Keukensale.com - Barendrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Van 't Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Keuken is geleverd conform de gemaakte afspraken. Er was sprake van een prettige samenwerking. Konden onze ideeën weergeven wat resulteerde in een keuken zoals gewenst. Alles ging op een rustige /... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ziet er heel mooi uit en is van goede kwaliteit. Het ontwerp van de keuken voldoet precies aan onze verwachtingen en we hebben, zoals we hadden gewenst, meer... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Afgelopen zaterdag hebben we een mooie 3d ontwerp laten maken door Tim, die alle tijd voor ons nam. Gisteren na nog wat kleine wijzigingen de knoop door gehakt en hebben we dus een mega mooie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor onze keuken zijn wij terecht gekomen bij Keukensale in Barendrecht. Ontzettend fijn geholpen door Louis. Louis dacht met ons mee en samen hebben we de keuken getekend met al onze wensen. We hebbe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

• Van 't Hoffstraat 40, 2991 XP, Barendrecht, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

558 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Positieve ervaring!

Het is contact verliep gemakkelijk en ze waren klantvriendelijk. Tijdens het meedenken van de keuken, werd er eerlijke en praktische input gegeven. Hierdoor heb ik een prachtige keuken! De monteur was ook zeer klantvriendelijk.

14 luglio 2025

Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat onze collega’s je goed hebben geholpen bij het samenstellen van je keuken. We wensen je veel plezier van je prachtige nieuwe keuken!

Fijne keukenzaak zonder verkooppraatjes

Na de goede ervaring die wij hadden met Keukensale Barendrecht bij de aankoop van een bijkeuken, hebben wij er bewust voor gekozen hier terug te komen voor onze nieuwe keuken. Louis heeft ons heel fijn geholpen bij het maken van de keuzes (met goede adviezen maar wel op een ongedwongen, prettige, eerlijke wijze).

15 maggio 2025

Beste Peter,

Wat leuk dat jullie na een eerdere goede ervaring opnieuw voor Keukensale Barendrecht hebben gekozen! Fijn om te horen dat Louis jullie op een prettige en eerlijke manier heeft geholpen. We geven het compliment graag aan hem door. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed en fijn geholpen met het…

Heel goed en fijn geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken! Ze kwamen met handige tips en adviezen... en wat is hij helemaal gaaf geworden,naar onze zin!

30 luglio 2025

Beste Nathalie,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed en fijn geholpen zijn bij het uitzoeken van de keuken! Fijn dat de tips en adviezen hebben geholpen en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Veel plezier met jullie gave nieuwe keuken!

Zeer tevreden over keukensale

Onlangs mijn tweede keuken bij Keukensale Barendrecht gekocht. Wederom zeer tevreden over de vakkundigheid en met name de relaxte sfeer waarin er wordt gewerkt. Nancy heeft de keuken ontworpen en mee gedacht over de beste indeling. Zij nam de tijd én had goede adviezen. Ook na plaatsing van de keuken, toen bleek dat er een krasje in het deurtje zat werd dit meteen opgelost en een nieuwe besteld. De keuken zit er nu ruim een maand in en ik ben erg blij met het resultaat! Mooie kleur en een prachtig aanrechtblad. Ook de inbouw apparatuur bevalt goed. Ik heb veel keukenwinkels bezocht, maar Jordy en zijn team zijn fijne mensen om zaken mee te doen. Dank jullie wel voor de goede service!

6 giugno 2025

Beste Nadia,

Wat een mooie review, bedankt voor je vertrouwen – opnieuw! Fijn om te horen dat je wederom zo tevreden bent over het team in Barendrecht en dat alles naar wens is verlopen, ook bij de nazorg. We geven je complimenten graag door aan Nancy en Jordy. Geniet van je prachtige keuken!

Top keuken! Top Service!

