Keukensale.com - Katwijk Recensioni

TrustScore 5 su 5

Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige keuken uitgezocht en na wat fijne gesprekken besteld. Verassend snel geleverd waarna de monteurs dezelfde dag de keuken geïnstalleerd hebben . Een plaatje waar ik erg van ga genieten aan... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne ervaring gehad bij Keukensale Katwijk! Denise & Quint hebben mij onwijs goed geholpen. Ze denken echt met je mee over de indeling van de keuken, luisteren goed naar je wensen en geven eerl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een dikke 10 voor hoe wij gisteren ontzorgd zijn bij keukensale in Katwijk. We zijn door Omid (overgevlogen van filiaal Rotterdam), Marco en bij afronding Quint fantastisch begeleid in de keuze van o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

• Ambachtsweg 7, 2222 AH, Katwijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

564 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijk, meedenken en deskundigheid

Na een eerder bezoek aan Keukensale locatie Katwijk vandaag, op afspraak, weer teruggegaan naar Keukensale in Katwijk! Uitstekend geholpen door Ercan en onder de indruk van het ontwerp van de keuken! Alle voor en nadelen eerlijk besproken met als resultaat een nieuwe keuken! Ercan, bedankt voor de prettige ontvangst en deskundige hulp!

13 settembre 2024

Beste Marco,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Geen tijdsdruk...alles rustig uit…

Geen tijdsdruk...alles rustig uit kunnen kiezen en bespreken. Ook een hele fijne monteur bij het slopen,leidingwerk en monteren.

11 settembre 2024

Beste Marieke,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Valutata 5 stelle su 5

Goed fijn en eerlijk team

Bij Keukensale Katwijk ben ik geslaagd voor een mooie keuken. Samen met Chris en Quint goed gekeken naar een goed ontwerp. Goed geadviseerd, eerlijk en niet opdringerig wat ik heel prettig vond. Ik kon altijd met mijn vragen terecht tijdens het proces bij Quint of Chris. Bij binnenkomst altijd hartelijk ontvangen met koffie en er werd de tijd genomen voor mij. Tijdens de plaatsing van de keuken heeft Jeroen de eigenaar er goed voor gezorgd dat alles geregeld werd. Ook als iets niet in orde heeft Jeroen er persoonlijk zorg voor gedragen dat het opgelost. Niets was teveel. Kortom dank julie Katwijk Keukensale, Jeroen, Quint, Chris en Marieke.

12 agosto 2024

Beste Sjaan,

Fijne ervaring

Namen de tijd en zelfs met 2 jonge kinderen erbij goed en geduldig geholpen.

31 agosto 2024

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Na 4jaar was er een scharnier van m’n…

Na 4jaar was er een scharnier van m’n keukenkast kapot. Gebeld met het bedrijf werd heel goed geholpen na 2weken werd het scharnier vervangen echt een goede service 👍😁

2 agosto 2024

Beste Sjaak,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de keuken!

Offerte nieuwe keuken

Wij waren spontaan binnen gelopen bij Keukensale.com in Katwijk.
Wij zijn enorm goed geholpen door Ercan. Keukensale is heel transparant, je weet direct waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Nu nog een advies gesprek bij onze hypotheek. Onze droomkeuken is in ieder geval uitgezocht. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!! Groetjes van Ingrid ter Beek en Ronald Wijnands

7 agosto 2024

Beste Ingrid & Ronald,

Super ervaring met Keukensale Katwijk

Super ervaring met Keukensale Katwijk! We zijn vanaf het begin goed geholpen, en al onze wensen waren mogelijk bij Keukensale. We hebben onze levering meerdere malen moeten verplaatsen, en dat was allemaal geen probleem. Ook onze monteur Eric was onwijs snel en kundig, binnen 1 dag stond onze keuken. Dank voor de goede service, 100% aan te raden.

29 luglio 2024

Beste Suzanne,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Keukensale Katwijk…aanrader!

Onze nieuwe keuken gekocht bij keukensale Katwijk. Super goed advies van Chris, hij was eerlijk en dacht mee met wat mogelijk was voor onze nieuwe keuken. Mooie materialen en vele opties. Betrokken en eerlijk en super klant gericht. Geen verkooppraatjes maar verstand van keukens. Keukensale Katwijk is zeker een aanrader!

25 luglio 2024

Beste Sabine,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Een hele goede ervaring met Keukensale…

Een hele goede ervaring met Keukensale Katwijk, vriendelijke mensen met een uitstekende service. Wij hebben er inmiddels onze tweede keuken gekocht. Bedankt Christiaan, Jeroen en Marieke!

