Enorm goed geholpen door Jeroen en verder personeel. De lijntjes zijn kort, alles kon naar wens worden gerealiseerd en ze zijn super klantvriendelijk. Echt super blij met mijn prachtige keuken gelever... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na veel denkwerk thuis, bij Keukensale binnen gelopen. Hier werden wij uitvoerig voorgelicht met voorbeelden, materiaal en mogelijkheden. De medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee in... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super fijne ervaring gehad bij Keukensale Katwijk! Denise & Quint hebben mij onwijs goed geholpen. Ze denken echt met je mee over de indeling van de keuken, luisteren goed naar je wensen en geven eerl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Ambachtsweg 7, 2222 AH, Katwijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wij zijn dik tevreden over keukensail katwijk
zijn goed geholpen door quint nam de tijd en gaf goede iedeen

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Zoek je een nieuwe keuken? Haal hem bij Quint en Jeroen in Katwijk!
Super goed geholpen, denken met je mee en trekken alles uit de kast het voor jou passend te maken. Dikke aanrader!!!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Heb bij de vesting in katwijk een keuken aangeschaft. Hierbij werd ik goed geholpen door de medewerkers.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Afgelopen donderdag afspraak met Remt gehad bij Keukensale Katwijk. Remt is een hele enthousiaste, positieve man. Alles is mogelijk. Nu een keuken besteld precies zoals het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Kan niet wachten tot de keuken staat.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
We werden zonder afspraak goed ontvangen en werden meteen goed geholpen met het uitkiezen van de keuken door verkoper Quint. Marieke zorgde voor een heerlijk hapje en drankje en waar nodig dacht ze mee. De tijd werd genomen om de wensen te bespreken waarna we overgingen op het uitzoeken van de wensen. Eerlijk en duidelijk advies! Heel blij mee

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Waren bij keukensale in Katwijk aan Zee.
Uitstekend geholpen bij het samenstellen van de keuken en badkamer.
In alle rust alles uit kunnen zoeken. Iedereen dacht mee en kwam met ideeën.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Wij zijn onlangs erg goed geholpen bij Keukensale in Katwijk door Quint.
We hadden een vrij duidelijk beeld over hoe onze keuken moest worden en Quint heeft hierin uitstekend met ons meegedacht en goed geluisterd naar onze specifieke wensen waardoor er een hele mooie keuken is uitgekomen!
We kunnen niet wachten tot hij wordt geplaatst. Dank voor jullie hulp!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Zonder afspraak super vriendelijk en enthousiast ontvangen door de verkoper Remt. Hij nam alle tijd om ons goed te adviseren. Zijn collega Leonie maakte hier ook direct een mooie 3d versie van. Precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Door het goede gevoel was de keuze snel gemaakt en hebben wij onze droomkeuken besteld😊

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Joost dacht met ons mee en gaf ons goed advies. Dit resulteerde in een keuken waar wij heel blij mee zijn!. Nogmaals bedankt Keukensale Katwijk

