Super vriendelijke ,en duidelijke geholpen en met trots hebben wij een keuken gekocht.En vriendelijke verkoper ,en goede uit leg wij zijn zeker te vreden over de verkoper Helemaal top 👍👍👍 Dankje w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs ben ik bij Keukensale terechtgekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe keuken. Ik ben uitstekend geholpen door Remco en George. Beide heren waren open, eerlijk en hadden veel geduld :).... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door George van Keukensale Heerhugowaard bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste moment dat wij binnenkwamen tot het definitieve ontwerp ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede ervaring bij Keukensale Heerhugowaard Ik ben heel goed geholpen door George Smit. Ik had een beperkt budget en daar zijn we netjes binnen gebleven, zonder in te leveren op de kwaliteit. Hij hee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
J.J.P.oudweg 17, 1703 DE, Heerhugowaard, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
George heeft ons goed geadviseerd met onze keuken. We zijn heel tevreden met onze keuken vriendelijk geholpen. Het is een aanraden waard om informatie in te winnen bij keuken Sale in Heerhugowaard

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Onwijs fijn gesprek en advies gekregen van George en Pasquale van Keukensale Heerhugowaard, Duidelijk en meedenkend! Wij zijn geslaagd!

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Vandaag op afspraak een keuken samengesteld met George bij Keukensale Heerhugowaard. Prachtige keuken voor een realistische prijs.
George nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en onze wensen te vertalen naar een ontwerp dat helemaal bij ons past.
Desondanks nemen we nog even de tijd om een definitieve beslissing te nemen over zo'n grote aankoop. Ook dat was geen probleem en er werd niet vervelend gepusht of geroepen dat een prijs alleen vandaag geldig is.
Zeer prettige en positieve ervaring dus.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
In het filiaal in Heerhugowaard ben ik door George heel prettig bijgestaan in de toch altijd weer lastige keuze voor een goede en mooie keuken.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Goed geholpen bij onze nieuwe keuken.
Ook met leuke ideeen.
Ook fijn dat ze de tijd nemen.
We zijn blij met onze keuken.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Heel goed geholpen door Pasquale. Eerst liet ze ons even rondlopen om vervolgens haar hulp aan te bieden. Alles zoals we het graag wilde pakte ze bij elkaar. Goede adviezen over bv zwarte gootsteen of niet enz. Uiteindelijk met een prachtige keuken in bestelling de deur uit gegaan,voor een mooie prijs

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Vriendelijk, professioneel en meedenkend. Een prettige manier om een keuken uit te zoeken in Heerhugowaard.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Heel goed geholpen vandaag door George in Heerhugowaard met alle laatste puntjes op de i voor onze nieuwe keuken! Hij dacht goed mee over hoe we zo maximaal mogelijk gebruik kunnen maken van de ruimte in onze keuken. Alles in een prettige sfeer. Top!

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
George en Pasquale hebben ons goed geholpen met het samenstellen van een keuken en hebben daarbij goed geluisterd naar onze wensen.
Veel keuze in bladen, frontjes en apparatuur, echter waren de meeste apparatuur opties niet te bekijken in het echt.
Wij zijn nog in afwachting van onze keuken en de plaatsing hier van.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Heel erg tevreden met mijn nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Heerhugowaard.
Van het begin tot het einde verliep alles zoals het moest.Bij vragen kon ik altijd terecht in de winkel of telefonisch.
George en ook Pascal hebben mij prima geholpen met het uitzoeken van wat voor mij de beste optie was!
Het brengen en monteren van de keuken ging ook allemaal volgens plan.
Kortom heel erg bedankt George en de anderen ,Ik ben super blij met mijn nieuwe keuken!!
Groetjes Babs Schreuder

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Na een slechte ervaring met een concurrent kwamen wij terecht bij keukensale in heerhugowaard en wat zijn wij daar goed geholpen zeer tevreden alles naar wens gegaan en de keuken is gekocht helemaal top

