Skriver egentlig fordi jeg ble veldig sjokkert over at Kicks hadde fått så dårlig score. Nesten sånn at jeg lurer på om det er scam? Kjenner meg overhodet ikke igjen. Jeg har vært kunde i mange år, i... Leggi di più

Pakken min forsvant før den i det hele tatt ble registrert hos transportør. I stedet for å ta ansvar og tilby ny utsendelse eller refusjon, ba kundeservice meg om å kontakte deres samarbeidspartn... Leggi di più

1,8

Scarso

TrustScore 2 su 5

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Ganske dårlig kundeservice

Ganske dårlig kundeservice. Jeg ventet 20 + 20 minutter. Begge gangene ble jeg til slutt lagt på uten å få snakke med noen. Tredje gang kom jeg endelig gjennom, men dessverre ble ikke problemet løst. De registrerte meg med feil epostadresse i butikken, men dette ble ikke rettet opp. Dermed fungerer fortsatt ikke e-posten min. Kundebehandleren var også lite imøtekommende og ikke særlig vennlig.
Helt bortkastet tid.

9 aprile 2026

I am a gold member for some time (more…

I am a gold member for some time (more than one year). Suddenly I've noticed like a month back that my personal offers have disappeared (20% for a product, 20% for a make up product, and so on). I have to mention that I shop frequently from Kicks.
They said that my offers depend on my shopping pattern. In other words if you do not shop every month, they just revoke your discounts??? Nice company policy

27 marzo 2026

Mottok harskt produkt etter bestilling på nett, Kicks svarer ikke

Jeg bestilte 2 produkter på nett, der ene produktet var helt tydelig gammelt; det luktet harskt. Tok kontakt med Kicks med en gang og fikk beskjed om at jeg måtte returnere produktet "på egen regning", (da jeg ikke hadde mulighet til å bytte i butikk) så skulle de vurdere produktet når de fikk det i retur. Nå har det gått flere uker, og jeg har ikke hørt fra dem, og jeg har purret på, som jeg heller ikke har mottatt svar på. Så da sitter jeg her da, med en regning på 2 produkter, der jeg kun har en av de.
Det skal også sies at jeg kjøpte et annet produkt i fysisk butikk for noen mnd. siden, som også luktet harskt. Så lurer på om d er masse gamle varer på lager... Ikke bra service, ikke bra produkter!

4 febbraio 2026

Hei Inger Lise,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ handleopplevelse hos oss, og at du ikke fikk den hjelpen du ønsket fra våre ansatte da du var i kontakt med dem i saken.

Produkter du ønsker å klage på, bør faktisk returneres til oss enten via en butikk eller tilbake til lageret, slik at en vurdering kan gjøres helt korrekt. Kundeservice kan imidlertid hjelpe i noen tilfeller hvis de enkelt kan finne feilen digitalt. Dessverre, når det gjelder formelen eller duften på et produkt, kan de ikke vurdere det digitalt, og da må du dessverre gå frem fysisk, og da blir det på eget initiativ fordi kundeservice ikke kan se en feil fra dem.

Hvis du fortsatt ikke har mottatt tilbakemelding om klagen din, anbefaler vi at du kontakter kundeservice igjen, slik at de kan sjekke med lageret vårt for å se hvordan det går derfra. Hvis du ikke har mottatt svar på tidligere e-poster, sørg for at du har sendt e-post direkte til kundeservice og ikke vår info-e-post der utsendelsen kommer fra, da den ikke når frem til våre ansatte.

KICKS

Bästa Matilda på KICKS Kundservice…

Bästa Matilda på KICKS Kundservice löste hela mitt problem på ett KICK.😀
Suverän service - SÅ tacksam.🙏💚

9 febbraio 2026

Hej Lage,

Tack för din feedback. Vi blir så glada av att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och i kontakt med vår Kundservice.

Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tid att skriva in till oss med din fina feedback och vi kommer att föra den vidare till berörd avdelning så dom också får ta del av den.

Bästa Hälsningar,
KICKS

Ble veldig skuffet i dag på Kicks i…

Ble veldig skuffet i dag på Kicks i øsfoldhallene.Hun som jobbet der ville ikke hjelpe meg med å finne riktig farge på en sminke jeg skulle kjøpe,Henne sa til meg,du kan finne selv!!!Hun snudde seg og ikke sa hadde engang.Aldri tilbake.Det kjede i dag kl 17:45

2 febbraio 2026

Hei Touran,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse i en av våre butikker og om mottakelsen på stedet. Dette er selvfølgelig noe vi vil vurdere med den aktuelle butikken.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss slik at vi har muligheten til å forbedre vår service fremover.