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Zeer goede ervaring met verkoper Joost.
We wisten niet precies waar de keuken moest komen. Uiteindelijk heeft Joost een hele geschikte locatie gevonden. Uiteindelijk ook nog een hele mooie keuken uitgekozen !
Top team filiaal Katwijk.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Remt van Keukensale Katwijk heeft ons geweldig geholpen bij het vinden van onze droomkeuken. Hij luisterde naar onze wensen, keek mee naar onze tekeningen, hielp ons met keuzes maken en informeerde ons over kastjes, apparatuur, aanrechtblad en meer. Hierbij hield hij ons budget ook in de gaten.
Ook zijn collega's waren betrokken en dachten met ons mee.
We kwamen voor informatie en gingen naar buiten met een keuken in de mooie, rode kleur die we zochten.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Vandaag onze eerste keuken uitgezocht!
Op aanraden van een goede vriend zijn wij bij Keukensale in Katwijk geweest. Daar werden wij vriendelijk ontvangen door Marieke en voorgesteld aan de keukenadviseur die ons ging helpen.
Quint, onze toegewezen keukenadviseur, was erg vriendelijk en heeft ons in alle kunde geholpen naar een zeer mooi eindresultaat.
We hadden om 10:00 een afspraak staan en binnen 2,5 uur hadden we een mooie keuken samengesteld. Er werd heel erg netjes naar onze voorkeuren en behoeftes geluisterd, wat erg prettig was.
Ook al onze vragen, die wij tussentijds hadden, werden kundig beantwoord. Zeker ten aanzien van de keuzes in keuken apparatuur en ook qua indeling van de keuken zelf.
Er werd heel sterk meegedacht, in wat het meest efficiënte zou zijn in onze situatie.
Ook op basis van ons gestelde budget, is er goed rekening mee gehouden dat het daar binnen bleef, zonder al te veel te hoeven bezuinigen op kwaliteit of de gehele keuken op zichzelf.
Al met al een hele prettige ervaring om je eerste keuken te kunnen samenstellen en daadwerkelijk te bestellen.
Dank voor alle kennis, kunde en fijne gastvrijheid!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Ruim een jaar na het eerste gesprek was het zo ver, de keuken zou worden geïnstalleerd.
Dinsdag zijn ze begonnen. Einde van de dag stond de helft van de keuken en ik heb toen al een dansje gedaan in de keuken, zo blij was ik!
Dag later is, op de plint na (die komt nog), de rest geïnstalleerd. De monteur gaf advies over een aantal dingen en heeft eigenhandig nog wat loodgieterswerk gedaan, omdat het net niet lekker uit kwam met monteren. Top monteur! (Uiteraard hebben wij zelf gezegd dit te zullen vergoeden, ondanks dat de monteur zei dat dit niet nodig was. Heel attent, maar wij zijn dankbaar dat hij dit heeft gedaan. Dus daar staat wat tegenover.
De afwerking is top! Kwaliteit is geweldig. En bovenal, danzij het advies van Quint zijn we blij met bepaalde keuzes. Dank hiervoor.
Dit zegt genoeg over keukensale.
Over 20 jaar, want ik hoop dat de keuken minstens zo lang mee gaat, zien jullie ons terug.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Bij Keukensale in Katwijk heb ik een fantastische ervaring gehad!
Joost van Manen heeft me geweldig geholpen bij het ontwerpen van mijn keuken. Het proces duurde wat langer, maar ik waardeerde het enorm dat ze tosti's voor me maakten.
Mijn ontwerp is helemaal naar wens en wordt binnenkort geplaatst. Ook mijn vragen over een extra groepenkast en andere zaken zijn samen met Keukensale goed opgelost. Een echte aanrader!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
De keuken die ik gekocht heb bij keukensale is geiinstalleerd ik ben er erg blij dat alles prima werkt van de mensen die de mijn oude keuken hebben gesloopt en alle leidingen hebben aangelegd de stucadoor en de persoon die de keuken heeft gemonteerd allemaal even profesioneel en vriendelijk.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Keukensale in Katwijk. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar kwam een hele mooie 3D tekening uit. Wij zijn zeer tevreden!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
WIJ hebben een keuken gekocht in Keukensale Katwijk waar wij door Quint heel goed en vakkundig maar vooral heel geduldig zijn geholpen op al onze vragen van kan het niet zus of zo? dan liet hij ons rustig op de computer zien wat wel en niet mogelijk was.
Dus niets anders dan lof voor Quint en keukensale.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Wij zagen op instgram onze droomkeuken voorbij, die wij op het oog hadden. Vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt bij keukensale Katwijk, waar wij enthousiast en vakkundig geholpen zijn samen met Remt en andere collega's. Wij hebben onze droomkeuken waar kunnen maken voor een mooie prijs.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
We zijn heel goed en vakkundig geholpen door Miquel en hebben samen met hem een mooie keuken uitgezocht. Inmeten was snel en kundig geregeld. Bij het “afroep” gesprek heel vriendelijk en duidelijk geholpen door Jeffrey, dit heeft ons nog meer duidelijkheid gegeven over de keuken. Een groot pluspunt van Keukensale Katwijk is Marieke, zij ontvangt je heel vriendelijk en spontaan, zorgt voor iets te drinken en een versnapering, ze voegt echt iets toe.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Wij zijn bij Keukensale Katwijk naar binnen gelopen om te oriënteren en hebben toen de eerste afspraak gemaakt bij Quint. Hij heeft super goed naar ons geluisterd en meegedacht om onze droomkeuken te realiseren. Alles met open, eerlijke communicatie en alles met een lach. Ook Leonie heeft onwijs goed geholpen tijdens onze tweede afspraak.
Wij houden totaal niet van gladde sales praatjes en gelukkig is dat bij Keukensale Katwijk ook helemaal niet aan de orde. De aanschaf van een nieuwe keuken is een grote en serieuze aankoop en dankzij de goede hulp van iedereen staan wij volledig achter onze nieuwe keuken.
Quint en Leonie zijn echt toppers! Wij kunnen echt niet wachten tot onze nieuwe keuken er staat. Wij zouden Keukensale Katwijk zeker aanraden!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.