Klinikken for Muskelterapi Recensioni 24

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Hos klinikken for muskelterapi bliver jeg altid mødt med høj kvalitet og ordentlighed 😊 Kan i den grad anbefale de skønne mennesker i Slotscentret

Vi havde bestilt et "par-massage-kursus" hos Pia og vidste egentlig ikke rigtigt hvad vi kunne forvente. Vi blev glædeligt overrasket over en meget professionel og grundig introduktion til massagen s... Leggi di più

Jeg er vvs'er og har ofte ondt i ryggen mm. pga dårlige arbejdsstillinger Derfor har jeg prøvet mange forskellige behandlere, som også har været ok, men på klinikken for muskelterapi får jeg den me... Leggi di più

1. Massaggio-terapista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

” Mit højeste ønske er, at folk har det godt. At de gennem massage får forøget velvære, mindre stress, færre smerter og større bevægelighed. Hverken mere eller mindre.”

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Dejligt og lærerigt!

Vi blev glædeligt overrasket over en meget professionel og grundig introduktion til massagen samtidig med at man, sammen med Pia lærte de forskellige former for "greb" og bevægelser. Det hele foregik i en afslappet og meget tryg atmosfære og vi gik fra klinikken med en masse ny viden og skøn fornemmelse i kroppen.

19 ottobre 2025

Jeg er vvs'er og har ofte ondt i ryggen…

Jeg er vvs'er og har ofte ondt i ryggen mm. pga dårlige arbejdsstillinger
Derfor har jeg prøvet mange forskellige behandlere, som også har været ok, men på klinikken for muskelterapi får jeg den mest dybdegående og effektive behandling som betyder at jeg ikke behøver at tage fri på job mere, og så er det altid imødekommende og venlig samtale med Pia

26 maggio 2025

Pia gav mig den dejligste gravidmassage i…

Jeg kom til Pia til en gravidmassage i uge 39+0. Det var så dejligt at få løsnet op i hele kroppen, især i ryg og skulder. Jeg kunne mærke hvordan jeg blev løsnet op især i lænden, da jeg har døjet med hold i lænden igennem graviditeten.

11 novembre 2024

Pia er fantastisk dygtig

Pia er fantastisk dygtig! Jeg har været forbi hende med flere skavanker, som hun har hjulpet mig med. Pia kan mange forskellige teknikker og bruger gerne hele repertoiret for at afhjælpe skade og skavanker.

29 novembre 2023

Top-professionelle behandlinger

De har virkelig styr på deres behandlinger og forstår at ramme lige præcis der på kroppen, hvor der er brug for det. Det er skønt at komme under deres kyndige hænder - topprofessionelt og tilmed også super søde og imødekommende.

22 gennaio 2022

Japansk Lifting

En helt fantastisk oplevelse at være under Annes hænder. En behagelig behandling i rolige omgivelser. Jeg gik derfra afstresset og opløftet. Helt sikkert ikke sidste gang.

21 gennaio 2022
Logo di Klinikken for Muskelterapi

Risposta di Klinikken for Muskelterapi

Mange tak for de fine ord! *S*

Japansk Lifting

Jeg kan varmt anbefale Japansk Lifting. Vidunderlig wellness, udført top professionelt og med en virkelig rolig og behagelig stemning.

11 gennaio 2022
Logo di Klinikken for Muskelterapi

Risposta di Klinikken for Muskelterapi

Tusind tak - er glad for at du nød det! *S*

Japansk lifting

Har haft fornøjelsen af at være under Annes kyndige hænder til japansk lifting 😊👍
Det var utrolig dejligt, og afslappende. Anne var super god til at fortælle hvad hun gjorde.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have en behandling 😊👍

7 gennaio 2022

Hos Pia får man behandling med…

Hos Pia får man behandling med præcision og styrke, uden pusse-nusse og klingklang musik.
Jeg havde givet min mand en 2 timers behandling i gave.
Han har et hårdt fysisk arbejde og er ikke typen, der strækker ud efter fodbold…
Som Pia sagde: “Jeg kan godt mærke at din krop konstant er på hårdt arbejde”
Efter 2 timer, en aften hos Pia, vågnede han dagen efter og sagde: “Jeg har det SÅÅÅÅÅ godt!”
Det er der ikke mange massører, der har formået tidligere…

30 dicembre 2021

Den sødeste kvinde

Den sødeste kvinde, der bare kan sit arbejde og er så sød og venlig, man er helt klart i trykke hænder og hun ved hvad hun laver, har gået med store smerter i maven en låst krop nu næsten halvanden år masser stærke piller, engang ved Pia og hun har allerede fjernet de fleste smerter. Allerede ny tid er bestilt, og hendes wellness er så skønt. Så sød og dygtig og skal klart prøves. Jeg forsætter hvertigfald hos hende 😍

11 giugno 2020