L'azienda ha risposto
Erg leuke eerste ontmoeting in de winkel met verkoper Mike van Keukensale in Villa Arena. De man straalt rust en vertrouwen uit! Daarom zijn we teruggegaan voor een verkoop/aankoop gesprek. Alles... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn vriend en ik zochten naar een nieuwe keuken in ons eerste gekochte huisje samen. We zijn enorm goed geholpen door Danny bij Keukensale in Villa Arena Amsterdam! Hij dacht goed mee en heeft uitei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Samen met mijn vrouw een nieuwe keuken uitgezocht bij Keukensale in Amsterdam Villa Arena. Danny en Robert zijn échte toppers. Ze denken graag mee en komen met een oplossing voor elke probleem. Z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Johan Cruijff Boulevard 24, 1101 DJ, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Enige tijd geleden hebben we onze keuken bij Keukensale Arena besteld. In het ontwerp werd goed rekening gehouden met onze wensen en de keuken werd door een zeer prettig team geleverd/geinstalleerd. Ondanks een leveringsfout hebben we na overleg met het team een passende oplossing gevonden die onlangs perfect is geleverd/geinstalleerd. Het resultaat is erg mooi. Fijn contact met alle mensen van jullie team en we waarderen de service/oplossingsgerichtheid !

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
We zijn fijn geholpen door Mike en Danny van Keukensale Villa Arena Amsterdam. Je kunt merken dat ze veel ervaring hebben met het bouwen van keukens. Geven ook advies over apparatuur en afbouw, al hebben wij vaak onze eigen voorkeur aangehouden.
De keuken is heel mooi gebouwd, wel waren er wat opleverpunten maar die zijn uiteindelijk goed verholpen. Top keuken en hele goede prijs kwaliteit verhouding. Tevreden klant!

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Vriendelijke geholpen bij de aanschaf van een keuken.
Bij levering was er een kleine beschadiging op een deurtje. Na oplevering werd er contact opgenomen en volgens afspraak 4 weken later hersteld.
Erg tevreden!

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Baya bir mutfaklar gezdikten sonra villa arenaya gittik ve orda keukensale’a girdik ve inanilmaz iyi yardimci oldular bize cok guler yuzlu bir ekip ile karsilastik ve hayalimdeki mutfagi dun benim icin cizdiler ve okeyledim Danny van Nispen bize asiri iyi yardimci oldu ve cok guzel bir fiyat verdi , okadar cok yerlere gittik ve ucuk fiyatlar duyduktan sonra burda cok mutlu olduk. Herkeze kesinlikle tavsiye ederim

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Aan te raden! Mijn gezin en ik gingen in het weekend naar de Villa Arena voor een nieuwe keuken. Tot onze verbazing zitten er ruim 15 keuken winkels in de woon boulevard. Na meerdere mooie showrooms bezocht te hebben zijn wij uitgekomen bij Keukensale. Hier zijn we rustig aangesproken met een korte uitleg over de showroom. Na ons rondje werden we wederom opgevangen en werd ons aangeboden om door de keukenontwerper een mooie 3D tekening te laten maken om te zien hoe ons idee van de nieuwe keuken er in werkelijkheid uit zou kunnen komen te zien. Hier gingen wij op in want het is namelijk geheel vrijblijvend. Aan tafel kregen wij direct een drankje aangeboden en werd er goed geluisterd naar onze wensen door de keuken ontwerper Robbert. Na enkele ideeën en schetsen kwamen we op een keuken ontwerp uit waar al onze wensen in zaten en ook nog eens super economisch ingedeeld. Hier werden we enthousiast van en er werd binnen no time via de computer een 3D tekening gemaakt! Gezamenlijk hebben we de juiste apparatuur samengesteld en toen werd de offerte gepresenteerd. De offerte was overzichtelijk en duidelijk. Alles zag en voelde goed, alleen hadden we er ons niet op ingesteld om direct een keuken te kopen. En bij grote uitgaven geeft het mij altijd een goed gevoel hier even een nachtje over te slapen. Robbert bleef rustig en stelde nog enkele vragen. Wat mij persoonlijk aansprak was dat de keuken niet werd doorgedrukt en of gepusht werd zeg maar. Je hoort immers de meest gekke cowboy verhalen. Een dag later bij een concurrent geweest om te kijken of ik wel een goed bod heb gehad, en dit liep heel anders dan bij Keukensale. Kreeg geen prijs mee en er werd van alles aan gedaan om mij die dag te laten tekenen. Een dag later zijn we terug gegaan naar Keukensale Villa Arena Amsterdam en na een kleine onderhandeling zijn we eruit gekomen. Zeer tevreden over het gehele proces. Echt een aanrader. Gr Chantal

