Valutata 5 stelle su 5

Kaya = top! Ten eerste is Mike echt een topper. Vrolijke kerel die graag meedenkt. Heeft ons van begin tot eind goed geadviseerd en begeleid. Alles op basis van vertrouwen. We kregen achteraf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn ontzettend blij met onze compleet nieuwe slaapkamer van Kaya Living. Alles is volledig op maat gemaakt, inclusief dekenkist, ombouw en een prachtige achterwand met mooie spiegels. In de sh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kaya Living doet alles voor zijn klanten, eigenaar Mike maakt een mooi ontwerp, adviseert je over welke stof hierbij het beste past en is tot slot prettig geprijsd. Mike komt zijn afspraken na en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste moment erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen! Communicatie verliep super soepel en erg prettig. Mike is erg behulpzaam en denkt mee over ideeën/mogelijkheden. Het opbouwen ging... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di installazione di interni
  2. Accessori per mobili
  3. Mobilificio
  4. Negozio di mobili
  5. Impresa di costruzioni di interni

Scritti dall'azienda

Bij Kaya Living draait alles om jouw droominterieur. Wij ontwerpen en realiseren volledige, op maat gemaakte slaapkamers, van hoofdborden en verschillende type bedden tot nachtkastjes, wanden met geïntegreerde elektra en verlichting, tv-liften en stijlvolle afstyling. In onze showroom in Den Bosch nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Je voelt de kwaliteit van onze materialen, kiest jouw favoriete stoffen en ontvangt deskundig advies over het ideale ligcomfort. Alles wordt met zorg in Nederland geproduceerd door ons kleine, ervaren team van vakmensen. Bij Kaya Living ben je geen nummertje, je hebt één vast aanspreekpunt en we zorgen dat het hele proces persoonlijk, soepel en betrokken verloopt. Ons doel? Dat jij elke nacht geniet van een heerlijke nachtrust in een slaapkamer die tot in elk detail bij jou past. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid – dát is waar Kaya Living voor staat.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ons geweldige bed van Kayaliving!

Nog vollop in de verbouwing, maar één van de belangrijkste kamers in ons huis de ‘slaapkamer’ is al helemaal voorzien van een mooi bed inclusief hoofdbord en opbergkist! We zijn nu al zo blij met onze kamer, terwijl we er nog geen eens 1 nachtje hebben door gebracht!

Ook zijn we super tevreden over de service van Kayaliving. Wij hadden helaas geen tijd om langs te komen en alles uit te kiezen. We hebben alles via whatsapp geregeld, en alles is nog mooier geworden dan we hadden gedacht, super service! Iedereen die gek is op een hotel gevoel in zijn of haar slaapkamer raad ik zeker Kayaliving aan!☺️

9 agosto 2023

Super service

Snelle service, altijd een snelle reactie, alles heel goed uitgelegd, en helemaal hetgeen wat we wouden.

De bedden zijn super, en passen perfect bij de woning. De kids vinden hun bedden ook prachtig.

4 settembre 2023

Van begin tot eind: Top

Kaya Living heeft alle soorten stof in elke kleur en daarmee ook precies dezelfde stof van ons bed. Dat vond ik al het eerste pluspunt! Naast de aangename communicatie die heel toegankelijk via WhatsApp ging, kon ik er in het weekend terecht (2e pluspunt!). Het goede gevoel was er al meteen. Heel snel hebben we een ontwerp kunnen maken en later ook weer kunnen aanpassen zodat het nog beter zou passen. De levering en montage volgenden snel en verliepen probleemloos. Nu genieten wij iedere dag van onze luxe slaapkamer. Kortom, ik zou Kaya Living aan iedereen aanraden, echt een top bedrijf!

28 agosto 2023

Aanrader

Heel blij met ons hoofdbord, bed en nachtkastjes. We zijn fijn geholpen en goed advies. Snelle levering en goed te bereiken, ik raad het iedereen aan!

10 agosto 2023

Toppers!

Wil je elke dag weer wakker worden in je eigen hotel, twijfel dan niet langer en maak een afspraak met de toppers van Kaya Living!
Mijn bed is prachtig geworden! Alle wensen zijn bespreekbaar en alles lijkt mogelijk! Zelfs op het laatste moment nog van alles aan willen passen is geen probleem.

10 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Een geweldig mooi hoofdboard besteld

Een geweldig mooi hoofdboard besteld. Perfecte communicatie, fijne hulp bij het uitzoeken van de juiste kleur en de stof. Plaatsing van het hoofdboard ging ook allemaal probleemloos. Echt een aanrader om bij Kaya Living te bestellen! Wat een toppers!

1 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Luxer dan de meeste hotels!

Kaya Living echt precies wat ik altijd al zocht! Geweldige service en fantastische kwaliteit!

Dikke aanrader voor iedereen.

En voor de tortelduifjes onder ons, met Kaya Living worden bezoekjes aan een hotel compleet overbodig!

Save money, invest in a bed from Kaya Living!!

1 luglio 2023

Een topbedrijf

Een topbedrijf! Zo blij met de keuze die we gemaakt hebben. Wij zijn enorm gelukkig met ons bed en prachtige hoofdbord!

9 giugno 2023

A DREAM!

Intens gelukkig met het eindresultaat! Zeer tevreden en blij met het hoofdbord en bedombouw. Precies zoals ik wilde en besproken heb met Kaya Living. Top mensen met een goed hart en klantgerichtheid!

Dikke aanrader aan iedereen die een hotelsfeer wilt creeëren in eigen slaapkamer!

Nogmaals bedankt voor het realiseren van mijn wensen!! Ga zo door toppers!

16 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Super blij met ons hoofdbord

Super blij met ons hoofdbord! Kaya Living heeft speciaal voor ons stof besteld die wij graag wilden hebben, zodat het bij onze tv lift kast zou passen. Super mooi gemonteerd en mooi gemaakt. Bedankt!

29 marzo 2023

Erg vriendelijk en servicegericht

Erg vriendelijk en servicegericht. Het resultaat is prachtig. Een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ons eigen bed werd op maat gezaagd. Hier konden misschien her en der nog nét even wat meer de puntjes op de i. Maar het was al top dat ze dat deden. Ik zou ze zeker aanbevelen!

20 aprile 2023

Topbedrijf

Topbedrijf! Korte lijntjes, nemen de tijd voor je en we zijn zeer hartelijke ontvangen in het atelier. We hebben een mooi bedombouw uitgekozen en we kregen samples mee van de stoffen. Ook voor maatwerk zit je hier goed. Prijstechnisch ook een goede keuze. Ik beveel Kaya Living van harte aan!

9 ottobre 2022

Prachtige bedombouw

Prachtige bedombouw, hoofdbord en bijpassende nachtkastjes. Snelle levering, keurig maatwerk en vriendelijke jongens. Echt een aanrader.
Leuk jong bedrijf, zeker een aanrader!

9 settembre 2022

Designer piece!

Via Instagram ben ik terechtgekomen bij Kaya Living. Toen heb ik ze een aparte design toegestuurd en gevraagd of dat mogelijk was om te maken. En ja hoor! Ik heb mijn droombed door Kaya Living!
Erg dankbaar voor de goede vriendelijke service. Zij hebben naar al onze wensen geluisterd en een unieke design stuk van gemaakt. Ik noem het dé highlight van mijn huis. Zeer blij mee en het slaapt ook nog heerlijk! Een aanrader voor al mijn vrienden en familie! Toppers!

9 agosto 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più