De dienstdoende arts was vriendelijk, ontspannen en empatisch. Het laatste observeerde ik terwijl ik in de wachtkamer zat en hij een oudere meneer toesprak. Goed gedaan. Zelf psychotherapeut dus viel... Leggi di più
Beste medewerkers keuringsarts b.v. Bent tevreden over te korte wachttijd voor een afspraak rijbewijskeuring. 22 sep.2025 gezondheids verklaring ingevuld. 22 sep.afspraak gemaakt keuringsarts b.v... Leggi di più
De keuring verliep voorspoedig. De afwikkeling via RDW duurde wat langer. Oorzaak ; verkeerd e-mailsdres. Keuringarts moet het zijn en per abuis was er keuringsarts doorgegeven. Direct nadat er co... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Keuringarts B.V hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect van medische keuringen. Of u nu op zoek bent naar een keuringsarts voor uw rijbewijs, of om een andere reden een keuring dient te ondergaan, bij ons weet u wat u te wachten staat. Voor aanvang van de keuring wordt u al uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de keuring en over wat u precies kunt verwachten. Onze keuringsartsen staan altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken onduidelijk zijn. Ook tijdens de keuring zorgen onze keuringsartsen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat u op de hoogte bent van de onderdelen van de keuring. Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent, zowel voor, tijdens als na de keuring, om zo onnodige onduidelijkheid en zelfs stress te voorkomen. Wij proberen de medische keuring zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en hierbij staat uw welbevinden en gemoedsrust continu voorop. Onze keuringen worden in lijn met de geldende medische wet- en regelgeving uitgevoerd.
Oder 20, 2491 DC, Den Haag, Paesi Bassi
- 0851309699
- info@keuringarts.nl
- keuringarts.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Zeer aardige arts die op een bekwame…
Zeer aardige arts die op een bekwame manier de test afnam
vriendelijk en correct geholpen
Locatie: Terneuzen. Mijn moeder had een afspraak voor een verlenging van haar rijbewijs. Zeer vriendelijke en correcte arts. De test bestond uit controle van een urinestaal, bloeddruk nemen, een oogtest en enkele vragen. De arts was zeer vriendelijk en het gehele onderzoek verliep correct en duurde ongeveer 15 minuutjes.
Ik werd heel netjes ontvangen en de…
Ik werd heel netjes ontvangen en de arts was zeer vriendelijk en kundig. Stelde vragen over mijn toestand, normaal . Het is tenslotte een keuring. Zeer tevreden.
Onderzoek kort en bondig
Onderzoek kort en bondig. Correcte behandeling.
Op tijd voor de afspraak en vriendelijk.
Lekker vlot
Lekker vlot, precies op tijd begonnen en heel erg vriendelijk zowel voor de telefoon als de arts zelf
De keuringsarts was goed voorbereid
De keuringsarts was goed voorbereid. Zij was heel duidelijk over de keuringspunten. Zij gaf mij een goed gevoel.
Snel en vriendelijk
Heldere en rustgevende manier van keuringgesprek
In tal van opzichten een goede ervaring: rustige locatie, goede en gestructureerde communicatie met keuringarts.
Snelle reactie na gesprek
Vriendelijke behandeling met…
Vriendelijke behandeling met professionele aandacht.
Keurig op tijd en snelle keuring.
Keurig op tijd en snelle keuring.
Afspraak op tijd
Afspraak op tijd. Efficient bezoek voor 75+ keuring afgewerkt, stond snel weer buiten
Afspraak was makkelijk te maken
Afspraak was makkelijk te maken, locatie prima en niet lang hoeven wachten. Verder niet veel bijzonders te vermelden omdat het goed geregeld is.
Aanvraag rijbewijsverlenging 70+
Het contact was snel gelegd, het was bijna binnen loopafstand en ik werd snel geholpen. Na enige aanvullende vragen stond ik weer buiten .
De keuringsarts heeft haar werk goed…
De keuringsarts heeft haar werk goed uitgevoerd maar ik moest mijn ogentest weer naar het ziekenhuis en achteraf had dat de keuringsarts dat ook kunnen doen want dan was ik niet te laat geweest mijn rijbewijs was ruim 2 maanden verlopen
Korte wachttijd en goede afhandeling
Keuring stelt niet zoveel voor
Keuring stelt niet zoveel voor. Was zo gepiept!
Ik ben uiterst correct en vlot geholpen.
Afspraak snel ingepland, goede prijs/kwaliteit
Afspraak maken was eenvoudig en kon op korte termijn worden gepland. Prijs/kwaliteit verhouding was goed en doormelding aan CBR? werd terstond geregeld.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.