Een keuken gekocht bij Keukensale Alkmaar. Een warm onthaal door Pasquale onder het genot van een kopje koffie en thee. Prima en professionele hulp/tips van de diversen mogelijkheden van een nieuwe k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb voorafgaand aan het gesprek al mijn inspiratie foto’s kunnen opsturen en bij afspraak stond er een ontwerp klaar die hier mooi bij aansloot. Na dat ik hier kleine aanpassing in heb gemaakt ben... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vorige week zijn wij langs de Keukensale Alkmaar gegaan voor het oriënteren van een nieuwe keuken. Wij zijn toen erg goed geholpen met het intekenen van de keuken. Tijdens onze tweede vervolgafspraak... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale Alkmaar, geholpen door Johan. Soms gaat er ook iets niet goed, dit was bij iemand anders vóór de overname. Desalniettemin heeft Johan ons uitstekend geholpen. Probleem 100% opgelost! Zowe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
De jagerstraat 9, 1823 CV, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wij zijn ontzettend blij met de service van Keukensale Alkmaar, en in het bijzonder met Miquel! Vanaf het eerste moment nam hij alle tijd om echt te luisteren naar onze wensen. Hij is enorm attent, laat alle mogelijkheden eerlijk en transparant zien, en denkt oprecht mee. Geen spoor van dat “verkoperige” gevoel – juist het tegenovergestelde: een prettig gesprek, ruimte voor humor en een ontspannen sfeer. Alles kan, alles mag, en je wordt ook nog eens goed verzorgd! Dankzij zijn advies en creatieve ideeën hebben we nu een droomkeuken waarvan ik nooit had durven dromen, en dat ook nog eens voor een hele goede prijs. Absolute aanrader!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
We kwamen binnen bij Keukensale Alkmaar om ons te oriënteren, echter door het fijne gesprek met Miquel en het meedenken naar de verschillende opties hoe we de keuken zouden kunnen plaatsen, ook totaal geen opdringerige verkoper die met ons ruim de tijd heeft genomen (3 bezoeken) om onze droomkeuken te realiseren. Spontaan kwam een andere collega tijdens het gesprek met een schaaltje snacks en bij onze laatste bezoek is er zelfs eten voor ons besteld. Al met al een fijne ervaring en keuken rijker. Zeer aannemelijk dat we voor de bijkeuken gaan terugkomen bij Keukensale Alkmaar.
Miquel en collega’s bedankt.
Groet Ralph & Elise

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
We zijn super goed geholpen door Keukensale Alkmaar. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en super goed mee gedacht! Medewerkers zijn super vriendelijk. Nu afwachten tot de keuken is geplaatst!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Meneer had voor mij echt engelen geduld.door pttss kon ik niet goed alles op nemen en werdt ik soms onzeker.die meneer ging met mij zo rustig om waardoor ik meer aan hem dorst te vragen.niks was hem te veel zo lief en begrip vol.meneer werkt in keukensale alkmaar

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukensale Alkmaar en zijn geholpen door Jissey.
Dat wij daar binnen kwamen werden wij heel gastvrij ontvangen, we hebben meerdere keren lekkere hapjes aangeboden gekregen en werden van koffie/thee/fris voorzien.
Jissey is geduldig en denkt goed mee over het ontwerp van de keuken. Ze komt met voorstellen over hoe het beter en mooier kan. Ook vertelt ze eerlijk, wanneer je zelf met een idee komt, of het slim is om daarvoor te kiezen.
Vind je het ontwerp na een nachtje slapen toch niet helemaal compleet of wil je het toch anders, dan tekent ze zonder probleem een nieuw ontwerp voor je.
Daarnaast heeft de winkel een mooie en uitgebreide collectie, dus volop keuze!
Kortom, wij zijn erg tevreden en hebben een mooie droomkeuken kunnen kopen.

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Het was ontzettend relaxt, neemt rustig de tijd voor je. Wordt goed doorgevraagd wat je precies wilt en super fijne tips gekregen. Onwijs blij met het eindresultaat, nog mooier dan we in ons hoofd hadden. Wat ook erg fijn is dat ze een speelplekje hebben voor kinderen en die vermaakt zich dus prima en zijn ontzettend lief voor je kind krijgt ook de aandacht. Kortom je wordt zeer fijn geholpen, dus een aanrader om hier een keuken te kopen.

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Zeer vriendelijk te woord gestaan door Miquel en zijn collega's. Denken met je mee. Eerst al bij ons oriënterende bezoek en later bij de afspraak. Het inmeten is gedaan en dinsdag hebben wij onze volgende afspraak. Wij hebben er een goed gevoel bij.

