Dårlig service. Fik forkert mad og da jeg gør opmærksom på fejlen, bliver jeg skældt ud foran alle kunderne. Så jeg gik derfra ydmyget, uden mad og 89 kroner fattigere. Kommer aldrig igen.

Altid super velsmagende på kebabistan på Istedgade. Intet at udsætte på maden overhovedet. Men personalet tager imod kontanter uden handsker på og smider pita brød på risteren og rør ved maden igen, u... Leggi di più

Nu gentagende gange hvor der er fejl i ordren, selvom der er skrevet kommentarer om fravalg af indhold og ingen mulighed for refusion. Simpelhen for dårligt, når man ikke kan spise maden grundet intol... Leggi di più

Tror godt jeg efterhånden kan kalde mig selv stamgæst 🫠 Jeg er KÆMPE fan, og nægter at tro at der findes bedre og mere velsmagende Shawarma i København. Samtidig altid god stemning samt frisk hyggeli... Leggi di più

2,2

Scarso

TrustScore 2 su 5

Bestilte for 400kroner gennem Foodora

Bestilte for 400kroner gennem Foodora, da maden ankom var der ingen markeringer på durumer, så man skulle stå og pakke dem ud af folie og unwrappe dem for at se om man kunne gennemskue hvad der var i dem hver især. Efterfølgende kunne man så håbe på den rigtige durum (som nu var kold og slatten).

19 ottobre 2023

Virkelig god mad og super betjening.

Har kun spist der et par gange, men begge gange har maden været virkelig god. Dejligt store portioner, så man stort set ikke kan spise op. Jeg spurgte i dag til hvilke chili det var man fik med. Det fortalte han og gav mig en stor bunke med uden beregning.

Spiste i Aalborg begge gange og det har som sagt været rigtigt godt! Der kommer jeg helt klart gerne igen.

5 settembre 2023

Jeg har været loyal kunde i snart 6…

Jeg har været loyal kunde i snart 6 måneder.
INDTIL i dag - jeg bestiller kun Kebabistans "XL kebab mix menu"
portionen plejer som regel at være stor, med masser og kød og nok til at mætte de fleste, det er også næsten en portion til 150DKK!

Jeg modtager i dag min mad, men mængden er forbløffende mindre, der er sparet på ALT. Jeg var rasende over at have betalt så mange penge for en håndfuld kebab og lidt pomfritter.
Jeg ringer ned til butikken i frustration og fortæller at jeg altså har fået en meget mindre portion end det normale, men de afviser hurtigt og fortæller at det de ikke kan gøre noget, det ender med jeg vælger at køre ned til butikken, og hverken chefen eller en anstændig person står derned til at tage sig af det, man afviser mig blankt og beder mig om at ringe ind igen i morgen.

Jeg er forbløffet over hvor lidt skam man har i sit liv, at tillade at ens kunder betaler så mange penge for så 1. at modtage sådan en lille portion, og 2. blive afvist foran døren.
Jeg viser end da billedet og transaktioner af hvor mange gange jeg har haft bestilt nede hos dem, men de ryster med hovedet og fortæller at de ikke kan hjælpe.

Alt dette foregår på meget ringe dansk.

Det er slut med at støtte det her sted, jeg har haft anbefalet stedet til alt fra familie, venner, bekendte - men i dag viste det sig at kunder ikke har nogen former for betydning, fordi pengene vægter større.

4 settembre 2023

Madforgiftning

Efter at have spist hos kebabistan i taastrup, har jeg haft ekstremt dårlig mave. Har smerter og det løber bare ud. Det er uden tvivl en madforgiftning. Hygiejnen har uden tvivl været helt forfærdelig.
Føj siger jeg bare.

26 aprile 2023

Det var til dags dato det klammeste mad…

Det var til dags dato det klammeste mad jeg i mit liv nogensinde har spist.
Maden smagte af absolut ingen ting, mayonnaisen var gul og smagte af æg.
Da jeg havde spist min mad, fik jeg det meget dårligt.
Det er sidste gang jeg nogensinde spiser noget der fra.

26 novembre 2022

Desværre er der ingen kærlighed i…

Desværre er der ingen kærlighed i maden. Jeg har spist fra jer 3 gange nu og hver gang lever oplevelsen desværre ikke op til prisen. Jeg ved det er hårdere tider, men 68kr er meget at give for en pita. Fair nok, prisen er hvad den er - men når man køber en menu til 99,- regner man da med, at der følger dip med til pommesfritterne, ligesom der gør alle steder. Det føles helt klart som om, jeres eneste motivation er penge og der skal tages ekstra kroner og ører for den mindste ting, selv hvis den egentligt burde indgå i prisen. Jeg køber ikke ved kebabistan igen, da jeres priser er meget høje i forhold til mange andre steder, men kvaliteten lever ikke ligefrem op til det og man ved aldrig helt, hvor meget det får lov at løbe op i hos jer. Så det hele føles lidt halvhjertet.