13 luglio 2024

Beste Teun,

Gewoon Top Service

Wij zijn prima en vakkundig in Keukensale Katwijk geholpen door Daisy, Christiaan en Quint. Het was niet eenvoudig om binnen de afmeting van onze ruimte de keuken te ontwerpen die wij graag willen, maar met veel creativiteit is het gelukt. Wij zijn daarmee heel tevreden en kunnen niet wachten tot hij is geplaatst.
Gewoon Top Service.
Ria en Wilco Bavelaar

3 luglio 2024

Beste Ria en Wilco,

Zeer goed geholpen bij Keukensale Katwijk

Na een uitstekende ervaring 5 jaar geleden bij Keukensale Alexandrium zijn wij voor onze nieuwe woning wederom naar Keukensale gegaan, dit keer naar Keukensale Katwijk. Wij hadden een afspraak met Christiaan en Marieke, die ons echt geweldig hebben geholpen. Ze namen zeer uitgebreid de tijd voor ons verhaal en onze wensen. Alles is mogelijk en zij denken echt goed mee. Mede op basis van hun adviezen hebben wij een fantastisch mooie keuken kunnen samenstellen en wij kunnen niet wachten tot deze is geplaatst. Enorm bedankt. Keukensale Katwijk is echt een aanrader!!!

Groetjes, Erik & Annette

20 giugno 2024

Beste Erik & Annette,

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en prettige hulp

Zeer prettig geholpen door Daisy en Quint. Heel goed meegedacht en goed advies. Echt een aanrader om je keuken te kopen bij Keukensale Katwijk.

22 giugno 2024

Beste Michiel,

Valutata 5 stelle su 5

De service en klantvriendelijkheid is top bij keukensale Katwijk

Een aantal weken geleden zijn wij ons gaan oriënteren voor een nieuwe keuken. Samen met hulp van Ercan zijn we tot een mooi ontwerp gekomen.
Een aantal weken later nadat het inmeet rapport binnen was hebben wij een afspraak gemaakt met Christiaan om de keuken te bestellen. Er werd goed meegedacht en er werden eerlijke adviezen gegeven over bepaalde keuzes en materialen. Geen één vraag is teveel waardoor je echt je eigen droomkeuken kan ontwerpen. Wij kunnen iedereen aanraden om tijdens een zoektocht naar een keuken binnen te lopen bij keukensale Katwijk. Nogmaals bedankt we kunnen niet wachten tot de keuken wordt geplaatst, we kijken er nu al naar uit.

27 giugno 2024

Beste Familie van Duijn-Donkerbroek,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Keukensale.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie recensie!

super geholpen

Heel
goed geholpen ik had online beetje 3d in elkaar geflanst via keukensale en werd netjes die week gebeld! Afspraak gemaakt en via Christiaan in locatie Katwijk heel goed verder geholpen. Je kan met een gerust hart hier naar toe!

22 giugno 2024

Beste Mike,

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk, vakkennis en goede service

Mijn eerste bezoek een aantal weken geleden was orienterend. Het personeel laat je dan ook rustig de showroom bekijken zonder je direct te bestormen met een verkoop praatje. 14 juni 2024 besloten om bij keukensale Katwijk mijn keuken aan te schaffen. Ben geholpen door Ercan Bayram. Zeer vakkundig in zijn werk, neemt de tijd, behulpzaam en meedenkend in mijn wensen en de mogelijkheden. Een keuken winkel met een goede service.

14 giugno 2024

Review keukensale Katwijk

We zijn goed geholpen door Quint en Ercan!
Ze denken goed met je mee en ze zijn erg enthousiast! Binnen een dag hadden we ons droomkeuken, nog even inmeten en laatste puntjes op de i en we toen konden we de keuken bestellen! De locatie in Katwijk is erg rustig, wat fijn voor ons is. Ze nemen alle tijd. Super ervaring gehad!

5 giugno 2024

Beste Lisa,

Bij keukensale Katwijk

Bij keukensale Katwijk, prima en goed geholpen. Samen met de sympathieke Ercan het hele proces van het keuken ontwerp doorlopen. Goeie tips gekregen en deskundige informatie gekregen tijdens dit proces. We werden geholpen in de keuzes waar we voor stonden, door zowel de voordelen en nadelen van sommige bestanddelen van de keuken te benoemen. Geen gladde verkooppraatjes. Al met al een zeer prettige ervaring om zo een keuken aan te schaffen. Keukensale Katwijk is zeker de moeite waard om hier eens binnen te lopen. Grote showroom met veel verschillende opstellingen van keukens.

1 giugno 2024

Valutata 5 stelle su 5

DEEL 1 - Super ervaring! Fijn geholpen en geslaagd.

Afgelopen zaterdag hebben wij de eerste afspraak bij Keukensale Katwijk gehad. Voorafgaand hebben wij online een afspraak ingepland, wij kregen een bevestigingsmail. In die mail werd gevraagd of wij alvast de maten van de keuken en eventuele wensen konden doorgegeven. Dit hebben wij gedaan en bij aankomst zaterdag stond onze droom keuken al ingetekend op de computer. Wij werden vriendelijk geholpen door Ercan. Hij hielp ons met kiezen van apparatuur, fronts en het werkblad. Hij wist van alles wat af en kon ons goed adviseren. Later schoof de eigenaar Jeroen ook nog even aan.
Al met al super fijn gesprek gehad met beide heren. Geslaagd voor onze droom keuken. Nu in afwachting tot deze geplaatst kan worden… wordt vervolgt.
Ik zou iedereen keukensale aan willen raden.

1 giugno 2024

Beste Isa,

Keuken Sale katwijk

Hele aardige werknemers, nemen ruimschoots de tijd voor je. Bedankt Daisy en Christiaan, we kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst word!

9 maggio 2024

Groet, Team Keukensale.com

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più