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Ik heb een keuken gekocht bij Keukensale.com Vilaa Arena. Nu had ik schade bij de deur van mijn vaatwasser. Robbert heeft voor mij een nieuw deurtje besteld nadat ik de schade liet zien via een foto en een monteur langs laten komen. Wij kwamen er alleen wel achter dat uiteindelijk zij alleen op dat gedeelte van de keuken het plastic er vanaf gehaald hadden terwijl ik dacht dat het schade was van de glans van mijn deurtje. Ik voelde mij wel even stom , maar ik durfde ook niet verder te kijken omdat het in het midden van het deurtje zat en ik niks verder wilde beschadigen. Uiteindelijk mag ik het deurtje ook nog houden mocht het in de toekomst alsnog misgaan. Onwijs goede service en goed geholpen weer door de toppers van keukensale.com Villa Arena

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Fijne service, niet te opdringerig en mooi materiaal natuurlijk. Van uit de winkel fijne ondersteuning van Robbert en alles netjes geleverd gekregen.

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Initieel, hadden wij, een offerte van ander keukenleverancier voor de aankoop en installatie van een complete keuken met alle gemakken voor onze nieuwe woning. Vlak voor de vervaldatum van de initiële offerte zijn wij Keukensale VillaArena winkel binnen gestapt, waar we hartelijk zijn ontvangen. Al vrij snel kregen wij een 3d-video van de gewenste keuken met alle specificatie van keukenapparaturen, tegen scherpe en eerlijke prijs. Mede door prettige ervaring en expertise van Robbert en Mike, hebben wij ‘t op zelfde moment gekozen voor Keukensale VillaArena. De gewenste keuken kon binnen de gestelde deadline worden geleverd - een verbluffende eindresultaat met top service, nogmaals dank!

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Erg spijt via Keukensale arena een keuken te hebben gekocht. Service ver beneden de maat en nu na 3 maanden na eerst montage dag nog steeds geen werkende quooker en fornuis. Montage team bestaat enkel uit beunhazen die je niet in en keuken wilt hebben met beschadigingen en foutieve boorgaten zichtbaar in plinten. Vorig jaar via Mandemakers een keuken gekocht met top service en erge spijt dat we vanwege drukke agenda bij Mandemakers bij Keukensale villa arena terecht zijn gekomen. Echt om verdrietig van te worden.

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Danny en Robert zijn échte toppers. Ze denken graag mee en komen met een oplossing voor elke probleem. Ze leveren echt maatwerk en zijn super flexibel. Er wordt niet gepushed en je kunt op je dooie gemak alle informatie opvragen. Danny en Robert houden rekening met al jouw wensen en (financiele) eisen!
Kortom, als je nog een nieuwe keuken zoekt en bij Keukensale één wil aanschaffen? Danny en Robert zijn de mensen die je moet hebben!

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een leuke keuken gekocht bij deze winkel! heren waren zo vriendelijk, alles goed opgesteld. netjes geregeld! nogmaals bedankt.. Danny en Robbert van Keukensale Villa Arena.

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Vandaag een keuken gekocht bij Keukensale Amsterdam Villa Arena. De keuken moet nog geleverd worden maar vriendelijk geholpen door Robbert Lutterman. Een tekening met maten overhandigd en van daaruit heeft hij een heel mooi ontwerp gemaakt. Tot zover heel tevreden.

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een keuken bij Keukensale Villa Arena gekocht, die nog geleverd moet worden. Hier zijn wij door Danny van Nispen geholpen en vinden hem zeer kundig, die meedenkt en nuttige informatie geeft. ook zijn geduld en humor hebben wij als positief ervaren. Wij hopen, dat de plaatsing van de keuken ook goed zal gaan.

