hentet pakken.

26 gennaio 2025
Logo di Kids Brand Store

Risposta di Kids Brand Store

Godmorgon Ann-Karin och tack för din feedback. Så roligt att ni är nöjda med kläderna, det glädjer oss. Jag är ledsen att vi just nu inte kan erbjuda flera leveransalternativ till ditt postnummerområde och vi beklagar detta. Vi hoppas att det kan komma att förändras i framtiden och att vi då kan ha möjlighet att erbjuda flera möjligheter. Vi önskar dig en fin fredagsmorgon