Med vennlig hilsen,
KICKS

Pakke forsvunnet og service ikke-eksisterende

Bestilte den 12 januar. Fikk bekreftelse på at den var på vei 14. januar. Først 22. januar ble den mottatt av speditør (posten). Men etter det er det ikke registrert noe mer. Jeg venter fortsatt på pakken -som ser ut til å ha forsvunnet i Hågersten. Og kundeservice som jeg har kontaktet 2 ganger har brukt en uke på å svare meg på mitt første spørsmål.

Helt bak mål at det først tar 8 dager å få sendt ut pakken, så forsvinner den og kundeservice er umulig å få tak i.

Har handlet flere ganger tidligere uten problemer (før kicks ble «fornyet»/forverret). Aldri opplevd en sånn forverring.

1 febbraio 2026

Hei Ann-Karin,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med leveransene våre, og at du ikke har fått ønsket hjelp fra kundeservicen vår.

Vi ser at mange kunder svarer på en informasjons-e-post fra oss og ikke kontakter kundeservicen vår direkte. Denne e-postadressen brukes kun til å sende ut informasjon om kampanjer og pakker fra KICKS, og vil ikke nå en avdeling som hjelper med saker.

Vi anbefaler derfor at du sjekker at du har kontaktet kundeservicen vår direkte via e-postadressen deres, telefon eller chat som du finner direkte på nettsiden vår, for å få ytterligere hjelp med det som har skjedd og slik at de kan finne en løsning for deg.

KICKS

Jeg har lite positivt å si om Kicks

Jeg har lite positivt å si om Kicks. Eneste grunn til at jeg bruker dem en sjelden gang er fordi jeg liker produktene fra SkinCity (veldig trist at de fusjonerte. SkinCity var veldig bra).
Kicks kaster rett og slett bestillingen din opp i en stygg eske og der skrangler produktene rundt. Når pakken kommer fram i posten, er tubene ripete og små kosmetikk-esker stygge og bulkete. Det er så udelikat som det kan få blitt. Borte er innpakking i silkepapir, slik jeg kjenner fra de fleste andre nettbutikker som selger hudpleie - og vareprøver sender de aldri - og borte er Kokeshi-figurene som SkinCity la ved. Det er kjempedårlig. Jeg blir like irritert hver gang. Pliiiiiz - SkinCity kom tilbake!

1 febbraio 2026

Hei AXA,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med leveransene våre. Vi har valgt å redusere emballasjen for noen av produktene våre for å minimere materialsvinn fra et miljømessig synspunkt. Det vil fortsatt være emballasje for mer sensitive produkter for å beskytte dem under levering fra lageret vårt.

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive til oss, og vi vil ta tilbakemeldingen din med til de relevante avdelingene som sammen vil gjennomgå hvordan vi kan forbedre tjenesten vår fremover.

Elendig levering ansikt dagkrem

Elendig levering ansikt dagkrem, ikke som avtalt og betalt! Dagkrem var kald, fryst og farlig å bruke i følge produsenten sin side. Sur betjening! Kommer ikke tilbake!

27 gennaio 2026

Hei Adrian,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med et kjøp du gjorde hos oss.

Under vinterhalvåret så er det ikke uvanlig at produkter fryser under leveransen og dette bruker ikke å være et problem, hverken for teksturen eller de aktive ingrediensene produktet inneholder.

Når du har mottatt produktet så anbefaler vi deg at du lar det stå framme i stabil romtemperatur slik at det får tine i sin egen takt i rundt 48 timer.

Skulle det være slik at teksturen ikke er som den skal, eller om du føler deg usikker på om den er som den skal etter det har tint i 48 timer, så er du velkommen til å besøke en KICKS-butikk med produktet eller kontakte vår kundeservice for ytterligere hjelp med saken din.

Elendig kundeservice

Null imøtekommelse og hjelp til en reklamasjon som er godt dokumentert. Netthandel

19 gennaio 2026

Hei Kristine,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse av vår kundeservice når du har kontaktet dem i forbindelse med en klage.

Vi vil undersøke hendelsen med den aktuelle avdelingen, og vi takker deg for at du tok deg tid til å skrive til oss, slik at vi kan forbedre alle tjenestene våre fremover.

Hilsener,

Beste kicks-butikken på Buskerud senteret

Jeg handler mest sminke på Kicks hos Buskerud senteret.
Personalet er alltid så hyggelig og tar seg tid til å hjelpe meg når jeg trenger det. Anbefales!
Nettsiden opplever jeg som enkel å navigere og har det en trenger :)

17 gennaio 2026

Hei Stine,

Takk for din feedback. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med våre ansatte og servicen de har tilbudt på stedet i en av våre butikker.

Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive til oss, og vi vil også gi det videre til den aktuelle butikken slik at de kan ta del av dine gode feedback.

Vennlig hilsen

Bestilt levering med Express Helthjem

Bestilt levering med Express Helthjem. Betalte ekstra med dette, hjelper ikke om Kicks ikke pakker ordren før 4 dager etter bestilling. Ønsker du rask levering velg andre enn Kicks

5 gennaio 2026

Hei Ingrid,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med oss ​​og med våre leveranser fra nettbutikken.

Det stemmer at leveringstiden er hos speditøren, og er da fra det tidspunktet pakken forlater lageret vårt og de mottar den.
Vi pakker bestillingene våre innen en dag på lageret vårt, men i større tilfeller kan det ta litt lengre tid, og vi beklager at dette har skjedd med deg da du ønsket pakken din med ekspress.

Vi vil videresende feedbacken din til de relevante avdelingene for å se hvordan vi kan forbedre våre prosedyrer og all vår service fremover.

Med vennlig hilsen,
KICKS

Jeg bestilte varen sent søndag kveld…

Jeg bestilte varen sent søndag kveld den 21.12. Det var rett før julehøytiden. Jeg hadde lest mange negative anmeldelser på Trustpilot og var forberedt på det verste. Men pakken kom den 29.12 uten noen problemer.

29 dicembre 2025

Hei!

Takk for din feedback. Så hyggelig å høre at du har hatt en positiv opplevelse hos oss og at du er fornøyd med det vi tilbyr hos KICKS.

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive til oss med din hyggelige feedback, slik at vi kan dele den med deg. Det setter vi stor pris på.

KICKS

Hun som jobbet i butikken ga meg ikke…

Hun som jobbet i butikken ga meg ikke rett rabatt spurte om det var rett siden prisen så ikke rett ut å den ansatte insisterte på at det var rett

22 dicembre 2025

Hei Storm,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse i en av butikkene våre, og at det har vært en feil i rabatten din for kjøpet du gjorde på nettstedet.

Dette er åpenbart ikke slik det skal se ut når du handler hos oss, og vi vil gjennomgå hendelsen med den berørte butikken.

Hvis du fortsatt ikke har fått den hjelpen du ønsket med kjøpet ditt, anbefaler vi at du kontakter butikken igjen, og vi håper at de finner en løsning for deg.

KICKS

Pakken min forsvant før den i det hele…

Pakken min forsvant før den i det hele tatt ble registrert hos transportør.

I stedet for å ta ansvar og tilby ny utsendelse eller refusjon, ba kundeservice meg om å kontakte deres samarbeidspartner SELV og «lete» etter pakken.🤣🤣🤣🤣

Som kunde forventer jeg ikke å gjøre jobben til nettbutikken eller deres logistikkpartner. Dette er ansvarsfraskrivelse og svært dårlig kundebehandling.

13 dicembre 2025

Hei Li,

Takk for din feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse da du kontaktet kundeservicen vår angående en manglende levering. Dette er åpenbart ikke slik det skal være når man handler hos oss, og vi vil gjennomgå hendelsen med den aktuelle avdelingen.

Hvis du fortsatt ikke har fått hjelp med saken din og pakken ikke har kommet frem til deg, er du velkommen til å kontakte kundeservicen vår igjen, så vil de hjelpe deg med en løsning.

KICKS

Lang leveringstid og dårlig…

Lang leveringstid og dårlig kundeservice.

18 dicembre 2025

Hei Linda,

Takk for din feedback. Så trist å høre at du er misfornøyd med leveringstidene våre og servicen vi tilbyr hos KICKS.

En leveringstid som oppgis i kassen ved bestilling, starter når pakken har forlatt lageret vårt og er på vei til deg. Før det kan det også være en ekstra håndteringsdag på lageret vårt. På enkelte helligdager er lageret vårt ikke på plass, og speditørene leverer heller ikke da, noe som noen ganger kan gjøre at leveringstiden føles lengre.

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive til oss. Det gir oss muligheten til å gjennomgå prosedyrene våre og hvordan vi kan forbedre all servicen vår fremover.

......

Hei , jeg ser nå at det er flere som er misfornøyde , med å bestille fra Kicks . Jeg bestilte noe på nettsiden dem 11/12 ganske tidlig på morgenen .og betalt for rask levering . Som jeg skulle være i min postkasse på lørdag. Jeg har full forståelse at det er mange pakker som skal sendes ut . På mandag tar jeg kontakt , jeg ser at denne pakken er ikke hente av helt hjem . Dette dette her enten med var en diskusjon fra og tilbake , jeg sier at jeg ikke ønsker denne pakken som jeg har bestilt og vil ha pengene tilbake . Det er nok nettbutikk som du kan kjøpe akkurat de samme produktene som jeg har kjøpt . I dag 17/12 er den varer plutselig hente Kl 10.10 . Jeg tror heller ikke at jeg får tilbake de 39 kr som jeg betalt for rask levering . Hadde det ikke vært for at noen sitter å venter på den gaven så hadde jeg sende den i retur .