22 ottobre 2022

DÅRLIG HYGIEJNE FRA EJER OG WOLT

Nørrebrogade 162.

Kære Kebabistan,

Jeg var idag forbi Jer for at spise min frokost.

Min oplevelse med Jer og Jeres Betjening er alt i alt rigtig god.

Men Jeres kebab og lammekød fungere desværre ikke da det er meget tørt. Det skal I altså være mere OBS på. Fordi jeg føler ikke at jeg vil komme igen da det ikke er første gang jeg oplever dette.

Noget andet er, så skal I altså være mere hygiejne bevidst på jeres WC område hvor VI som kunder benytter det. Det var ret uhygiejnisk og klamt derinde.

Sidst men ikke mindst:

For JERES skyld og ANDRES. Boykot WOLT levering: jeg kom op at diskutere med en som skulle låne JERES kunde WC. Jeg opdager han går derind med handsker på, og der han er færdig med hans besøg derinde så går han direkte ud af WC’et UDEN AT VASKE HÆNDER.. FØJ SIGER JEG BARE. DET ER BARE ULÆKKERT ISÆR NÅR DET HAR MED FØDEVARE AT GØRE!!!!

Da jeg konfrontere ham er han skide ligeglad - tager maden som skal leveres samt drikkevare - sætter sig på sin scooter og køre væk!!!

Hvordan kan man arbejde i sådan en virksomhed - med fødevare og være så ulækker og respektløs overfor kunderne når du har klamme og beskidte hænder!!!!!

DER ER BLEVET LAVET EN UNDERRETNING TIL FØDEVARESTYRELSEN MED DENNE HÆNDELSE DD 27.09.2022!!!!

TIL JER SOM KEBABEJER:

Jeg ved godt I ikke kan holde øje med folk om de vasker hænder eller ej, men når det omhandler MAD der skal leveres så er det JERES ANSVAR AT disse klamme og ulækre mad-chauffører tager deres handsker af og vasker deres hænder efter toiletbesøg!!!!

I kan ikke være vagt overfor disse mennesker men I KAN GØRE DEM OPMÆRKSOM PÅ AT DE SKAL HUSKE DET OG DE SKAL VASKE DERES HÆNDER!!!

Føj en ussel oplevelse samt ulækker. Jeg kommer aldrig her igen…

Denne klage/underretning er blevet delt til mange sociale enheder - samt offentlige myndigheder som Fødevarestyrelsen og mange flere!!!!

HILSEN EN MEGET FRUSTRERET OG UTILFREDS KUNDE!!!!

27 settembre 2022

Maden er middelmådig.

Maden er middelmådig.
Servicen er ikke eksisterende .
Mens jeg var der, lykkedes det dem at serverer forkerte retter til alle bordene .
Og hvis man bestiller en sharwarma menu skal man købe brødet ved siden af.

25 luglio 2022

Meget lang leveringstid

Efter at have ventet 84 min, fik jeg min bestilling. (på justeat står der 20-30 min) fik jeg min mad. Kebabben var ok, men kold. Pomfritterne fine og varme, jeg ved ikke lige hvordan det kan være 🧐. De 2 stjerner er for den Mega lange leverings tid. Havde jeg vidst det inden bestilling - (og betaling) havde jeg fravalgt at handle

15 maggio 2022

Blev nægtet min mad

Var på Kebabistan efter en bytur og bestilte min mad. Ventede omkring 15min før jeg gik op og spurgte til min mad, hvor jeg fik afvide, at jeg ikke havde bestilt eller betalt noget. Efter længere diskussion forlod jeg stedet uden min mad. Dagen efter kan jeg så se, at der er trukket penge fra stedet, hvilket betyder, at de har snydt mig for mad og ikke mindst mine penge. Forstår ikke det kan ske, dertil skal de siges at stedet ikke var proppet, så man må antage, at de kan huske hvem der har bestilt

20 settembre 2021

Fremragende sted i Aalborg

Jeg har været forbi kebabistan i Aalborg afdeling. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har smagt så en fremragende kebab! Ovenikøbet er deres menu sammensætning udmærket til nogle fair og rimelig priser. 10/10 stjerner herfra.

2. Gang jeg var forbi havde jeg min kæreste med. Som også har anbefalet videre til hendes veninder.

- god service, god betjening, god priser, meget flot sted, gode tone, god placering.

12 maggio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito