de vrachtwagen mocht zonder meerprijs een avond van tevoren gehaald worden, dat was wel zo praktisch. De redelijk hoge borgprijs is te begrijpen voor het huren van zulke dure wagens. Wat we echter... Leggi di più
Ik was eerst met Oscar in contact in had op zondag gevraagd of ik donderdag een busje kon huren. maar een dag voor gebruik hadden ze het busje aan iemand anders verhuurt en had ik daarom het nakijke... Leggi di più
beter kan zeker de spanbanden die jullie mee gegeven hebben voor die prijs. Ook zeer vreemd dat de verrekening niet kon via het rekeningnummer waarmee de borg gedaan werd. ook kon ik 1 bepaalde sta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
KAV Autoverhuur heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 14 vestigingen zijn wij een landelijke speler. Wij bieden zorgeloze mobiliteit en werken met de volgende kernwaarden; toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken. De kracht van KAV is om snel en flexibel in te spelen op de vraag. Een ‘op maat ‘ oplossing waarbij binnen korte tijd een grote of specialistische opdracht aangenomen kan worden. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's is KAV Autoverhuur het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren. Voor daghuur, week, weekend. Maar ook voor een maand of langer hebben wij shortlease producten. Recent heeft KAV ook elektrische en hybride voertuigen toegevoegd aan haar vloot. KAV Kan echt Alles Vervoeren!
Rijksstraatweg 54B, 2171 AM, Sassenheim, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- 0252 249 009
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Vriendelijk contact
Vriendelijk contact, behulpzaam.
Wensen zijn bespreekbaar en flexibel.
goede service in sassenheim
goede service in sassenheim, binnen 4 a 5 dagen terug storten borg, werd 6 dagen
Prima service
Prima service en makkelijk in omgang en vertrouwen wie je klanten zijn . Gewoon prima service.
Goed geholpen, terugbrengen buiten openingstijden ideaal
Plek is gemakkelijk bereikbaar, vlak naast de snelweg. Goed geholpen, nette bestelbus. Terugbrengen buiten openingstijden is ideaal en werkt eenvoudig.
Goede en duidelijke service en dito…
Goede en duidelijke service en dito afhandeling. Fijne en goede bakauto. Aanrader !
goede deal
De redelijk hoge borgprijs is te begrijpen voor het huren van zulke dure wagens. Wat we echter niet begrijpen is: waarom het een week moet duren voordat je de borg terug krijgt nadat je de wagen hebt teruggebracht.
Prima bus terugbetaling niet ontvangen
Prima bus ook goed bereik en goed geholpen. Ik heb echter een borg betaald van 400€ daar zou de dagprijs van worden betaald en de rest teruggestort worden in 5 werkdagen. Dat is nu opgelopen naar 10 werkdagen. Ondanks verzoek nog niets terug gestort gekregen. Zeer irritant.
Super tevreden
Super tevreden. Snel geregeld, en snel afgehandeld nadat we de auto hebben afgegeven. Tot de volgende!
Lang op terugstorten borg moeten wachten.
Auto was prima, personeel (klant)vriendelijk. We hebben alleen lang op het terugstorten van de borg moeten wachten en dat vind ik niet zoals het hoort.
Bestelbus gehuurd bij kav sassenheim…
Bestelbus gehuurd bij kav sassenheim Top service. auto gehuurd voor zaterdag en kon hem vrijdag al halen . Iets grotere meegekregen ivm twijfel over laadruimte .zondag terug gezet en sleutels in brievenbus gedaan, heel makkelijk allemaal. Ook borg dezelfde week al weer op mijn rekening gestort. zeker voor herhaling vatbaar
Optimaal flexibel en meedenken met de…
Optimaal flexibel en meedenken met de klant. Met veel humor en werkplezier.
Snelle reacties en er wordt mee gedacht…
Snelle reacties en er wordt mee gedacht in de mogelijkhede
Perfecte ervaring
Eindelijk een autoverhuur zonder rompslomp. Meedenkend, snel en vriendelijk. Alles was prima. De volgende keer huren we hier weer!
Het saldo na factuur wordt niet…
Het saldo na factuur wordt niet overgemaakt! Ook niet na 5/6 dagen zo als bedoeld.
Prima op orde en snel geholpen
Prima op orde en snel geholpen. Enz goede en plezierige uitleg van de auto.
Kon op korte termijn een vrachtwagentje…
Kon op korte termijn een vrachtwagentje huren.
Prettig ruime en goed bereikbare ophaallocatie.
Ruime en nette (!) vrachtwagen stond voor me klaar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.