Vorig jaar Augustus voor het eerst bij Keukensale Barendrecht geweest om onze droom keuken in te laten tekenen. Wat zijn wij toen top geholpen. Het meedenken met wat mooi is in de ruimte en ons ook op nieuwe ideeën brengen. De ervaring was echt top! Zelfs onze dochter die mee was werd vermaakt en kreeg een ijsje!! Wij konden toen helaas nog geen toezeggingen doen aangezien wij zaten te wachten op een vergunning. Toen wij begin dit jaar eindelijk langs konden komen voor de verdere uitwerking werd alsnog alle tijd voor ons genomen. Werden er nog kleine verbeteringen aangebracht en ging de bestelling de deur uit. Ook de communicatie tijdens het hele traject is goed verlopen. Wij werden netjes op de hoogte gesteld dat ons blad niet goedgekeurd werd maar dat er wel een oplossing was voor de tussentijd. Montage: ook echt een dikke pluim. Wat gaan deze heren met respect om met je spullen. Denken ook met je mee om dingen op te lossen. Ons eigen blad kwam gelukkig wel op tijd binnen en kon in één keer geplaatst worden. Deze was net iets te zwaar voor 2 man. De heren van kantoor kwamen gelijk langs om te helpen.
Wij zijn echt onwijs tevreden over Keukensale Barendrecht. Raadt het echt iedereen aan!

19 giugno 2025

Beste Alwin en Marcella,

Wat een mooi en uitgebreid verhaal, dank voor het delen! Fijn dat alles zo goed verlopen is – van ontwerp tot montage. En top dat jullie dochter ook blij was 😉. Heel veel plezier van jullie droomkeuken!

Valutata 5 stelle su 5

Top geregeld, alles klopt gewoon

Het contact met Tim was erg goed, persoonlijke benadering en vrijblijvende gesprekken. Er werd meegedacht met alles wat er wel en niet mogelijk was voor de keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben zijn ook erg prettige en vakkundige mensen, ze werken heel goed. Restpunten na plaatsing worden ook netjes opgelost. Zonder na te denken zouden we in de toekomst direct weer naar Keukensale toe gaan voor een nieuwe keuken.

14 luglio 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank voor jullie vertrouwen! Fijn om te horen dat het contact met Tim en de monteurs zo prettig is verlopen. We staan er zeker weer voor jullie als er een nieuwe keuken komt!

Prachtige keuken!

Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Blij dat we naar Barendrecht gegaan zijn. Tim heeft precies de perfecte keuken getekend. Bedankt!!

13 luglio 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te horen! Tim heeft duidelijk goed naar jullie wensen geluisterd. Geniet van jullie prachtige keuken!

Onze droomkeuken!

Onze droomkeuken werd door ons en Louie ontworpen! De samenwerking verliep heel fijn en duidelijk. Na veel wikken en wegen besloten wij later toch nog een paar dingen aan te passen, dit was gelukkig zonder problemen mogelijk. Dit keer was Jordy erbij die ons ook verder heeft geholpen met het aanpassen van ons keuken apparatuur.

Ik geef het team van Keukensale Barendrecht 5 sterren omdat zij gelijk actie hebben ondernomen toen er een keuken apparaat stuk was gegaan bij de vervoerder. De dag dat de keuken werd geplaatst werd het apparaat diezelfde ochtend nog door een medewerker van Keukensale bij ons thuis geleverd. Dit is pas top service.

Bedankt voor het realiseren van onze droomkeuken.

3 giugno 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor het delen! Geweldig om te horen dat jullie zo prettig zijn begeleid door Louie en Jordy en dat er direct is gehandeld bij de levering. Top dat jullie droomkeuken werkelijkheid is geworden! Veel plezier ermee en nogmaals dank voor het vertrouwen in Keukensale Barendrecht!

Goede service van Jordy

Wij hebben het proces rondom het samenstellen van de keuken als zeer prettig ervaren. Jordy speelde hierin een essentiële rol, doordat hij goed advies gaf en meedacht.

29 marzo 2025

Beste Demi,

Wat fijn om te horen dat het samenstellen van de keuken zo prettig is verlopen! Bedankt voor jullie mooie woorden. We geven het compliment met plezier door aan Jordy. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg tevreden met onze nieuwe…

Heel erg tevreden met onze nieuwe keuken van keukensale.
Duidelijke uitleg en diverse uitvoeringen doorgenomen samen met Tim.