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Samen met George tot een hele mooie eerste keuken gekomen, hij was vastberaden om ons te helpen en was super behulpzaam.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
We werden leuk ontvangen door George.
Hij dacht met ons mee om ons goede keuzes te laten maken. Met een kopje koffie en een koekje hebben we alles tot de puntjes besproken. En nu wachten tot onze mooie keuken geplaatst wordt.
Bedankt George met jou goede adviezen!
Hans&Grietje

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Zeer goede ervaring met Pasquale en George om onze keuken samen te stellen in Heerhugowaard.
Echt een mooie keuken.
Nu afwachten na de montage maar dat gaat wel lukken.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
We zijn onlangs in de winkel van Heerhugowaard geweest voor een nieuwe keuken en werden fantastisch geholpen door George. Hij nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht goed met ons mee over de beste indeling en stijl voor onze keuken. Het voelde niet gehaast, en hij gaf ons het gevoel dat we echt belangrijk waren. Daarnaast wist hij ons een aantrekkelijke prijs te bieden, wat het hele proces nog aangenamer maakte. Al met al een geweldige ervaring, en we zijn erg blij met het resultaat!

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij Keukensale Heerhugowaard. We werden heel vakkundig geholpen door Jissey de Boer en zij heeft ons goed geholpen. Hier hebben wij eerder al een review over geschreven.
Gisteren en vandaag werd de keuken geplaatst door Melvin. Melvin heeft echt verstand van zaken. Hij werkt heel zelfstandig aan de hand van de tekening, maar er zijn altijd zaken die vooraf niet te voorzien zijn en dan gaat Melvin in overleg hoe we het willen en wat zijn advies zou zijn. Al met al zijn we heel blij met hoe Melvin de keuken voor ons heeft geplaatst en we zijn supertrots op het eind resultaat. We hebben nog steeds een heel goed gevoel hoe Jissey invulling heeft gegeven aan onze keuzes en zeer content hoe Melvin die keuzes tot leven heeft gewekt. Al met al een echte aanrader!

Vandaag goed geholpen door George van Keukensale Heerhugowaard,
Van te voren onze wensen op de mail gezet en vandaag getekend voor onze droom keuken.
Nu wachten op de plaatsing van onze droom keuken ... we kunnen niet wachten...

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
George van keukensale Heerhugowaard is gewoon een toffe kerel. Hij dacht goed met me mee, hield rekening met m’n budget en gaf eerlijk en duidelijk advies. Geen gladde verkooppraatjes, gewoon recht door zee. Alles liep soepel en relaxed. Daarnaast ook nog van genoeg versnaperingen mogen genieten.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Wij zijn geholpen door Pasquale bij het ontwerpen van onze keuken. Goede suggesties en ideeën.
Nu kwam Erik de keuken monteren. Hele vriendelijke, adequate monteur. Denkt goed mee en werkt zeer ontspannen en tegelijkertijd hard. De grote keuken staat er in 1 dag. Zeer tevreden over het contact en het eindresultaat.

Risposta di Keukensale.com - Heerhugowaard
Ik ben vanuit mondelinge beoordeling van kennissen binnen gestapt bij Keukensale Heerhugowaard en direct zeer vriendelijk ontvangen door de heer George Smit. Ik vertelde dat ik een appartement had gekocht en overhandigde een plattegrond. Mijn wensen werden geïnventariseerd en we gingen een gesprek aan onder het genot van een kop koffie met koek. Een vervolg gesprek werd gepland en er zou een eerste schets van de evt. te plaatsen keuken worden gemaakt. Bij het tweede gesprek lag er een voorstel klaar en na weer een goed overleg met nieuwe wensen van mijn kant en voorstellen van de verkopende kant werd een mooie keuken ontworpen. Ook de prijs was mijn inziens zeer redelijk en dus besloot ik tot aankoop.