Valutata 5 stelle su 5

We hadden films gekocht bij Movie & More in België. Deze zouden volgens Movie & More in nieuwstaat zijn maar kwamen in slechte staat binnen. Bij Movie & More werden we hier totaal niet mee geho... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nou als je dit keurmerk al ziet bij een webwinkel, dan mag je al je bedenkingen erbij hebben! Wat de klant z'n eerlijke review is over een webshop met dit keurmerk, mag niet geplaatst worden als de kl... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals reeds geschreven ... Nou als je dit keurmerk al ziet bij een webwinkel, dan mag je al je bedenkingen erbij hebben! Wat de klant z'n eerlijke review is over een webshop met dit keurmerk,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Estetica e benessere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2800 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erke...

3,2

1 stella

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Keurmerk zegt niet alles

Voor de consument blijkt dit keurmerk echt een wassen neus. Ik heb een klacht ingediend bij ze over een aangesloten bedrijf (installand) wat telefonisch en via email onbereikbaar is, maar vervolgens krijg je na het indienen van een klacht bij Webshop Keurmerk zelf, ook na rappel, niks van ze te horen. Zelf claimen ze dat je binnen een dag iets zou moeten horen. Uitermate onbeschofd van beide bedrijven.

Update: Inmiddels heb ze contact met mij opgenomen en het uiteindelijk toch netjes opgelost dus daarom heb ik ook het aantal sterren aangepast.

15 gennaio 2026

Beste Arno,

Wat een vervelende ervaring voor u. Dit is niet hoe wij het willen voor onze klanten. Ik ga dit direct voor u uitzoeken. Zou u mij kunnen mailen naar info@keurmerk.info

Zeer effectieve service

Na 2 maanden heen-en-weer mailen met de servicedesk van Solano Wonen had ik nog steeds geen antwoord op de vraag hoe ik mijn zonnescherm aan de praat kon krijgen. Na ik een klacht hierover aan Webshop Keurmerk had ingediend kreeg ik na 5 uur het antwoord! Bijzonder effectief!

2 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Keurmerk boven wet- en regelgeving: geld belangrijker dan betrouwbaarheid

Ik heb een melding gedaan van een webshop 123broedmachine.nl die de wet- en regelgeving niet naleeft en waar sprake is van ernstige tekortkomingen. Toch blijkt dat geen belemmering te zijn om een keurmerk af te geven. Het lijkt er sterk op dat het vooral om geld draait.

16 settembre 2025

Beste Johan,

Ik zie via onze website www.keurmerk.info onder het kopje klachten geen officiële klacht die is ingediend. Zou u dit kunnen doen zodat wij voor u kunnen bemiddelen. Ik denk dat u een misbruik melding heeft gedaan en dat gaat over het logo. Wij helpen u graag verder op de juiste manier zodat u kunt ervaren dat wij er wel degelijk zijn voor u en dat het niet enkel om geld draait.

Valutata 3 stelle su 5

90% van mijn verzonden review-verzoeken…

90% van mijn verzonden review-verzoeken komen niet aan bij klanten. Dit zou best eens mogen worden opgelost door te kunnen kiezen om te koppelen met eigen mailserver. Zodat de verstuurde verzoeken wel netjes bij klanten aankomen en een review achter kunnen laten. Klanten kijken namelijk niet in hun spam postvak en lopen zo verzoeken mis die automatisch door het mailprogramma verwijdert worden. Als alle verstuurde verzoeken aankomen dan de laatste twee sterren er zeker bij, voor de rest werkt het programma fijn.

20 settembre 2025

Beste Raymond,

Ik heb dit doorgezet naar de afdeling die erover gaat en zij vroegen zich af wat voor u een wenselijk oplossing zou zijn dan gaan we daarmee aan de slag. Zou u dat kunnen mailen naar info@keurmerk.info

Webshop Keurmerk reageert nergens op

Klacht ingediend bij Webshop Keurmerk over handelswijze Borremans Schoenen. Geen enkele reactie van het Keurmerk. Geeft weinig vertrouwen dat klanten hierdoor beschermd worden tegen a-sociale internet bedrijfjes.

21 luglio 2025

Geachte mevrouw,

Zou u een mail kunnen sturen naar info@keurmerk.info dan ga ik voor u kijken wat de status is.

Valutata 1 stelle su 5

Geen enkel antwoord van keurmerk.info op emails

Aanmelden gaat vlot dan reageren ze snel bij keurmerk.info. Dan krijg je een factuur, op zich prima. Is het niet dat er op de website staat dat de eerste drie maanden gratis zijn.
Maar je krijgt een factuur voor de resterende maanden, waarin de gratis 3 maanden niet zijn opgenomen. Dus het bedrag van de factuur klopt niet.
Tot drie keer toe hier een mail over gestuurd, en geen enkele reactie van keurmerk.info. Ze kunnen wel een herinnering sturen, maar reageren op een vraag over de factuur kunnen/willen ze niet.
Als webwinkel moet je aan allerlei voorwaarden voldoen, terwijl keurmerk.info verzaakt om ook maar een enkele reactie te geven op een simpele vraag.

Vreemd dat er nu wel snel een reactie is van jullie kant. En er op eerdere mails geen antwoord is gegeven.
Reeds mijn opzegging gedaan via de website.

Net na het plaatsen van de review komt er een reactie van keurmerk.info.
Hierin durft men te beweren dat ze niet weten dat deze review is geplaatst. Terwijl ze er toch op hebben gereageerd. Beetje raar toch @keurmerk.info?

27 giugno 2025

Dag,

Wat vervelend, zou u ons kunnen mailen op info@keurmerk.info en ik zorg dat het zal worden opgepakt.