Uit eindelijk een mooie kwaliteit keuken in onze ideale format.

Na een week is er nog een monteur langsgeweest om een paneel extra goed vast te zetten.

Contact verliep ook prettig.

Thanx!

7 maggio 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat en de begeleiding. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Super

Ben heel blij dat ik mijn keuken bij Keukensale Barendrecht heb gekocht. Nadat ik eerst een andere keukenwinkel bezocht had, kwam ik bij Jordy van Keukensale Barendrecht terecht. Hij adviseerde mij goed en dacht goed mee, niets was teveel. Hij kwam met mooie opties waar ik zelf niet aan gedacht had. Inmiddels heb ik de (voor mij) perfecte keuken! Montage verliep ook super vlot en deskundig.
Een klein probleem met de kraan die niet bij de levering zat (wel door de winkel besteld), werd gelijk opgelost.
Dank aan het hele team van Keukensale Barendrecht! Jullie zijn super, ga zo door!

6 maggio 2025

Beste Eva,

Wat een fijne review. Bedankt voor het delen! Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent. Geniet van je nieuwe keuken, en bedankt voor het vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fantastisch keuken….

Wat een fantastisch en mooie zaak,zoveel keuze maar vooral klantvriendelijk,meedenkend,goed advies en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.
Jordy en Louis bedankt voor alles tot nu toe.
Over een paar weken ga ik heerlijk genieten van mijn schitterende keuken.

Groetjes Daniëlle van der Harst

25 aprile 2025

Beste Danielle,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, het advies en de ruime keuze. We geven je complimenten graag door. Nog even geduld en dan genieten van je prachtige keuken!

Keukensale barendrecht

Bij keukensale Barendrecht geweest.
Super geholpen door Nancy.
Ze denkt mee bij de indeling en kleuren.
Zoekt alles voor je uit m.b.t. apparaten (ook als het niet in de boekjes staat).

Helaas was de afzuigkap niet geleverd door vervoer bedrijf, gaan hier direct achteraan.
Gelukkig binnen 1 week opgelost

Heel tevreden met onze mooie keuken.

2 aprile 2025

Beste Marcia,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en persoonlijk zijn geholpen, en dat alles snel is opgelost. We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken!

Mega goede service

Mega goede service. De monteur heeft daarnaast mega goed werk geleverd. Echt een aanrader.

12 aprile 2025

Beste Stef,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service én het vakwerk van de monteur. Bedankt voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel! we hadden wat haast met de levering, maar keuken sale heeft er voor gezorgd dat we al snel onze keuken geïnstalleerd kregen. Bij installatie bleek een kleine schade, dit werd meteen opgemerkt door de monteurs en gezorgd voor een nieuw kastje. Super service!

11 aprile 2025

Beste Jessie,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles snel geregeld kon worden en dat de schade direct netjes is opgepakt. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

In september keuken uitgezocht

In september keuken uitgezocht , heel fijn geholpen door jordy , 3d ontwerp gemaakt , 3 maart geplaatst geplaatst door vakman , alleen nog de laatste puntjes op de i, maar ook daar het volste vertrouwen in dat dit netjes opgelost word.
heel tevreden

3 marzo 2025

Beste John,

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent en fijn dat u zo goed bent geholpen door Jordy. We wensen u alvast veel plezier van de nieuwe keuken!

Ga naar Keukensale Barendrecht voor optimale service

Bij Keukensale Barendrecht ben ik geholpen door Louis. Louis heeft met aandacht geluisterd naar mijn wensen en eisen. Het eerste ontwerp van mijn nieuwe keuken viel hoger uit dan wat ik in gedachten had. Maar, het tweede ontwerp viel binnen het budget en dat zonder in te hoeven boeten qua materialen. Daarbij was het ontwerp ook nog eens veel mooier en beter geworden.
Alle lof voor Louis! Daarnaast wil ik ook graag de monteurs in het zonnetje zetten. Met deskundigheid, precisie en klantgerichtheid is mijn keuken in 1x foutloos geplaatst! Chapeau!

