Prachtige keuken uitgezocht en na wat fijne gesprekken besteld. Verassend snel geleverd waarna de monteurs dezelfde dag de keuken geïnstalleerd hebben . Een plaatje waar ik erg van ga genieten aan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super fijne ervaring gehad bij Keukensale Katwijk! Denise & Quint hebben mij onwijs goed geholpen. Ze denken echt met je mee over de indeling van de keuken, luisteren goed naar je wensen en geven eerl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een dikke 10 voor hoe wij gisteren ontzorgd zijn bij keukensale in Katwijk. We zijn door Omid (overgevlogen van filiaal Rotterdam), Marco en bij afronding Quint fantastisch begeleid in de keuze van o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Ambachtsweg 7, 2222 AH, Katwijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Keukensale Katwijk
Onze redder in nood. Snel een aanrechtblad nodig en montage. En ze staan direct voor ons klaar. Geweldig service. Dienstverlening zoals het hoort! Vijf sterren!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Wij zijn uitstekend geholpen door Quint Pimentel in filiaal Katwijk. Hij speelde zeer goed in op onze wensen, met als resultaat een mooie keuken die helemaal naar onze zin is. Kortom, een aanrader!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Keukensale Katwijk , een fijne zaak.
Zij luisterden wat voor soort keuken wij wilden. Tekening werd gemaakt precies naar onze wensen
Kleur nog aangepast. Op tijd geleverd en prima vaklui die de keuken gemonteerd hebben.
Top!!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Vandaag onze nieuwe keuken gekocht bij Keukensale Katwijk.
De eerste keukenwinkel die we bezochten en gelijk geslaagd.
We zijn daar heel goed geholpen en zijn dus zeer tevreden.
Ons ontwerp in 3d is op papier al prachtig en kijken er enorm naar uit om het in het echt te zien!!
Goede prijs voor een super mooie keuken!
Ook het broodje beenham en de koffie wat we kregen was erg lekker! 😉

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Vanaf moment dat we de showroom binnenkwamen tot het plaatsen voelden we ons serieus genomen.
Ruim aandacht en vooral meedenken in ( betere ) mogelijkheden.
De kleine hobbels die er waren ( verkeerde kleur achterblad , kleine beschadiging aan front ) werden per direct opgelost!
Jeroen ( en zeker ook zijn team) is een echte verkoper/manager die de klant op 1 zet! Altijd zijn er mogelijkheden.
Nu nog kijken of hij de afspraak die hij met zichzelf ( in nieuwe jaar ) maakte ook nakomt : sporten en gezonder leven!
Team van keukensale Katwijk :bedankt voor de mooie , luxe keuken!
Groeten Angela & Martijn

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Hoera een nieuwe keuken gekocht bij keuken Sale in Katwijk.
Fantastisch geholpen door Daisy en Ercan.
We hebben een hele mooie deal kunnen sluiten, en kijken vol vertrouwen uit naar de plaatsing
Gr Bert Karin

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Heel goed geholpen bij keukensale Katwijk door Ercan en Daisy , ze dachten met ons mee en de prijs was heel schappelijk. Bedankt voor deze fantastische ( en gezellige) service!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
We hebben een nieuwe keuken gekocht met behulp van de deskundigheid en het enthousiasme van Daisy en Ercan van de winkel in Katwijk. Ze namen alle tijd om keuzeverschillen toe te lichten.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Zoekend naar een keukenwinkel zijn wij terechtgekomen bij Keukensale Katwijk. Binnen zijn wij buitengewoon vriendelijk ontvangen door Daisy en Gert-Jan. Zeer kundig en vol goede raad zijn onze wensen verwerkt in een prachtige keuken. Voor een prijs waar niemand aan kan tippen. Groot respect voor de kwaliteit van de kennis van beide personeelsleden van het filiaal in Katwijk aan zee.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Wij hebben gister onze keuken besteld bij keuken sale Katwijk.
Jeroen heeft ons fijn geholpen en we kunnen niet wachten tot onze keuken staat.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Vandaag zijn we langs geweest bij Keukensale Katwijk.
Ercan heeft ons vakkundig en prettig geholpen en zijn we stap voor stap tot een prachtig eindresultaat gekomen.
Het is een aanrader om bij Keukensale Katwijk een kijkje te nemen.
Katwijkse nuchterheid wordt hier nog gewaardeerd.
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken voor een scherpe prijs.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
We zien heel erg leuk geholpen,door Chris,daisy en jeroen van keukensale katwijk,we krijgen een prachtige keuken, dank je wel voor het meedenken
Gijs en petra guijt

