Jakob er en virkelig fagmand. Han kender sine produkter og materialer i stor detaljegrad. Rådgivningen var tålmodig og omhyggeli. Han var hysterisk præcis til både opmåling og opsætning. Alt forløb pe... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Det er et rigtig godt firma og det er lavet hurtigt, præcist og godt! Det hele er professionelt og alt er rigtig god kvalitet og til en skarp pris! Jeg anbefaler firmaet 100%!
Blev anbefalet Jakob af en kammerat der havde købt gardiner igennem ham og hele vejen igennem har der været super service. Jakob kom ud og målte op, hjalp med rådgivning af gardin valg og farv... Leggi di più
Vi har haft en fantastisk oplevelse med kemplox. Jakob kom ud og så opgaven, målte op og hjalp os med at finde den rette løsning. Vi så kollektionerne igennem, og blev professionelt vejledt i material... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su kemplox™ – gardiner efter mål
Scritti dall'azienda
Få langvarig glæde af en elegant og optimal gardinløsning, produceret i høj kvalitet og præcis efter dine vinduers mål.
Gratis og uforpligtende besøg
Undgå skuffelser og dyre fejlkøb gennem nettet – vi mener det er vigtigt, at man kan få fremvist prøver af vores forskellige gardinløsninger, da det kan være meget svært at fornemme hvad man køber ved at gøre det bag en skærm.
kemplox™ er den nye dreng i klassen
Hårdtarbejdende og passioneret arbejder vi dag efter dag for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Hos kemplox™ går vi nemlig den ekstra mil for vores kunder – og vi gør det altid med et smil 🙋🏻♂️
Informazioni di contatto
Fyrkildevej 92A, 9220, Aalborg, Danimarca
- 24 9000 28
- mail@kemplox.dk
- kemplox.dk
super tilfreds kunde
super service, fantastisk udvalg og gode priser. det bliver ikke bedre end det her.
Flotte produkter i god kvalitet
Flotte produkter og et stort udvalg. God service og god pris for kvaliteten. Kan varmt anbefales.
Super fin service
Super fin service. Gode priser og pæne produkter. Der er meget at vælge i mellem så der skulle gerne være noget til en hver smag.
Fantastisk service og lækre produkter!
Fremragende produkter til gode priser.
Fremragende produkter, til gode priser! Samt en fantastisk service. Kan varmt anbefales.
Plisse gardiner, fantastisk pris og kvalitet Kemplox
Vi har været meget glade for vores oplevelse med at handle hos Kemplox. Stort udvalg af farver, modeller og materialer. Vi fik en god og grundig vejledning og fik valgt et produkt vi er super tilfredse med.
Jakob kom og satte vores gardiner op med et smukt og funktionelt resultat.
Vi kan absolut anbefale at du henvender dig til Kemplox for at få en smuk gardinløsning i høj kvalitet til en virkelig konkurence dygtig pris.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.