KeyShop.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Preben var meget erfaren til at give råd og fik lavet super godt arbejde med at finde og fået lavet nøgler til vores ældre Ruko lås som andre ikke kunne få gjort for os. Han vil helt sikkert den vi... Leggi di più

Jeg har flere gange handlet i KeyShop i Holbæk. Super butik. Ejeren er kreativ og meget løsningsorienteret. Han har humor, hvilket betyder selvfølgelig at handletiden selvfølgelig bliver en del sjover... Leggi di più

Det er altid en god oplevelse, når man handler i KeyShop. Specielle varer er enten på lager, eller de kan skaffes, så man går ikke forgæves. Det er specielt for Sporvejsmusets låseværksted en meget st... Leggi di più

Skulle bruge en specifik nøgle som keyshop.dk heldigvis havde. Nem at bestille og hurtig levering. Vil klart handle her igen :)

1. Importatore

Nøgler & tilbehør

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det burde ikke være muligt

Det burde ikke være muligt. I går kl 16.27 bestilte jeg en cykel nøgle, som stedet der var billigst. Så lige herinde og de så ud som et okay sted at købe. Kl. 16.32 altså fem min senere fik jeg en mail, at den nu var afsendt. I dag kl. 11.01 kom en SMS at jeg kunne hente den i vores pakkeshop 200 mtr herfra. Det må jeg bare sige mange tak for mega hurtigt og billigt levering. Sejt !!! Hvis bare andre steder var dobbelt så langsomme som jer ville det være perfekt, så dobbelt perfekt herfra

5 agosto 2020

Hej Per

Mange tak for de fine ord.

Preben

Super service

Super service - kan kun anbefales :-) Handler helt sikkert her igen.

6 marzo 2020

Vi takker og bukker

God weekend
KeyShop.dk/Preben

Får ikke svar når man skriver til dem 👎

Denne mail skrev jeg 2 gange til dem, Men jeg har aldrig hørt noget Fra dem 😢
Sådan et sted handler jeg sku ikke 👎

Hej Keyshop.dk
Jeg har forsøgt at købe et hundetegn hos jer, det var et hjerte med glassten hele vejen rundt. Der stod det kostede 78,50kr inkl fragt
MEN da jeg så skulle betale for det var der lige pluslig sat 35kr på i fragt.. Det forstår jeg ikke rigtig når der står inkl fragt..??
Jeg regner selvfølig med at tilbudet står ved magt da der står inkl fragt.
Jeg ser frem til at høre fra dig da jeg ikke har hørte noget fra den første email jeg sendte til dig

Ps: hvad med de 2 emails der ikke er blevet svaret på 😳

29 febbraio 2020

Hej

Vi sælger ikke pt. hundetegn online.
Du er desværre kommet ind på en side som er nedlagt, og som ikke skulle kunne ses..
Det er sikkert sket via cachelagrede sider i Googles søgeresultater eller cache i din browser.

God weekend
KeyShop.dk

God vejledning

God vejledning, nem hjemmeside at finde rundt på og hurtig levering.

12 ottobre 2019

Hej Max

Tak for din anmeldelse.
Det var godt det lykkes at finde den rigtige nøgle til dig.

Preben

Hurtig levering

Hurtig levering
Og vare var som forventet👍🏻

23 giugno 2019

Tak for din anmeldelse.✍️

Som aftalt

Levering og betaling som aftalt.

22 aprile 2019

Tak for din anmeldelse.
Fortsat god påske.

KeyShop.dk/Preben

Virkelig god kundeservice.

Virkelig god kundeservice.
Bestilte en nøgle da jeg ikke kunne finde den men 1 time senere fandt jeg nøglen.
Spurgte om jeg kunne annullere ordren og det kunne jeg uden problemer.
Professionelt og rigtig god kundeservice.
Tak Keyshop 👍

8 aprile 2019

Risposta di KeyShop.dk

Mange tak for din anmeldelse.
Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.
Hilsen Preben