Jeg selv har jobbet i butikk , det første jeg fikk beskjed av leder av den butikken . Ikke gå i en diskusjon med kunden . Det er det dummeste vi kan gjøre . Det er fordi når en er kunde som er misfornøyde , så parter den en kunden med mange . Vi mister kunder . Så enkelt er det .

På samme dag 11/ 12 bestiller noen på en annen nettside . De har kun PostNord , vi vet hvordan de er . Men i det siste for min del , har det være oki . Ingenting å klager og den fikk jeg på mandag den 15/12 kl 14 . Og her betalt jeg ingenting for en rask levering .

Jeg bruker nettet bestilling ganske mye , den butikken som har raske leveringer er vel Cubus . Og du slipper å betale for rask levering . På fredag 19/12 -25 får jeg den bestilling fra Kicks . Under denne samtalen med kundeservice på mandag får jeg beskjed om denne den er underveis . Akkurat i denne situasjonen , er ikke helthjem sin feil . Men Kicks selv .. imellom tid kunne jeg ha fått pengene tilbake og kjøpt dette her i annen butikk . Og hadde jeg vært ferdig med saken .

Da har jeg fått en beklagelse , fått tilbake 39 kr . Fra Kicks .

11 dicembre 2025

Hei Anne,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med leveringen din fra oss og i kontakten med vår kundeservice i forbindelse med dette.

Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at det skal se ut når du handler hos oss, og vi vil gjennomgå feedbacken din med de relevante avdelingene for sammen å finne nye måter å forbedre rutinene våre og all vår service på fremover.

Bra upplevelse som kund.

10 dicembre 2025

Hej Jörgen,

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du är nöjd med det vi erbjuder hos KICKS.

Tack för att du tog dig tid att skriva in till oss med dina fina feedback så vi får ta del av den, något vi verkligen uppskattar.

Bästa hälsningar,

Bare surr, styr unna

Bestilte flere produkter 1/12 til posten pakkeboks. Jeg får med en gang en melding i Postens app om at en pakke er registrert. den 8/12 får jeg syv meldinger i app, disse sier at pakken er returnert til lager, uten at jeg har fått en melding om å hente pakken i pakkeboksen. Den 9/12 så blir jeg trukket for summen av handelen(reservasjon på kortet hadde antagelig gått ut) dette er da en dag etter pakken visstnok er returnert til leverandøren. Så får jeg en ny punkt i sporing som sier pakken er utlevert(jeg har ikke mottatt noen pakke) den 9/12.... en dag etter den er returnert. Hva i all verden driver denne bedriften med? Surr fra ende til annen. Snakka med kundeservice og de sa bare at de ikke kunne gjøre noe som helst siden pakken er returnert... Styr unna denne nettbutikken og handle heller hos en konkurrent som har orden på sakene.

9 dicembre 2025

Hei Per,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med leveransene våre, og at du ikke fikk den hjelpen du ba om da du kontaktet kundeservicen vår.

Hvis pakken har blitt returnert til lageret vårt, skal den ha blitt refundert til deg derfra, og du har ikke blitt belastet for bestillingen du ikke mottok. Det er riktig at kundeservicen vår ikke kan sende pakken på nytt hvis den allerede er refundert til deg, men de kan veilede deg videre i hva som har skjedd, slik at du kan kjøpe samme bestilling på nytt, hvis ønskelig.

Du er velkommen til å komme tilbake til kundeservicen vår for ytterligere assistanse hvis du ikke har fått dette rettet i ditt tilfelle tidligere.

Vi beklager igjen det som skjedde med leveransen din.

Helt håpløs levering

Helt håpløs levering, betaler for express men en og en halv uke etterpå uer det fortsatt ikke kommet 🤷🏼‍♂️Lovet levering innen 1-4 dager🤯

7 dicembre 2025

Hei Terje,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med leveransene våre, og at du mangler en pakke du har kjøpt hos oss.

Leveringstiden som vises i kassen hos den valgte transportøren starter når pakken har forlatt lageret vårt og er på vei til deg. Før det kan det fortsatt være en ekstra dag med håndtering på lageret vårt.

Hvis du fortsatt mangler pakken din, er du velkommen til å kontakte kundeservicen vår, så vil de kunne hjelpe deg videre med saken din og finne en løsning for bestillingen din.