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Afgelopen weekend hebben wij onze droomkeuken ontworpen samen met Danny van Keukensale Amsterdam Villa Arena en deze aanbetaald.
Verkoper Mike, heeft ons 2 weken eerder uitgelegd hoe zij van Keukensale Villa Arena en de andere keukenwinkels werken. Nu waren we al bij heel wat keukenzaken binnengelopen, maar nergens een vergelijkbare service en klantvriendelijkheid mogen ervaren als bij Mike. Dit heeft ons ervan overtuigd om daadwerkelijk een gesprek in te plannen om de keuken te ontwerpen. Er werd niet gevraagd naar budgetten en dergelijke. Enkel onze wensenlijst stond centraal en dat maakt nou juist het verschil in service. Vervolgens binnen 1 afspraak meteen onze droomkeuken in 3D mogen zien en wat is die prachtig geworden zeg. Mike en Danny weten waar ze over praten en wat ze doen! Puik werk echt.
Zeker een aanrader als je als klant écht bediend wilt worden.
Ga zo door heren! Groetjes, Xaviër

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Got our kitchen built here.
Firstly, the initial fee they gave us was vastly less than what we ended up paying due to all the added extras that were supposedly needed once the people came to install, due to incorrect measurements they made.
Secondly, within a couple of years the cabinet door came loose and came off. This was within our waranty period but they refused to fix it as we took the door off to prevent more damage to the hinge.
In order to make this repair, they insisted that we needed to replace the whole cabinet. We challenged this but assured us it was the only way.
With no other option we went through with it. Once the people came to fix it, they told us that not only is this necessary but a much more risky way of doing it. In the end they just replaced some faulty parts.
When asking for a refund for this they insisted that there was no way as we agreed to the cabinet, despite that agreement being on the trust of their professional opinion.
DO NOT go with this kitchen company, they are grafters and out to extract as much from you as they possibly can.
Erg teleurgesteld. Wij hebben een keuken besteld bij Keukensale in Villa Arena Amsterdam. Contact is tot de montage altijd prettig verlopen. Bij de levering en montage is een en ander goed misgegaan. Ik heb bijna een week vrij moeten nemen omdat afspraken steeds niet werden nagekomen. Dit is inmiddels enkele weken geleden. Ik heb uitgebreid gemaild en gebeld omdat de keuken nog steeds niet helemaal is afgewerkt, maar nu krijg ik van niemand reactie. Super spijtig Keukensale. Ik zou jullie niet (meer) aanraden.