20 marzo 2025

Beste Malou,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! Fijn om te horen dat Louis zo goed heeft meegedacht en een prachtig ontwerp binnen budget heeft gerealiseerd. Ook een groot compliment aan de monteurs voor de vakkundige en foutloze plaatsing. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Top!

Na een bezoek aan diverse keukenzaken uiteindelijk bij Keukensale in Barendrecht terechtgekomen, waar we werden geholpen door Tim. Hij dacht met ons mee en kwam met oplossingen voor de problemen waar we met de indeling tegenaan liepen. Kleurstalen kregen we mee naar huis om de juiste kleur bij de tegels uit te zoeken. Telefonisch contact verliep vlot en we zijn nog twee keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten. We hebben nu een prachtige keuken die helemaal naar ons zin is. En dan niet te vergeten Paul, de monteur die de keuken heeft geplaatst. Wat een vakman. Binnen twee dagen was de keuken klaar en tot in de perfectie afgewerkt.

17 febbraio 2025

Beste Anja,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Tim en Paul en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Zeker aan te raden!

2 jaar geleden zijn wij voor het eerst bij Keukensale in Barendrecht binnengestapt. We werden zeer vriendelijk en gezellig onthaalt door de gastvrouw (helaas zijn we haar naam even vergeten). Ondanks de drukte heeft zij onze wensen voor een nieuwe keuken genoteerd en deze doorgestuurd naar haar collega Nancy. Al snel konden wij langskomen voor een vrijblijvend afspraak en kregen wij 3D foto's van een prachtige keuken te zien. Helaas kwam er iets tussen waardoor wij een jaar hebben moeten wachten met het daadwerkelijk kopen van een nieuwe keuken. Dit werd door Keukensale gerespecteerd en we zijn niet steeds gebeld of we al iets wisten. Heel fijn want dit is bij andere keukenzaken wel anders. Eind vorige jaar konden wij onze zoektocht weer oppakken en zijn wij weer langsgegaan bij Keukensale. Nancy had binnen no time alle informatie weer voor zich en heeft alle wijzigingen die we ondertussen wilden doorgevoerd. We zijn nog meerdere keren teruggekomen en hebben nog regelmatig wijzigingen doorgegeven. Dit was allemaal geen probleem!
Er werd echt de tijd voor ons genomen en we kregen goede adviezen. Tot in de details werd de keuken besproken en konden we vragen stellen. Er werd snel gereageerd op mails en ze zijn altijd erg vriendelijk en geduldig. Wij zijn superblij met het eindresultaat van onze keuken die nu daadwerkelijk geplaatst is. Er zaten een paar kleine dingen niet bij de levering maar dit werd direct nabesteld en komt iemand voor ons plaatsen zodra het binnen is.
Wij hebben ook de montage via keukensale gedaan en ook daarover zijn we zeer tevreden. We kregen duidelijke tekeningen en informatie om alles goed voor te bereiden. Ook konden we bij vragen hierover bij hen terecht.
Wij zijn zeer tevreden over Keukensale Barendrecht en raden hen zeker aan. Nancy heeft ons onwijs goed geholpen samen met haar team.

22 febbraio 2025

Beste Esther en Linda,

Bedankt voor deze prachtige 5-sterren review en wat fijn om te horen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken. We zijn blij om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Nancy. Alvast heel veel plezier gewenst van de keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Na alle showrooms afgelopen te hebben…

Na alle showrooms afgelopen te hebben zijn we uitgekomen bij Keukensale Barendrecht. Laag drempelig, duidelijke opstellingen en vriendelijke medewerkers. Jordy heeft ons geweldig geholpen met het indelen van de keuken en veelvuldig advies gegeven. Aangegeven dat we er over na gingen denken en na 2 week besteld. In die 2 week niet benaderd en gepusht dat zie je niet vaak, Volgens afspraak geplaatst en dolblij met het resultaat.
Deze showroom/winkel is dus echt een aanrader.

7 novembre 2024

Beste Ron,

Wat goed om te horen dat jullie zo fijn zijn geholpen door Jordy en dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken! Bedankt voor het achterlaten van deze 5-sterren recensie!

Groet, Team Keukensale.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più