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Zijn heel goed geholpen bij keukensale Alkmaar door de vriendelijke en behulpzame Ron. Hij dacht echt met ons mee en kwam met hele goede ideeën. We krijgen een prachtige L-keuken met prachtige koffiecorner! Wij zijn helemaal blij!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Net mijn nieuwe keuken besteld in Alkmaar. Ik ben enthousiast over de ervaring vandaag. Ik ben geholpen door Miquel die heel vriendelijk en behulpzaam is. Hij nam de tijd en gaf mij deskundig advies.
Ik hoop en verwacht dat ik straks heel blij kan zijn als de keuken eenmaal geplaatst is.

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Miquel in filiaal Alkmaar heeft mij goed geholpen. Hij nam alle tijd die nodig was. Maar eenmaal thuis wil ik toch nog wat dingen veranderen. Hopelijk is dat geen probleem als ik na het inmeten weer in de winkel kom.

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Vandaag langs gegaan bij KeukenSale Alkmaar. Na het gesprek, kleuren kiezen en de 3D tekening hebben we besloten om met ze in zee te gaan. Degene die ons geholpen heeft heeft goed met ons meegedacht en ons een fijn gevoel gegeven. Zeker een aanrader!

Keuken gekocht bij Ron in Alkmaar
Onwijs leuk gesprek en goed geholpen met keuzes maken.
Waren niet van plan om meteen te kopen maar een aanbod gekregen wat we niet af konden slaan.
Zeker een aanrader!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Zeer positief geholpen bij Keukensale Alkmaar! Miquel luisterde goed naar onze wensen en wist uit het enorme aanbod snel de juiste keuzes te filteren. Duidelijke uitleg, transparant advies en een prettige ervaring van begin tot eind. Aanrader!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Vandaag ben ik met mijn partner langsgeweest bij Keukensale Alkmaar. We zijn hier super fijn geholpen door Ron. Onze huidige keuken is totaal niet praktisch ingedeeld met vele losse apparatuur en een CV- ketel tot onze grote ergenis. Ron heeft vooraf verschillende opties voor een keukenindeling uitgedacht en enorm meegedacht in onze situatie en budget. We zijn tot een mooi resultaat keuken gekomen waar al onze wensen in terug komen en kunnen nu al niet wachten tot het eindresultaat. Ontzettend bedankt voor dit fijne gesprek en onze mooie keuken!! Liefs Romy en Mees

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Vanmiddag naar Keukensale Alkmaar geweest. Vol ideeën maar verder volkomen blank gingen wij hier heen. Maar door goede informatie waar wij in eerste instantie zelf niet aan hadden gedacht en de kleurcombinaties is het een prachtige keuken geworden. Miguel en collega's waren erg geduldig. Het ontwerp is heel mooi geworden en wij zijn heel erg blij en opgelucht. Dit was de eerste keukenzaak en tevens de laatste. Dank jullie wel, Els en Ton

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en werd goed mee gedacht. We hebben zelfs lunch gekregen. Niks was te gek en werd goed mee gedacht. Blij dat we bij keukensale alkmaar binnen zijn gelopen

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Goede service ontvangen van Jissey uit keukensale Alkmaar. Er is ruim de tijd genomen om tot een mooi eindresultaat te komen. Er is goed advies geboden tussen de verschillen in materialen, kleuren en apparatuur.
Dankjewel jissey!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
We werden zojuist uitstekend geholpen door Miquel bij Keukensale in Alkmaar; een bijzonder prettige verkoper. Hij was geduldig, eerlijk, begripvol en meedenkend. We ontvingen zeer waardevol advies, afgestemd op onze wensen en stijl. Het ontwerp van onze nieuwe keuken ziet er werkelijk prachtig uit! Ook zijn we tevreden over de overeengekomen prijs.

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Wij zijn onwijs goed geholpen bij keukensale in Alkmaar door Jissey. Bij het ontwerpen van onze keuken kregen we hele fijne ideeën aangereikt waardoor we echt onze droomkeuken hebben samen gesteld. Tijdens het samenstelling van de keuken werden wij steeds enthousiaster.
Ook werd er goed geluisterd naar de wensen van mijn partner en mij, waardoor we een perfecte combinatie uit is gekomen! Super fijne ervaring gehad!

Risposta di Keukensale.com - Alkmaar
Keuken gekocht bij keukendeur Alkmaar. Bij Ron Jissy. Super fijn geholpen & ze hebben beiden meegedacht met het uitzoeken van een droomkeuken. Ze namen de tijd en legde alles duidelijk uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding.