Jonge auto gekocht bij een erkend garagebedrijf maar je blijft toch met een aantal vragen zitten waar ook zij geen antwoord op kunnen geven. Het zeer uitvoerig rapport van kentekenverslag.nl gaf me du... Leggi di più
Voor je overgaat tot een koop , check ik altijd het kenteken uitvoerig. Om zo doende een beter beeld te krijgen van de historie van het voertuig. Wat er voor gebreken zijn geweest tijdens de APK van... Leggi di più
Ik besloot een auto te kopen, maar er waren twijfels over de juistheid van de beschrijving van de verkoper. Daarom heb ik voor de zekerheid gebruik gemaakt van de diensten van deze site. Na betaling k... Leggi di più
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Geen goede ervaring met…kentekenverslag
Geen goede ervaring met kentekenverslag, telefoonnummer werkt niet....vervolgens stuurt de klantenservice als u het kenteken doorgeeft krijgt u alsnog de informatie....1 dag gewacht en vandaag ook niks binnen. Geen goed gevoel bij dit bedrijf. Kosten ook vrij hoog €16,95
Staat boven aan 1de website
Staat boven aan de website, denk dat je de kenteken registratie van het RDW heb, mis, krijg meteen of ik € 33 wil betalen voor iets wat je niet om hebt gevraagd,
Zeer zeer slecht
Ik bedacht me op het laatste moment, voordat ik de betaling wilde afronden. Heb het geannuleerd maar ze hebben toch 33.90 van mijn rekening gehaald.
Als ik wil bellen dan is het nummer niet beschikbaar en als ik mail reageren ze niet. En geen rapport ontvangen natuurlijk !?!?!???
Onbetrouwbaar verslag
Slecht verslag met niet kloppende gegevens dus absoluut niet betrouwbaar. Er stond in dat het een importauto zou zijn terwijl het een off. NL auto is en dat de km-stand onlogisch zou zijn terwijl het RDW rapport / NAP logisch is. Kortom jammer van het geld en absoluut niet betrouwbaar dus.

Slecht - lokkertje met misinformatie - niet volledig rapport
Bij het opzoeken gaf die aan dat er kritische punten waren, er stond dan een rood of oranje symbool bij o.a. wok melding, schade etc, dus dan heb je de neiging om het volledige rapport te kopen.
Dan blijkt er na aanschaf van het rapport helemaal geen schade of wok melding op te zitten + de onderhoudshistorie zou tot 2026 compleet in het verslag staan maar dit was tot 2021, daarna niks meer.

Risposta di Kentekenverslag
Super tevreden over hoe snel en prima alles liep
Super tevreden over hoe snel en prima alles liep. Levering zonder problemen en de boodschappenkar voelt degelijk. Ik kan deze zorgwinkel aanbevelen!

Risposta di Kentekenverslag
Eerst komt er geen rapport na emailen…
Eerst komt er geen rapport na emailen komt er eindelijk iets
Dan krijg ik inzage in de km stand die helemaal niet klopt veel te hoog daar schrik je wel van
Voor de rest niets bijzonder zonde van het geld
Tip ga zelf naar de garage van onderhoud geschiedenis

Stukken beter dan die
Stukken beter dan die andere rommelige checks die je online vindt. Deze is tenminste logisch ingedeeld en je hoeft niet je zoeken.

Risposta di Kentekenverslag
Premiumrapport niet meer dan gratis informatie RDW
De informatie die in het premiumrapport staat, is exact hetzelfde als op gratis websites zoals RDW en Kentekencheck. Bovendien ontbreekt veel gratis beschikbare informatie, zoals de APK-geschiedenis en terugroepacties. In feite krijg je door twee gratis websites te raadplegen meer informatie dan uit het rapport van Kentekenverslag.

Risposta di Kentekenverslag
Belangrijke gegevens kloppen niet met…
Belangrijke gegevens kloppen niet met het opgegeven kenteken/voertuig.
Melding van gemaakt en vraag gesteld om dit te controleren, helaas nooit reactie mogen ontvangen maar wel moeten betalen.

Risposta di Kentekenverslag
Koop geen premium verslag, geen extra info
Ik had eerder al het verslag gekregen met alle informatie. Het premium rapport dat ik kon downloaden tegen betalen van iets van 11 euro was exact hetzefde als ik al had. Ik voel me dus ietwat opgelicht. De info zelf is oke.

Duidelijk en overzichtelijk
Duidelijk en overzichtelijk!
Miste wel overzicht in de historie van de auto (onderhoud wat gedaan is)
Verder prettig verslag met passende aanbeveling.

Keurig en duidelijk verslag
Keurig verslag, duidelijke indeling, voldoende informatie.

Risposta di Kentekenverslag
Snelle reactie en mooi uitgebreid…
Snelle reactie en mooi uitgebreid rapport. Duidelijk uitgelegd.
Goed en overzichtelijk verslag
Overzichtelijk goed verslag waar je iets aan hebt
Overzichtelijk en duidelijk rapport
Overzichtelijk en duidelijk rapport, je nu hebt het snel je mail.
Just good website for car information
I get everything in one place what I need to know about the car.
Snelle en duidelijke rapport.
Snelle en duidelijke rapport. Goede service!
Prima service en snel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.