Risposta di Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Helaas heb ik een nare ervaring met de Keukensale Villa Arena. Ik ben eerst vriendelijk geholpen door Robert, na het tekenen van het contract veranderde deze vriendelijke verkopen in een opdringerige man. Hij probeert zich vanuit alle kanten in te dekken. Ik heb 0,0 vertrouwen gehad in de monteurs/ levering en zo ga je niet met klanten om!!
-Om te beginnen bij punt 1: Toen ze de keuken kwamen monteren ontbrak de achterwand. Ik vroeg direct aan de monteur waar die gebleven is, hij gaf aan dit moet nog besteld worden. Dat is heel raar want tijdens het bestellen heeft die Robert alle maten opgemeten( ook de exacte maten van de stopcontacten), er is mij nooit verteld dat er een late levering zou zijn. Ik heb direct de winkel gebeld omdat zonder achterwand wordt de keuken werkblad niet vast gemaakt (los). Er zat namelijk ook een ruimte tussen de twee keukenbladen waardoor alle vieze kruimels onder de kast vallen. Ik vroeg hem hoe lang moet ik wachten? Zijn antwoord was ongeveer 5 à 6 weken. SCHANDALIG! ik was erg gefrustreerd en zei "hoe moet ik dan koken op een los blad?" Zijn antwoord was onprofessioneel en zei "dat hoef je toch niet te koken". Ik heb het gesprek beëindigd want met zulke mensen valt niet te praten. Wat een belachelijk antwoord, klantvriendelijk staat niet in zijn woordenboek.
-Punt2: De magnetron is ook later bezorgd i.v.m het afmeten. Dit is wederom niet doorgegeven tijdens het bestellen. Ik heb het maar moeten accepteren omdat ik er niets aan kon veranderen. Ik belde later toevallig naar de winkel met de vraag wanneer dit geregeld zou worden. Ik krijg direct te horen "mevrouw, er is een afspraak voor morgen en dit is ook via de e-mail bevestigd". Dit is vreemd want ik heb nooit iets ontvangen. We kregen hier een discussie over omdat hij mij niet geloofde en zei "misschien heeft u het per ongeluk gewist of is het bij uw ongewenste e-mail terecht gekomen". Ik heb meerdere malen gezegd beide zijn niet van toepassing. Later belde ik terug of de afspraak zeker is en toen werd erkend dat ik inderdaad geen mail gekregen heb. Dus de fout lag wederom niet bij mij.
-Punt3: Na vier maanden begon het laagje op de handgreep van de kanten los te laten. Uiteraard heb ik gemeld en een klacht over ingediend. Het antwoord dat ik kreeg was "mevrouw, dit komt door uw ringen en dat valt niet onder de garantie". Dit heb ik nooit gehoord, dus wanneer iemand de kasten open wilt maken hij/zij eerst de ringen af doen. Dit is toch absurd!
-Punt4: Ik had een veensterbank voor de keuken nodig en deze moest ik jammer genoeg bij hun bestellen i.v.m hetzelfde materiaal als de keuken. Ik heb een e-mail gekregen dat het zou worden in WK41, die week is voorbij en ik heb niks gehoord. ik heb de winkel zelf gebeld en gevraagd de status hiervan is. Ik kreeg als antwoord "de bestelling is binnen en we gaan een afspraak met de monteur maken" Ook erg onprofessioneel dat de klant hier zelf achteraan moet gaan. Het lijkt mij dat zij de klanten moeten informeren als er een bestelling binnen is. Maar prima, als het maar gemonteerd wordt. Ik heb 1 week gewacht, weer niks van de monteur ..ik heb de monteur gemaild, geen reactie. Ik heb de winkel opnieuw gebeld. Uiteindelijk na veel irritatie hebben ze een afspraak gemaakt voor 26 oktober, tussen 08:00 en 9:30 zou de monteur komen. Ik mocht absoluut niet wijzigen anders moest ik nog eens 3 weken wachten.
-Punt5: mijn grootste nachtmerrie!!!! De dag van de montage, mijn man moest een halve dag vrij nemen omdat ik een afspraak had en die ik niet kon verzetten. Het is ondertussen al half 10 geweest, geen monteur gezien...ik heb tot 10:00 uur gewacht totdat de winkel open ging en toen heb ik direct gebeld. De verkopen Robert belde de monteur om te vragen waar hij blijft. Nu komt het!!!! De monteur moest nog naar het magazijn bij Villa Arena rijden om de spullen op te halen en komt daarna naar ons ( zandvoort). Na opnieuw een discussie met Robert heb ik het gesprek beëindigd. Ik heb gewacht tot 12:30 uur, de monteur was er nog steeds niet!!! ik heb opnieuw de winkel gebeld want ik ben er helemaal klaar mee. De verkopen Robert vertelde mij dat de monteur voor de deur aan het wachten was, hij gaf aan dat er niemand thuis was. Dat is vreemd, want ik heb via camera's en ring doorbel niet gezien dat er iemand aangebeld heeft. Ik heb in de tussentijd mijn dochter van schol gehaald, want ja die kan ik niet laten wachten omdat jullie zaakjes niet goed geregeld zijn met jullie monteurs! Toen ik vertelde over de camera's aan Robert werd die even stil van omdat hij weet dat die monteur niet voor de deur is, hij zei bel de monteur. Pardon, maar de monteur werkt toch voor hun en niet voor mij?? Na een half uur pas kwamen er twee jongens waarvan 1 geen Nederlands spreekt.
ik kan helaas niet alles typen, graag lees de rest van mijn ervaring verder op het volgende reviews.