Hele goede service,denken graag met je mee,mijn droomkeuken is inmiddels geplaatst wauw wat een plaatje, ben enorm goed geholpen door Patrick en Jeffrey Dankjewel Toppers
L'azienda ha risposto
Wij hebben een mooie keuken laten ontwerpen bij Keukensale Almere-Buiten voor onze nieuw aangekochte woning. We zijn super goed geholpen en kregen ruim de mogelijkheid om de juiste kleuren go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij wilden onze keuken een nieuw look geven. Daarbij hoort een moderne aanrecht bij met dubbele spoelbak. De klus is zwaarder geweest dan we dachten... ik zelf zal allang opgegeven hebben. Maar ervare... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had een hele goede adviseur - Patrick Jonk gehad. Hij besteedt veel aandacht aan al mijn wensen. De heer Jonk heeft mij goed geadviseerd en mijn twijfelachtige vragen beantwoord. Samen hebben we ee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Zandzuigerstraat 2, 1333HD, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Vandaag is de keuken geplaatst door Emiel. Een vakbekwame en vriendelijke man. Hij kwam, aanschouwde en plaatste met een knipoog onze fantastische keuken. Wij zijn heel tevreden van het hele proces. Van het kiezen van de keuken, de kwaliteit van de keuken en de begeleiding.
In één woord, Top!

Risposta di Keukensale.com - Almere
WOUW! wat een fantastische ervaring. Vanaf het moment van de eerste afspraak en het ontwerp maken van de keuken tot en met het monteren en o, ja laat ik niet vergeten de bezorgers te benoemen! De service en het advies was/is meer dan goed.

Risposta di Keukensale.com - Almere
Super blij met onze nieuwe keukenHeel goed geholpen door Patrick van keukensale Almere. En nu genieten.

Risposta di Keukensale.com - Almere
Wij zijn zeer tevreden, een prachtig mooie keuken precies zoals afgesproken binnen 1 dag geplaatst en echt een fantastische communicatie en service.
@ Keukensale Almere Buiten

Risposta di Keukensale.com - Almere
Prima adviezen bij de aankoop van onze nieuw keuken, buiten het verkopen zijn ze ook erg service gericht.

Risposta di Keukensale.com - Almere
Super fijne ervaring gehad met keukensale Almere. Er is een fantastische keuken ontworpen. In goed overleg is de keuken op tijd geleverd en binnen 1 dag uiteindelijk geplaatst door 2 super gemotiveerde ervaren monteurs die met vakmanschap en een grote dosis humor een plaatje in ons nieuwe huis hebben gezet. Werkelijk alles ging perfect een kunnen deze zaak dus echt aanbevelen. Iedereen is echt vakbekwaam en dat stralen ze uit.
Hartelijk dank voor alles. We kunnen vanaf nu genieten in onze nieuwe keuken. Dikke 10 verdiend.

Risposta di Keukensale.com - Almere
Ik heb in 2019 een keuken gekocht bij keukensale in Almere Stad. Dit filiaal bestaat inmiddels niet meer.
Ik had problemen met 2 keukenscharnieren. ik heb dit probleem voorgelegd aan de filiaalhouder in Almere Buiten. Zij hebben aan mij kosteloos 2 nieuwe scharnieren geleverd. Ik ben perfect geholpen en wil dit filiaal in Almere buiten een pluim geven voor de verleende service. Ger Bruinsma Almere Poort

Risposta di Keukensale.com - Almere
Prima service en aftersales komen gemaakte afspraken na.

Risposta di Keukensale.com - Almere
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.