Valutata 5 stelle su 5

Jonge auto gekocht bij een erkend garagebedrijf maar je blijft toch met een aantal vragen zitten waar ook zij geen antwoord op kunnen geven. Het zeer uitvoerig rapport van kentekenverslag.nl gaf me du... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor je overgaat tot een koop , check ik altijd het kenteken uitvoerig. Om zo doende een beter beeld te krijgen van de historie van het voertuig. Wat er voor gebreken zijn geweest tijdens de APK van... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik besloot een auto te kopen, maar er waren twijfels over de juistheid van de beschrijving van de verkoper. Daarom heb ik voor de zekerheid gebruik gemaakt van de diensten van deze site. Na betaling k... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Geen goede ervaring met…kentekenverslag

Geen goede ervaring met kentekenverslag, telefoonnummer werkt niet....vervolgens stuurt de klantenservice als u het kenteken doorgeeft krijgt u alsnog de informatie....1 dag gewacht en vandaag ook niks binnen. Geen goed gevoel bij dit bedrijf. Kosten ook vrij hoog €16,95

25 marzo 2026

Staat boven aan 1de website

Staat boven aan de website, denk dat je de kenteken registratie van het RDW heb, mis, krijg meteen of ik € 33 wil betalen voor iets wat je niet om hebt gevraagd,

17 marzo 2026

Zeer zeer slecht

Ik bedacht me op het laatste moment, voordat ik de betaling wilde afronden. Heb het geannuleerd maar ze hebben toch 33.90 van mijn rekening gehaald.
Als ik wil bellen dan is het nummer niet beschikbaar en als ik mail reageren ze niet. En geen rapport ontvangen natuurlijk !?!?!???

2 marzo 2026

Onbetrouwbaar verslag

Slecht verslag met niet kloppende gegevens dus absoluut niet betrouwbaar. Er stond in dat het een importauto zou zijn terwijl het een off. NL auto is en dat de km-stand onlogisch zou zijn terwijl het RDW rapport / NAP logisch is. Kortom jammer van het geld en absoluut niet betrouwbaar dus.

19 gennaio 2026

Beste Erik,

Dank voor uw review. Ons rapport is juist bedoeld om voertuiggegevens breder te controleren dan alleen één bron. Wanneer er signalen verschijnen over bijvoorbeeld importregistratie of kilometerlogica, komen deze voort uit aanvullende databronnen en historische registraties.

Dat kan afwijken van wat enkel via het RDW of NAP zichtbaar is, maar juist dat extra controlemoment is de reden waarom veel mensen een uitgebreid rapport opvragen.

Wij staan achter de betrouwbaarheid van onze data. Mocht u willen dat wij het specifieke rapport inhoudelijk met u doornemen, dan kijken wij daar graag samen naar.

Slecht - lokkertje met misinformatie - niet volledig rapport

Bij het opzoeken gaf die aan dat er kritische punten waren, er stond dan een rood of oranje symbool bij o.a. wok melding, schade etc, dus dan heb je de neiging om het volledige rapport te kopen.

Dan blijkt er na aanschaf van het rapport helemaal geen schade of wok melding op te zitten + de onderhoudshistorie zou tot 2026 compleet in het verslag staan maar dit was tot 2021, daarna niks meer.

2 febbraio 2026

Beste Monika,

Dank voor uw feedback!

In de gratis check tonen wij signalen of aandachtspunten op basis van beschikbare registraties en historische data-indicatoren. Dit betekent niet automatisch dat er een actieve WOK-melding of bevestigde schade aanwezig is, maar dat er een registratie of controlepunt bestaat dat nader bekeken kan worden in het volledige rapport.

In het uitgebreide rapport wordt vervolgens duidelijk toegelicht of er daadwerkelijk een melding actief is of dat het om een historisch of administratief signaal gaat.

Wat betreft de onderhoudshistorie: wij tonen de gegevens die bij de beschikbare databronnen geregistreerd zijn. Wanneer er na een bepaalde periode geen registraties meer zijn aangeleverd, kunnen wij die uiteraard niet toevoegen.

Mocht u willen dat wij het specifieke rapport nogmaals inhoudelijk toelichten, dan kijken wij graag met u mee.

Duidelijk rapport

Duidelijk rapport, heel uitgebreid!

20 gennaio 2026

Beste Lotte,

Dank voor uw 5 sterren review. Fijn om te horen dat u het rapport als duidelijk en uitgebreid heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden over hoe snel en prima alles liep

Super tevreden over hoe snel en prima alles liep. Levering zonder problemen en de boodschappenkar voelt degelijk. Ik kan deze zorgwinkel aanbevelen!

20 gennaio 2026

Beste Mark,

Dank voor uw review. Het lijkt erop dat deze beoordeling betrekking heeft op een andere organisatie, aangezien wij geen zorgwinkel of fysieke producten verkopen.

Mogelijk is er per ongeluk een verkeerde bedrijfsnaam geselecteerd.

Valutata 1 stelle su 5

Eerst komt er geen rapport na emailen…

Eerst komt er geen rapport na emailen komt er eindelijk iets
Dan krijg ik inzage in de km stand die helemaal niet klopt veel te hoog daar schrik je wel van
Voor de rest niets bijzonder zonde van het geld
Tip ga zelf naar de garage van onderhoud geschiedenis

12 gennaio 2026

Beste Olaf,

Dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat het rapport in eerste instantie niet direct is aangekomen. Na emailcontact hebben wij dit gelukkig direct kunnen oplossen.

Wat betreft de kilometerstand: in het rapport staat expliciet vermeld dat er géén kilometerstanden bij het RDW zijn geregistreerd. In dat geval tonen wij geen officiële RDW-kilometerhistorie, omdat deze simpelweg nooit is doorgegeven aan de instantie die dit bijhoudt. Wij kunnen zelf geen kilometerstanden toevoegen, aanpassen of herleiden wanneer deze niet beschikbaar zijn bij het RDW.

De vermelde informatie in het rapport is dus een weergave van de beschikbare officiële databronnen, met daarbij een duidelijke toelichting wanneer gegevens ontbreken. Voor aanvullende of niet-geregistreerde onderhoudsinformatie is het inderdaad aan te raden contact op te nemen met de garage of vorige eigenaar.

Jammer dat het rapport niet aan uw verwachtingen voldeed. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij uiteraard graag verder.

Team kentekenverslag

Stukken beter dan die

Stukken beter dan die andere rommelige checks die je online vindt. Deze is tenminste logisch ingedeeld en je hoeft niet je zoeken.

10 dicembre 2025

Beste Senna,

Dank voor je 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je onze rapportage overzichtelijk en logisch ingedeeld vindt. We besteden veel aandacht aan structuur en duidelijkheid, zodat je snel vindt wat je zoekt.

Bedankt voor het vertrouwen.

Valutata 1 stelle su 5

Premiumrapport niet meer dan gratis informatie RDW

De informatie die in het premiumrapport staat, is exact hetzelfde als op gratis websites zoals RDW en Kentekencheck. Bovendien ontbreekt veel gratis beschikbare informatie, zoals de APK-geschiedenis en terugroepacties. In feite krijg je door twee gratis websites te raadplegen meer informatie dan uit het rapport van Kentekenverslag.

11 gennaio 2026

Beste Piotr,

Dank voor uw review. In uw geval liet het rapport zien dat er geen bijzonderheden of aandachtspunten waren bij het voertuig. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar kan het gevoel geven dat het rapport weinig toevoegt.

Ons rapport is juist bedoeld om eventuele risico’s of afwijkingen zichtbaar te maken, wanneer die er zijn. Als die ontbreken, betekent dat simpelweg dat de auto op de gecontroleerde punten in orde is.

Valutata 1 stelle su 5

Belangrijke gegevens kloppen niet met…

Belangrijke gegevens kloppen niet met het opgegeven kenteken/voertuig.
Melding van gemaakt en vraag gesteld om dit te controleren, helaas nooit reactie mogen ontvangen maar wel moeten betalen.

2 dicembre 2025

Hi Wendel,

Bedankt voor je review en onze excuses dat je geen reactie hebt ontvangen. We hebben inmiddels je bericht teruggevonden in onze spambox; dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. We pakken jouw e-mail vandaag direct op en zorgen dat de gegevens worden gecontroleerd en dat je een passende oplossing krijgt.

Mocht je in de tussentijd nog iets willen toevoegen, mail ons gerust op info@kentekenverslag.nl.

Valutata 3 stelle su 5

Koop geen premium verslag, geen extra info

Ik had eerder al het verslag gekregen met alle informatie. Het premium rapport dat ik kon downloaden tegen betalen van iets van 11 euro was exact hetzefde als ik al had. Ik voel me dus ietwat opgelicht. De info zelf is oke.

4 novembre 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het premium verslag niet de extra informatie bevatte die je had verwacht. Dat is niet hoe het hoort en we kijken dit graag voor je na.

Zou je ons een mail kunnen sturen op info@kentekenverslag.nl met het kenteken waar het om gaat? Dan controleren we meteen welke informatie beschikbaar had moeten zijn en zorgen we voor een passende oplossing.

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk!
Miste wel overzicht in de historie van de auto (onderhoud wat gedaan is)
Verder prettig verslag met passende aanbeveling.

19 settembre 2025

Beste Henrick,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u het verslag duidelijk en overzichtelijk vond en dat de aanbevelingen goed aansloten op de zoekopdracht. Uw opmerking over de onderhoudshistorie is waardevol voor ons. We nemen dit mee in de verdere ontwikkeling van onze rapporten.

Als u nog vragen heeft, helpen we u graag via info@kentekenverslag.nl.

Keurig en duidelijk verslag

Keurig verslag, duidelijke indeling, voldoende informatie.

15 agosto 2025

Hi,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u het verslag duidelijk vond en dat de informatie goed aansloot op wat u zocht. Daar doen we het voor.

Team Kentekenverslag

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più