Keukensale.com - Cruquius Recensioni 8

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

• Spaarneweg 63, 2142 EP, Cruquius, Noord-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Supergoede service en ervaring met…

Supergoede service en ervaring met Keukensale Cruquius! Alles liep op schema, keuken kwam precies in de week wanneer was aangegeven, en enorm goed geholpen door Jochem en natuurlijk de andere collega’s. En wat een ontzettend prachtige keuken hebben we nu. Voor een prachtige keuken en goede service ga hierheen!
Groet, Remco en Pam

10 luglio 2025

Beste Remco en Pam,

Wat fijn dat alles zo vlekkeloos is gegaan! En wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de keuken én de service.

Geweldige service

Wij hebben een tijd geleden een keuken gekocht in Leiderdorp waar Hossen destijds werkte. Omdat dit zo’n 9 à 10 jaar geleden is en details uit het systeem verdwenen, hebben wij Hossen benaderd of hij ons kon helpen met wat onderdelen die defect waren.
Dit heeft hij naar alle tevredenheid gedaan en dus verdient hij een dikke pluim!

10 aprile 2024

Beste Len,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Meer dan tevreden!!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel, je voelt je welkom door iedereen van het team en er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn. De keren dat we terug zijn geweest met vragen van onze kant, verzoeken om toch weer wat te veranderen op de tekening, was nooit een enkel probleem en iedere keer weer zeer vriendelijk geholpen. Keuken geplaatst door zeer ervaren mensen en wij zijn meer dan tevreden hoe alles in zijn werk is gegaan.

16 dicembre 2023

Beste Audrey,

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben 2 pantry’s besteld bij…

Wij hebben 2 pantry’s besteld bij keukensale in de Cruquius. We zijn ontzettend goed begeleid en hebben nu 2 schitterende pantry’s staan! Heel veel dank leuk team, wij hebben genoten van jullie vriendelijkheid en kennis!

17 aprile 2023

Beste Jet,

Bedankt voor de positieve recensie!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe…

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Ze hebben goed met ons meegedacht, alles klopte, de communicatie was heel goed en ook over de montage niets dan lof.

12 maggio 2023

Beste meneer, mevrouw,

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! Dankjewel voordeze prachtige recensie. Veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Zeer aanbevelenswaard

Heb heel goede ervaringen. Bij het uitzoeken van de keuken bijzonder gedegen en zorgvuldig advies gehad. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en intensief meegedacht. Het plaatsen is goed gebeurd. En over de verdere contacten ook alle lof. Kortom aan te bevelen.

15 marzo 2023

Beste Mariet,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Valutata 2 stelle su 5

Mooie keuken, maar afhandeling garantie is slecht

We waren erg tevreden met de keuken, maar zodra er een probleem is, laat Keukensale ons volledig in de steek. We worden al maanden aan het lijntje gehouden en smeken inmiddels al even lang om de vervanging van een kromme koelkastdeur. Helaas heeft dit onze aanvankelijke tevredenheid aanzienlijk doen afnemen.

24 febbraio 2023

Beste Paul,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service. Door ziekte moest ik plaatsing uitstellen. Geen probleem. Zeer goed onderling contact. Ben heel tevreden.

5 febbraio 2023

Beste meneer/mevrouw Schuiten,

Bedankt voor het achterlaten van deze 5-sterren recensie!

Groet, Team Keukensale.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più