Heel goed geholpen door John, bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken. Veel goede adviezen gekregen en nam ruim de tijd om mij te helpen. Vriendelijke ervaren verkoper....echt een aanrader.
L'azienda ha risposto
Topservice! Al ruim 2 jaar genieten we van onze keuken.. 3d getekend en geïnstalleerd door Nicky… wat een vakman! Echter bij een paar fronten ontstonden plotseling vreemde vochtbobbels. Na insp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keuken gekocht. Goed advies van Samantha en eigenaar John. Vriendelijk en deskundig advies in de winkel ontvangen. Contact erg soepel en niet te opdringerig zoals in veel keuken zaken wel het gev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Recent is onze nieuwe keuken geplaatst en we zijn erg blij met het resultaat! Tijdens de aanschaf van de keuken heeft John ons goed geadviseerd bij het samenstellen van de keuken en liet ons uitgebr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
In de Cramer 78 C, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prettig gesprek gehad met John en Edwin. Goed geholpen. Mooie en grote keukenwinkel.

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Samen met Edwin de keuken netjes samengesteld en een mooie 3D tekening mogen ontvangen. Hierdoor krijg je een super beeld hoe de keuken word. Ook netjes op de dag precies geleverd.
En de keuken is van goeden kwaliteit.
Dank je wel

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Zeer tevreden over onze aankoop bij Keukensale Heerlen, een echte aanrader!!
Tijdens het ontwerpen van de keuken dachten de medewerkers goed mee over praktische en esthetische zaken zoals het plaatsen van werkverlichting en standbouw.
Uiteraard doe je ook je onderzoek bij andere keukenzaken voor een dergelijke prijzige aankoop, waarin wij merkten dat de concurrentie erg aan het prijsschieten was(€8k korting binnen 10 min onderhandelen). Bij Keukensale ervaarden we gelukkig iets meer transparantie in de prijsopbouw en verkoopprijs, iets dat voor 2 jonge mensen als uiterst prettig wordt beschouwd.
Over de installatie en service na levering zijn wij zeer te spreken. Zo zijn de kastjes en apparatuur zonder beschadigingen, op een paar pootjes van het barretje na, geplaatst en geleverd.
Deze poten die minimaal beschadigd waren, evenals een extra plaat voor het realiseren van de standbouw, zijn dan ook zonder meerprijs of moeite geleverd en gemonteerd.
Kortom zeker de moeite de waard om terug te gaan, al genieten wij voorlopig nog jaren van deze kwaliteitskeuken. Hulde aan het team en monteur Frans!

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Tijdens ons bezoek om de keuken samen te stellen, zijn wij goed geïnformeerd door John over de opties. Onze wensen zijn goed verwerkt in zowel apparatuur als kleurencombinaties. De montage ging voorspoedig door de kundigheid van Nicky en hij helpt daar waar nodig bij de last-minute aanpassingen.
Al met al zijn wij tevreden met zowel het samenstellen als met het plaatsen.

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Recent is onze nieuwe keuken geplaatst en we zijn erg blij met het resultaat!
Tijdens de aanschaf van de keuken heeft John ons goed geadviseerd bij het samenstellen van de keuken en liet ons uitgebreid alle mogelijkheden zien wat er allemaal mogelijk was. Het hele proces rondom het inmeten, leveren en plaatsen van de keuken is goed verlopen.
Keukensale, bedankt

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Na meerdere keuken zaken bezocht te hebben kwamen wij terecht bij keukensale aan de woonboulevard te Heerlen. Bij binnenkomst veel ons de keuken waar na wij opzoek waren op.
Gelijk een afspraak gemaakt voor het samenstellen van de door ons uitgezochte keuken.
Door de medewerkster een goede opstelling gemaakt en na zeer uitgebreide meting voor het plaatsen, bestelling geplaatst.
Levering en plaatsing zeer goed conform afspraak.

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Super tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken. Goed advies . Alle gemaakte afspraken nagekomen. Perfecte montage door super monteur, dik tevreden!

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Op 20-03-2021 onze aankoop gedaan. In eerste instantie vriendelijk personeel, meedenkend en een redelijke prijs. Dolenthousiast naar buiten gelopen, niet wetende dat dit de slechtste keuze was die we konden maken.
Op 29-01-2022 de afspraak gepland om de keuken te monteren. De monteur monteert vervolgens een halve keuken, omdat er een barst in het natuursteen blad was geconstateerd. Het gevolg was een 3 maand durend conflict met Keukensale Heerlen betreffende de oorzaak van de scheur. Om vervolgens nog 3 kapotte bladen geleverd te krijgen. In de tussentijd stopt Keukensale Heerlen de samenwerking met de monteur en durft Keukensale het probleem van de onvolledige montage bij ons te leggen. Schaamteloos worden we van het kastje naar de muur gestuurd.
Wanneer ik in juni 2022 verhaal ga halen, komen er pas oplossingen. Hulde, eindelijk na een half jaar zou je denken. Dit is echter lang niet het einde van dit langdurige proces. Met gods gratie werd het bedrag voor keukenblad 2 kwijtgescholden, al kon ik nog altijd "niet bewijzen dat ik het eerste blad zelf kapot had gemaakt."
Wanneer op 02-08-2022 eindelijk keukenblad nummer 4 in zijn geheel aankomt, kan de montage door de nieuwe monteur uitgevoerd worden.
Verrassing! De monteur loopt tegen verschillende problemen aan tijdens de montage door gebrekkig werk van monteur 1. Schroeven vergeten, kasten niet goed afgesteld, poten niet aangedraaid en een keuken die 7cm te ver naar rechts is geplaatst. Dit laatste zorgde ervoor dat de afzuigkap niet geplaatst kon worden, omdat deze niet recht boven de kookplaat geplaatst kon worden.
Keukensale Heerlen heeft vervolgens niet eens het lef om ons telefonisch te woord te staan. Keukensale Heerlen schuift het probleem door naar monteur nummer 1 en wij komen terecht tussen een zeer onprofessioneel conflict tussen de eigenaar en monteur nummer 1. Er worden veel valse beloftes gedaan en uiteindelijk wordt er wederom gewacht op een wonder.
Na oktober 2022 wederom verhaal te hebben gehaald, wordt er eindelijk een afspraak gemaakt om de keuken af te ronden. En Halleluja. Ik kan vandaag, op 24-10-2022, eindelijk stellen dat onze keuken geplaatst is.
Hulde aan monteur Mo van MoTeck uit Tilburg, welke mijn keuken uiteindelijk met vriendelijke en goed doordachte service heeft hersteld.
Alleen maar slechte woorden voor Keukensale Heerlen. Geen empathisch vermogen, onwil bij het oplossen van conflicten, zeer onprettig in het contact, onprofessioneel en bovenal heel arrogant. Verwacht niet dat er iets van service plaats zal vinden wanneer ze de handtekening binnen hebben. Uiteindelijk heb ik een mooie keuken staan, zeker. Maar was het de tijd, energie en ergernis waard? Absoluut niet!
Mijn advies: voorkom teleurstelling en loop de zaak niet binnen!
Heb je reeds een conflict met Keukensale Heerlen, mail naar het hoofdkantoor. Dat is het enige wat indruk achterlaat op het personeel.

Risposta di Keukensale.com - Heerlen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.