Groet,

Webshop Keurmerk

Dag,

Ik ga niet over de financiële afdeling maar enkel over reviews en klachten. Ik zal mijn collega op de hoogte stellen van de review.

Groet Webshop Keurmerk

Geweldige service!

In november kocht ik via internet een Provence gaskachel bij Multiflame.
Al binnen enkele dagen na bezorging kwam ik er achter dat een dergelijke kachel niets voor mij is. Ik wilde de kachel terug sturen, maar contact met deze firma leerde dat zij niet het volledige bedrag retourneren. Hun inspectie van de kachel bepaalt welk bedrag terug wordt betaald. Daarnaast kwamen de vervoerskosten van ruim 120 euro voor mijn rekening.

Uit angst dat deze eis van Multiflame mij honderden euro's zou gaan kosten, riep ik de hulp in van het Webshop Keurmerk. Zij waren zeer coulant en betaalden mij het terugsturen alsmede de volledige kostprijs van de kachel.

10 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

geven keurmerk aan webwinkel die geld aan het stelen is

Er is een scam website. Stelen geld van klanten. Leveren producten niet en betalen niet terug. Website vertrouwd door keurmerk webshop. Klacht ingediend bij keurmerk webshop en ze hebben nog steeds niets voor elkaar gekregen. Vertrouw keurmerk niet. Het is wmb een scam, net als sommige klanten die hun keurmerk voeren. Ik ben bereid om mijn review aan te passen als ze actie ondernemen. Waarom laten jullie een scam website jullie keurmerk voeren? Waarom krijgen jullie niets voor elkaar als iemand bij jullie een klacht in heeft gediend? Ik heb per mail duidelijk gemaakt hoeveel mensen dezelfde ervaring hebben als ik. Jullie weten dat het een scam website is.... schandalig wmb. Als jullie geen actie ondernemen (daar lijkt het nu op) dan zijn jullie gewoon medeplichtig.

15 maggio 2025

Geachte heer/mevrouw,

Zou u mij willen mailen op info@keurmerk.info om te laten weten om welke webshop het gaat? Ik ga dan direct actie ondernemen.

Groet,

Dag,

Is dit inmiddels opgelost?

Webshop Keurmerk

Geen serieus keurmerk

Dit is geen serieus keurmerk. Ze zijn op de hand van de verkoper tot ze door een juridische dienst (Nietbezorgd.nl) op de vingers getikt worden. Dan ineens krijg je toch je geld terug.

Google reviews krijgen sarcastische antwoorden van hen. Nb. dit is niet dezelfde organisatie als Thuiswinkel, die wél goede service levert.

Edit: De reactie is ook veelzeggend. Doen of hun neus bloedt.

28 aprile 2025

Geachte heer/mevrouw,

Wij horen dit vaker van consumenten. Wij zijn op niemand zijn hand. Wij bemiddelen aan de hand van de geldende wetgeving. Wij zijn ook niet bekend met Nietbezorgd.nl. Ik begrijp niet goed waar u een klacht over heeft. Wij helpen u graag verder. U kunt mailen naar info@keurmerk.info

Valutata 5 stelle su 5

Was eerst wat sceptisch maar…

Was eerst wat sceptisch maar uiteindelijk heel fijn geholpen. Gekochte laptop presteerde niet zoals beloofd volgens online advertentie. Kwam er met webshop niet uit. Na tientallen mailtjes geprobeerd via deze partij met volledige terugbetaling als oplossing mits de laptop retour ging. Jammer dat escalatie nodig was, maar doel is bereikt.

4 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Klacht ingediend omdat pakje in mijn…

Klacht ingediend omdat pakje in mijn tuin was gedeponeerd zonder mijn toestemming en de webwinkel bijzonder onfatsoenlijk reageerde, geen oplossing bood en niet meer reageerde op mails. Keurmerk pakte dit op en na inhoudelijke behandeling bedrag retourneerde op mijn bankrekening. Bijzonder prettig contact en professioneel ! Kan het iedereen aanraden die een dispuut heeft met een webwinkel.

5 febbraio 2025
Valutata 2 stelle su 5

ze doen helemaal niets

In de afgelopen 11 maanden Webshop keurmerk meermaals gewezen op het oneigenlijk gebruik van hun "keurmerk" bij een webshop.
Het lijkt erop alsof er geen enkele actie wordt ondernomen. De webshop gaat nog steeds zijn goddelijke gang en Webshop keurmerk reageert gewoon niet.

update:
Ze hebben per mail gereageerd nav deze review met de melding dat ze _vanwege_ deze review nu niets meer doen, want oh ze waren me er toch druk mee bezig!
Wat een pathetische reactie zeg!

De webshop in kwestie (groenlonline.nl) is dus geen lid, maar ach, wat maakt het ook uit eigenlijk? Je ziet nu wat je aan ze hebt.

22 marzo 2024

Dag,
Zoals eerder aangegeven u bent niet tevreden over ons dat heeft u nu maar weer aangegeven. Ik begrijp dan ook even niet wat u van ons verwacht. Wij zijn hier in ieder geval intern mee bezig maar updaten u niet omdat u zoals u aangeeft niet tevreden bent omdat wij ‘ helemaal niets doen’.
Zoals aangegeven, wij zijn ermee bezig en wensen u een prettige avond toe!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn blij met de oplossing.

We hadden films gekocht bij Movie & More in België.
Bij Movie & More werden we hier totaal niet mee geholpen.
Vervolgens ons probleem gemeld bij Webshop Keurmerk.
We dachten even dat er niets mee gedaan werd.
Maar het bleek dat ze weldegelijk voor ons bezig waren maar de webshop zo traag reageerde waardoor het proces lang duurde.
Maar nu hebben we dankzij Webshop Keurmerk netjes een coulancevergoeding gekregen.
We zijn blij met de oplossing.

20 gennaio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più