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Gister is onze nieuwe keuken geplaatst, gekocht bij Keukensale Katwijk. We zijn erg blij met het resultaat! Alles was precies hoe we het in gedachten hadden. Eric heeft hem in een dag geplaatst, waren blij dat hij hem zo vlot en netjes geïnstalleerd heeft. Alles klopte, zeer tevreden.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Vandaag heel prettig en kundig geholpen door Daisy en Ercan met het uitzoeken van een keuken bij Keukensale Katwijk.
Ze namen echt de tijd voor ons en hebben heel goed met ons meegedacht met onze wensen en waren eerlijk in hun advies.
Het resultaat is een ruimtelijke keuken met alles erop en eraan waar we heel blij mee zijn. Chapeau!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Gisteren is bij ons de keuken voor keukensale Katwijk geplaatst door Eric.
Aangezien hij bij onze zoon en schoondochter ook de keuken had geplaatst, hebben wij gevraagd of hij bij ons ook de keuken wilde plaatsen.
Eric is een harde werker en is niet te beroerd om een lange dag te maken. Bij vragen is er prettig overlegd.
Kortom, we hebben zijn werk als prettig en vakkundig ervaren.
Dirk

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Ik kwam zonder verwachtingen binnen bij keukensale Katwijk waarbij ik de grote showroom eens goed kon bekijken, zonder hijgende verkopers in je nek. Na een informeel gesprek waarbij ik mijn wensen kenbaar maakte toch een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend 3D ontwerp. We hebben ruim 2 uur met Christiaan gezeten waarbij we alle in en outs besproken hebben over de keuken, maar ook het vertrouwen gevoeld om een samenwerking aan te gaan. Naar dikke tevredenheid en een droomkeuken zijn we met een goed gevoel de winkel weer uitgelopen.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Wij zijn weer zeer te vreden over keukensale katwijk voor de tweede keer heeft Eric de monteur van keukensale katwijk top werk afgeleverd
Onze keuken is snel en perfect gemonteerd Cristiaan verkoper en Eric de monteur bedankt weer voor deze geweldige service

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Mooie winkel, ruime keus in Katwijk. En de keuken kunnen vinden die naar onze wens is. Ook voor een acceptabele prijs. Zeer gastvrij ontvangen. Geholpen door nieuwe verkoper Quint die zo hard zijn best deed het ons naar de zin te maken. Top. Was hier gekomen op aanrader van buurvrouw, maar ik raad jullie ook aan.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Ik heb zojuist een keuken besteld in Katwijk. Ze zijn er duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Erg fijne communicatie, en geen ‘fratsen’ achteraf. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden, en heb ook de volste vertrouwen dat de keuken helemaal naar wens zal zijn. Ik kijk er naar uit!
Bedankt Christiaan, Ercan en Daisy!
Update:
Uiteindelijk staat er nu een mooie keuken, maar niet zonder slag of stoot.
De keuken werd onder het mom ‘spoed’ gemaakt en geplaatst, maar vervolgens zat er een barst in de kookplaat, voor de quooker was een onderdeel niet besteld en ook in de fabriek waren de hoekstukken niet goed gemaakt.
Alles zou geregeld worden, maar moest er na 2 weken zelf achteraan bellen.
Uiteindelijk na 2,5 week na plaatsen kan ik mijn keuken gebruiken maar wacht nu nog op de hoekstukken.
Ik ben tevreden over de keuken, maar hoe dingen verliepen na de koop van de keuken zijn me toch wat tegen gevallen.
( niks ten nadele van de vriendelijkheid en bereikbaarheid van het personeel van keukensale )

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Vandaag geslaagd voor een prachtige keuken bij keukensale Katwijk. We zijn hier uitstekend geholpen door Ercan en Daisy. Het was een heel prettig gesprek en we kregen goede adviezen. Je moet best veel beslissingen nemen en daar werden we fantastisch bij geholpen. Je zit er een heel tijdje, daarom was het fijn dat er wat snacks werden aangeboden en regelmatig iets te drinken. Ook zijn we tevreden over de totaal prijs.
Kortom, een aanrader !!!